Şimdi Ara

HP OMEN X35 GARANTİLİ Curved Ultrawide 35 [SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    SATILDI

Merhaba arkadaşlar, ürün sıfır denginde, geldiğinden beri yerinden kaldırılmadı. Monitörden çok memnunum 6 ay önce kampanyadan sıfır olarak aldım, garantisi devam etmekte. Fatura mevcut. HP Türkiye garantilidir. Şu an gördüğüm kadarıyla yalnızca Vatan'da 12K dolaylarında satılıyor. Laptoba bağlayarak kullanıyorum. ancak fotoğraftada göreceğiniz üzere zor sığıyor masaya. Daha ufak bir ekrana geçmek istiyorum. 1 yandan da toplayacağım kasaya ek bütçe olacak. Üründe hiç ölü piksel yok. 3440 x 1440p çözünürlük. 100hz 4ms VA Panel. 1800R kıvrım. 2500:1 kontrast oranında. 300nits parlaklıklı yansıma engelleyicili ekran. Işığı gündüzleri %50 akşamları %10 parlaklikta ayarliyorum yetiyor artırıyor.
    Renkler çok güzel, film izlerken bambaşka keyfi oluyor 21:9 ekranın. Ek olarak yüklediğim renk profiliyle renkler baya iyi oldu. Onu da atarım alacak arkadaşa. Ürünün kutusu mevcut, garantisi var. Zamanında çıkış fiyatı $1000 dolaylarında olan premium bir model. Standı çok sağlam ve ağır, devrilmez asla. Nvidia ekran kartlariyla kullanacaksınız özellikle G-Sync bir monitör almanızı tavsiye ederim çünkü yabancı forumlarda okuduğum üzere Freesync monitörler Nvidia kartlarla çalışsa da zaman zaman uyumluluk sorunları yaşanabiliyor.
    Ürün güncel seridendir. İlk batchlerdeki flicker veya firmware sorunları yok.

Ürün kutusuyla birlikte 12.5 kilogram ağırlığında. Kutu epey devasa. Köpükleri kağıtları hdmi, dp kablo, duvar askı aparatı tüm kutu içeriği mevcut. Önceliğim İzmir içi elden teslim ama kargo ile de yollarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalpavriksha -- 14 Kasım 2020; 4:42:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus rog g16 vs Hp omen 17
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.