Şimdi Ara

HP - Onarım Hatası - Smart Hard Disk Error

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar,iyi forumlar.Benim bilgisayarım formattan sonra,kendini onarıma almaya başladı,ve şu sorunu gösteriyor ekranda ;

The smart hard disk check has detected an imminent failure. To ensure not data loss, please backup the content immediately and run the hard disk test in system diagnostics.

Karşıma bu yazı çıkıyor ve geçemiyorum bu yazıdan,"enter" tuşuna bastığım Zaman onarılıyor diyor 1 saat bekledim belkide 1.5 saat bekledim hala onarılıyor diyor hiç bir tık yok.Yani masaüstüm gelmiyor.Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkür ederim şimdiden.
     HP - Onarım Hatası - Smart Hard Disk Error HP - Onarım Hatası - Smart Hard Disk Error

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diskiniz arızalanmış. Değiştirin demek istiyor.
  • bios girin sabit disk test çalıştırmayı deneyin.

http://support.hp.com/tr-tr/document/c01781526

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 23 Ocak 2016; 17:58:03 >
  • Teşekkürler arkadaşlar,peki çözümü nedir ?

• Çözümü yok. Servise göndereceksiniz, hard diski de?i?tirecekler.

Ben de ayny sorun mevcut. Tek fark, ben düzgün sisteme girebiliyorum. Bilgisayar düzgün çaly?yyor. Ancak bazy dosyalar açylmyyor.

Bu sorun aniden be? ay önce meydana geldi. Zamanynda yabancy forumlary çok ara?tyrmy?tym. Hard diski de?i?tirmek dy?ynda ba?ka çözümü yok.
  • Algol kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam teşekkür ederim

• smart hatası hdd gitti gidiyor demek. en kısa sürede diski değiştir sorun kökten çözülür, başka çözümü veya onarımı yok
  • halilakyildiz kullanıcısına yanıt
    Biostan ayar değiştirdiniz mi hiç? Ben ssd taktığımda bu şekilde hata vermişti biostan ayarlarını yaptım düzelmişti
  • Açık anlatım yapar mısınız ? BIOS'un.

• maxblast4 ile onar sorun gider

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.