Şimdi Ara

S24 ULTRA NATUREL TİTANYUM YD (12-256) - 25500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 S24 ULTRA NATUREL TİTANYUM YD (12-256) - 25500TL
    7 ay önce satın aldım. kutu ve kutu içeriği tamdır. Eylül ayına kadar açıktır, yıl içinde Server kaydının da geleceği söylendi.

ek olarak piyasa fiyatı 1500 TL civarında olan linkteki kılıfı da hediye edeceğim.
    ((https://www.zoreaksesuar.com/galaxy-s24-ultra-kilif-magsafe-sarj-ozellikli-youngkit-rock-sand-serisi-kapak))

son ekstra olarak da amazondan satın aldığım samsungun kendi anti-reflective özellikli ekran koruyucusunu da vereceğim.

satma sebebim bu zamana kadar hep Android cihaz kullandım ve biraz da Apple ekosistemini denemek istiyorum.

şu an tek cihaz kullanıyorum ve İstanbula yeni taşındığım için tekim. o yüzden cihazın fotoğraflarını anlık olarak ekleyemiyorum ancak en kısa sürede hepsini ekleyeceğim.

satış için ise İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM, şehir dışına önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderim sağlayabilirim.

Gelelim en önemli kısım olan fiyata:) Fiyat konusunda da piyasaya baktım ve adil bir fiyat olsun diye --25500TL-- rakamını belirledim. pazarlık teklif etmezseniz sevinirim. ek olarak kablosuz kulaklık, galaxy watch7, kablosuz şarj cihazı gibi ekosistem ürünlerini de almak isterseniz dükkanıma göz atabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin, Mezitli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fotoğraflar eklenmiştir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • !!!!!!İNDİRİM!!!!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.