Şimdi Ara

HP Pavilion 15-AB053NT AMD A10-8700P notebook hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
8.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SORUCUADAÖ doğru söylüyor 3 ay oldu ve ekran kartını calıştıramadım calışınca da sürücü hata verip herşeyi kapatıyor teknik servisde sorunlu olduğunu kabul etmiyor kısaca almayın verdiğiniz paraya yazık
  • Araştırma amaçlı kullanacağım, film ve videolarda da sıkıntı çekmek istemiyorum.
    Bu arzularım için yeterli midir, makineyi zorlar mı?

( zorlamasın bir zahmet yav)
  • filim müzik internetde ve uygulamar da sorun yok sorun oyunlarda ikinci ekran kartı devreye girdiğinde hem yavaş calışıyor ekran kartı vede hata veriyor almaman için birde neden söyleyeyim ekran cok kötü direk bakman lazım biraz kafanı yan tarafa ceksen ekran kararıyor
  • atackh kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle al derim, filmlerde falan asla sorun yaşamıyorsun.

Arkadaşlar oyunda 2. ekran kartını çalıştıramamışlar, büyük ihtimal ayarlarla oynamışlardır, internette aynı sorunla karşılaşan birisini görmedim. Kendileri HPyi telefonla arayarak destek alabilirler, çok bilmişliklerinde utanıyorlardır aramak için, ürün sorunlu olsa, bir sürü yerde herkes yazardı zaten. Zaten amd ile hp nin hangi ürünü çıksa herkesin dediği ISINMA SORUNU var. Bi bitmediniz..
  • Merhabalar,
    Cihazı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Ben dendiği gibi ısınma problemi yaşamadım. Videolarla ilgili bir problem yok, hatta 4k videoları bile oynatıyor, TV'ye HDMI kablo ile bağladım. Filmleri tv'den gayet rahat ve takılmadan izleyebiliyorum.
    Oyunlar konusunda ise çok bilgim yok, CS:GO yükledim full oynuyorum. Ama bence GTA falan çok verimli çalışmayacaktır.

Bir de sürücü sorunu falan demişler ama ben öyle bir durum yaşamadım. AMD'nin sitesinden sürücüleri indirip kurmanız lazım. Radeon ayarlarında Radeon ek ayarları içerisinden RADEON DUAL GRAPHICS'i aktifleştirmeniz lazım. Hemen altındaki uygulama profili olmayan Direct x kısmını da etkinleştirin.

Ben cihazı 1250 TL'ye aldım. Bu fiyata bundan daha iyisini bulacaksanız alın derim ama pek mümkün değil.

Cihazın ekran iyi değil, zaten bu paraya da bu olur bence. Şuan fiyatını bilmiyorum.

HP Pavilion 15-AB053NT AMD A10-8700P notebook hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtanyer -- 16 Ocak 2016; 13:28:30 >

• Şuan benzer amd donanımlı dizüstüler 2000TL üstünde popüler alışveriş sitelerinde satılıyor. Kampanyalı İndirimli fiyata hepsiburada.dan alanlar çok şanslı.

@ gtanyer yorumlar için teşekkürler.

Arkadaşlar sorunları olanları windows10a yükseltme yapsın, sonrada En SON SÜRÜCÜLERİ kurun, ayarları kurcalamayın 1hafta standart ayarlarda test edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 16 Ocak 2016; 19:34:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Şuan benzer amd donanımlı dizüstüler 2000TL üstünde popüler alışveriş sitelerinde satılıyor. Kampanyalı İndirimli fiyata hepsiburada.dan alanlar çok şanslı.

@ gtanyer yorumlar için teşekkürler.

Arkadaşlar sorunları olanları windows10a yükseltme yapsın, sonrada En SON SÜRÜCÜLERİ kurun, ayarları kurcalamayın 1hafta standart ayarlarda test edin.

Cpu-z den Tdp değeri kaç watt görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maximum TPD değeri 15W arkadaşlar, maalesef 35W değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtanyer -- 16 Ocak 2016; 23:57:09 >
  • Sitede 15w yazıyo. her yeni modelde TDP değerinin düşük olması istenir, düşük olması daha iyidir. Son frekansta 3200mhz 35w olabilir. bakılması gerek.
    http://products.amd.com/en-us/search/APU/AMD-A-Series-Processors/AMD-A10-Series-APU-for-Laptops/A10-8700P-with-Radeon%E2%84%A2-R6-Graphics/124

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 17 Ocak 2016; 0:47:28 >
  • Oyun oynarken msi afterburner ile bakın bi. işlemci ve gpu frekansı ne durumda oluyor. İşlemci 1.8 ghz in altına düşüyor mu? Entegre gpu frekansı 400 mhzye düşüyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 18 Ocak 2016; 0:59:20 >
  • Arkadaşlar benim attigim linkteki cihaz sorunludur,ya da satıcısının sattığı has başkasını ki stabil çalışır o ayrı konu driverlarin hepsini yüklemiştim w10da kurmuştum ama malesef 2. ekran kartı devreye girdiğinde hata almaya devam ettim birde fazladan bir şeyler söyleyecem her markanin sogutmasi farklidir önerim asus almaniz birde amd işlemci ve ekran kartı olduğu için tozlanma meydana geldiğinde sıcaklık sorunu yaşayabilirsiniz birde macunu hızlı kurur 1 en fazla 1.5 yıla macunu biter o yüzden uzman değilseniz para verip sürdürmesi gerekir önerim intel nvi almanizdir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.