Selam, HP D230 marka p4 2.4 gHZ işlemcili microtower kasalı bir iş makinem var, yeni taktığım ATI x1650 Pro AGP ekran kartından sonra ekranda atmalar falan oluştu. Gücün az gelmesinden dolayı sanırım ekran kartı fanı arada bir duruyor vs.. Satılan güncel psu'lar işimi görür mü? Boyut farkları, amper farkları vb. neye dikkat etmeliyim? Sadece watt değerini yüksek almak yeterli mi? Veya illaki orjinal Hp'mi almalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum.
(MEVCUT PSU: 200WATT)
Öncelikle sorunun PSU ile alakalı olup olmadığından emin olunuz belki ekran kartınızda sorun olabilir 200 watlık psu'nun o sistemi kaldırması gerek ama tabiki neden olmasın o tarz psular üzerinde yazan değeri tam olarak vermeyebilir evet satılan güncel PSU'lar işinizi görür size uyar alırken aşırı voltaj koruması,aşırı akım koruması,kısa devre korumalı olan bir ürünü tercih edin almışken 350 W alın içiniz rahat olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Permanent.
Öncelikle sorunun PSU ile alakalı olup olmadığından emin olunuz belki ekran kartınızda sorun olabilir 200 watlık psu'nun o sistemi kaldırması gerek ama tabiki neden olmasın o tarz psular üzerinde yazan değeri tam olarak vermeyebilir evet satılan güncel PSU'lar işinizi görür size uyar alırken aşırı voltaj koruması,aşırı akım koruması,kısa devre korumalı olan bir ürünü tercih edin almışken 350 W alın içiniz rahat olsun.
Üstadım ilgine teşekkürler, Hp marka daha yüksek bir psu buldum ilk önce onu deniycem artık. Sonucu buraya yazarım, olmazsa yeni bir bilgisayar yolları gözükecek bize anlaşılan.
İş makinesi demişsiniz gerek yok bence aslında ucuz yollu 350 W 'lık ne olduğu bilinmeyen PSU'larda işinizi rahatlıkla görebilir şans faktörü önemli burada
Sonucu bekliyorum olmadı benim eski 350W'lık psu'yı yollarım sana bodrumda bulabilirsem