Şimdi Ara

HP Pavilion 11-n000nt x360

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 HP Pavilion 11-n000nt x360
    Merhaba, aktif olarak kullandığım laptopumu satıyorum. Kozmetik olarak fotoğrafta görünen kusurları mevcuttur. Kasadaki kauçuklar papağanımın gazabına uğradığı için kozmetik olarak hasarlı maalesef.

Güncel olarak iki donanımsal kusuru/eksiği bulunmaktadır:
    Biri bataryasının bulunmaması bir diğeri ise kasanın solunda yer alan usb, kulaklık jack portu ve ses kontrol düğmesinin çalışmaması. İkinci durumun şöyle bir alt hikayesi var, zamanında wi-fi kartını değiştirsin diye bir bilgisayarcıya vermiştim cihazı. Kendisi kasayı sökerken kasaya yapışık port kablosunun olduğunu bilmeden orantısız kuvvet uygulamış dolayısıyla kasaya yapışık port kablosunda birkaç pinin ucu eğilmiş o da ben anlamayayım diye kabloyu çıkarıp geri bana teslim etmiş. Yakın zamanda ram ve ssd yükseltmelerini yaparken bu durumu fark ettim ve kabloyu tekrardan porta taktım ve denediğimde sadece kulaklık jack'ının çalışmadığını onun dışında ses kontrol düğmesinin ve usb portunun faal olduğunu gördüm fakat eğik pinler sistemde herhangi bir kararsızlık oluşturmasın diye kabloyu kasaya sabitleyip demonte ederek kullanmaktayım. Alan arkadaş isterse kabloyu tekrar porta takıp kendisi deneyebilir.

Bunların dışında gerekli yükseltmeleri (SSD ve RAM) kendi elimle yaklaşık 1 ay önce yaptım (İki komponentin de 2 yıllık garantisi devam etmekte). Kapsamlı bir temizlik ve termal macun yenilemelerini de yine kendim yaptım. Termal macun olarak Wipaste C2 kullandım. Ekran dokunmatiği aktiftir ve ilk günkü gibi çalışmaktadır.

Mersin içi elden teslim, diğer şehirlere önce havale sonra kargo şeklinde gönderim sağlayabilirim. Kargo ile gönderimde kargo ücreti alıcıya aittir. Pazarlık cüzi olmak kaydıyla vardır.

Mikroişlemci
    Intel Pentium N3540 Intel HD Graphics ile (2.16 GHz, 2 MB önbellek, 4 çekirdekli)
    Bellek
    8 GB 1600 MHz DDR3L SDRAM (1 x 8 GB) [Samsung M471B1G73EB0-YK0 SODIMM 8GB DDR3 1600 MHz Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)]
    Video Grafik
    Intel HD Graphics
    Sabit Sürücü
    PNY 240GB CS900 2.5'' SATA III SSD

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin, Mezitli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Güncel..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion Notebook [Hediyeli]
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.