Şimdi Ara

Sennheiser IE800 ve IE80S Hi-Fi Kulaklıklar ( 1:1'dir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    İlan görsellerine buradan ulaşabilirsiniz:
    IE800:https://www.letgo.com/tr-tr/i/sennheiser-ie800-hi-fi-kulaklik-11_c6574af7-97f5-4d45-b803-4601a333a88e
    IE80S:https://www.letgo.com/tr-tr/i/sennheiser-ie80s-hi-fi-11-kulakici-kulaklik_ad09c670-8782-482e-b86a-5ba1d3dfdd56

Fiyatlar
    IE800: 450₺
    IE80S:420₺

Ürünler kesinlikle sıfırdır. Sadece kontrol amaçlı açıldı, Yurtdışından getirildi. Yüksek kaliteli 1:1 üretimlerdir. Tüm detayları hatasız. Kendi kulaklık uçlarımı takıp çok kısa test ettim. Bendeki emektar audio technica im50 iem'den çok beğendim. Ie800 mid centric, ie80s ise ona kıyasla V shape bir model. Ie80s'in bas portları ayarlanabiliyor. 2sinin de yormayan kaliteli sesleri var. Ie80s kablosu komple değiştirilebilir bir model, ie800 de gövdeden degistirilebiliyor. Tüm kutu kitapçık ve aksesuarları mevcut. Jelatininde Comfy foam uçlar yanında hediye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalpavriksha -- 24 Kasım 2020; 0:15:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar.ie80s almak istiyorum fakat güvenemedim çok ucuz değil mi?bir sorunu falan mı var?
  • hbaltiparmak H kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam orijinal değiller, ilanda belirttiğim şekilde birebir üretim. Fiyatları makul bu sebepten dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalpavriksha -- 10 Kasım 2020; 17:29:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkür ederim 1:1 yazmışsınız ben anlamamıştım.
    iyidir doğrudur belki ama hiç o şekilde kulaklıktan dinlemediğim için güvenemiyor insan.
  • Kaç yıl geçmiş.. halen satışta mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.