Şimdi Ara

HP OMEN Z7Y57AA 24.5 İnc 1MS 144HZ - 1199 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu fiyata alınacak en iyi monitör. black friday de ips aoc u kaçıran bunu kaçırmasın. ben aldım gelince yorum yazarım
    GittiGidiyor
    HP OMEN Z7Y57AA 24.5 İnc 1MS 144HZ AMD FreeSync (Display HDMI) FHD Led Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/-/hp-omen-z7y57aa-24-5-inc-1ms-144hz-amd-freesync-display-hdmi-fhd-led-monitor-505528368

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 6 Aralık 2019; 9:46:47 >

• TN panel çokta şey yapmamak lazım.
  • TN panel ve berbat kasa. 2. eli de pek yok. tavsiye etmem, üzer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

TN panel çokta şey yapmamak lazım.
    23.5 değil 24.5 yalnız 1199 a daha iyisi imkansız. overwatch cs go prolarının yüzde 90 ında bu var belki sponsor falandır bilmiyorum.https://prosettings.net/overwatch-pro-settings-gear-list/
  • Tn panel için çok fazla... Bence değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen tn panel 240 hz 3500tlik monitörle oynadım.Arkadaşlar vallahi TN panelde oynayanlara acıdım o soluk renkleri görünce.İps ekranın gözünü sevim yıllardır kullanırım eğer alacaksamda 144 hz bi monitör ips olması en iyisidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Tn kötüde o kadarda değil yahu:) ekran ayarları tam yapık değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 6 Aralık 2019; 22:14:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Renkleri değiştim yine ips etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Tn kötüde o kadarda değil yahu:) ekran ayarları tam yapık değildir.

Maçı nereden izliyorsunuz ? Linkte bu çıktı da :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Maçı nereden izliyorsunuz ? Linkte bu çıktı da :)

Alıntıları Göster
    selcuksportshd :)

• monitör geldi 22inch 60hz den sonra eşekten inip ata binmiş gibi oldu. tek kötü yanı youtube daki 480p videolar net geliyordu. şimdi ekran büyüdü diye bir bulanıklık var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 8 Aralık 2019; 14:17:32 >
  • tn yi kötüleyenlere şunu diyim benim ekranımda tn ama kaliteli bir tn ve gözü yormayan bi ekran. kaliteli bir tn ekran uygun fiyata hertürlü alınır. ben ıps ekran almıyorum gözü yoruyor. va tercih ederim içlerinde
  • En İyi Panel 10 Bit Va Paneldir
  • ips niye gözü yorsun gözü yorma parlaklıkla alakalı bir olaydır şimdi satılan ips monitörlerin çoğunda mat kaplama var tn'den daha fazla gözü yoracağını sanmıyorum. tn'deki sorun isteseniz de görüntü ipsteki gibi parlak canlı olmadığı için gözü de yoramıyor

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Önerin nedir?

• James Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms 144Hz Full HD Samsung VA Panel Gaming Monitör

https://forum.donanimhaber.com/james-donkey-jd27fg1ms144-27-1ms-144hz-full-hd-samsung-va-panel-gaming-monitor-1-199-00-tl--140895994

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.