Şimdi Ara

HP Pavilion 15-CB005NT kullanan var mi? HP Gaming 15-BC202NT den ne farki var ? Lutfen yardim ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
6.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enesbey99

arkadaşlar bende laptop alıcam HP 15-BC202NT düşünüyordum sonra bu pc yi gördüm HP 15-CB005NT sizce hangisi daha iyi gg de ikiside 400 lira aradaki farklar gördügüm kadaryıla

15-BC202NT
    3 hücreli pil ve gücü biraz daha düşük
    biraz daha eski bir pc
    daha gücsüz portlar
    12gb ram olması

HP 15-CB005NT
    8gb ram var pil daha iyi
    daha yeni bu sene cıkmıs sanırım

HP 15-CB005NT kullanan varsa lütfen yazsın cok önemli bayramdan sonra alıcam
    tasarım da yeşil renk cokmu absürt olur üniversitede kullanıcam da lütfen yardımcı olun

HP 15-CB005NT alırsan kısa bir incelemeni beklerim hocam, ne kullanan var ne inceleyen...
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    sanırım bence cb 202 alıcam kardeşim dedigin gibi cb ile ilgili hiç bir inceleme yok kullanan çok az ve cb 202nin rami de fazla olduguğu için direk ona yönelicem 6 ay sonrada bir ssd takıcam oh mis
  • Bir süredir HP Pavillion CB005 modelini takip ediyorum. Bu model ile ilgili sevemediğim şey, fan çıkışının ekrana denk geliyor oluşu. Bu durum uzun vadede ekrana arar verir mi bilemedim? Sırf bu yüzden almaktan vaz geçebilirim.

HP Pavilion 15-CB005NT kullanan var mi? HP Gaming 15-BC202NT den ne farki var ?  Lutfen yardim ...

https://www.notebookcheck.net/HP-Pavilion-15-Power-i7-7700HQ-GTX-1050-Laptop-Review.230382.0.html

• anafor A kullanıcısına yanıt
    Benim de kafamı kurcalıyor bu. Bir bu bir de SSD olmaması. 480 tl iade kampanyası, kendi eski pcmi de 450 lira civarına sattığımda güzel bir fiyata almış olacağım ama şu iki detay yüzünden kafamda soru işareti oluşuyor.
  • HP Pavilion 15-CB005NT nin avantajları

1- Pil kapasitesi göz doldurucu
    2- Kabin Tasarımı güzel
    3- NVME desteği var, ilerde NVME SSD satın alıp kolayca takılabilir. (3200 Mbit hız az değil)
    4- HP 480 tl kampanyası olursa süperr olur
  • Bi çılgınlık yapıp Hp 15-cb006nt aldım. Laptop elime geçmedi henüz, gelince windows kurdum falan derken 1 eylüle inceleme anca yetişir. Merak ettiğiniz soru ya da özel olarak incelememi istediğiniz bir şey varsa buradan yazın bakayım ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besomeso0o

Bi çılgınlık yapıp Hp 15-cb006nt aldım. Laptop elime geçmedi henüz, gelince windows kurdum falan derken 1 eylüle inceleme anca yetişir. Merak ettiğiniz soru ya da özel olarak incelememi istediğiniz bir şey varsa buradan yazın bakayım ben de.

Anafor arkadaş cevaplamış biraz ama canlı canlı bir inceleme güzel olur elbette. Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Tasarımı merak ediyorum. Ekranı açınca arkasının kapanması ısıyı ne kadar etkiliyor ?
    HP Pavilion 15-CB005NT kullanan var mi? HP Gaming 15-BC202NT den ne farki var ?  Lutfen yardim ...

Şarj durumu, ısınma durumu, ekran parlaklığı, ses kalitesi benim merak ettiğim konular. Kısaca yorumlasan da yeter, şimdiden güle güle kullan.

• Benim için bu model de en çok merak ettiğim şey nvme desteği olup olmadığı dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besomeso0o

Bi çılgınlık yapıp Hp 15-cb006nt aldım. Laptop elime geçmedi henüz, gelince windows kurdum falan derken 1 eylüle inceleme anca yetişir. Merak ettiğiniz soru ya da özel olarak incelememi istediğiniz bir şey varsa buradan yazın bakayım ben de.

Hocam inceleme acil aciil

• Uzun uzun yorum yazdım, forum sadece tıkladığım emojiyi göndermiş.

Mutlaka araştıranlar olacaktır, yazalım. Ben CB005NT'yi geçen hafta aldım. 3379'a aldım, 480 iade alacağım. 100 lira chip para aldım. 7 yıllık kasamı 400'e sattım falan bana 2500 civarına gelmiş olacak. Şu an 3269 lira, 110 lira daha ucuz. İlk defa Donanımhaberli olmanın ayrıcalıklarını iliklerime kadar hissettim.

İlk aldığım gün hariç uzun kullanımım olmadı, zaten çok olmaz. İlk bakış görüşlerimi yazayım.

+Kasa başarılı. Yumuşak bir dokusu var, kaliteli hissiyatı veriyor. Tasarım oldukça iyi.
    +Harddisk okuma ve yazma hızı fena değil, zaten 7200 rpm.
    +Ekran çözünürlüğü ve kalitesi başarılı. Yansıma yok.
    +Fiyatına göre özellikleri iyi, GTX1050 ekran kartı yeter. O fyatlara genelde 950M bulunuyor.
    +İlk kullanımda full ekran parlaklığıyla 7-8 saat aralığında kullandım. Pil de fena değil gibi.
    +Yeşili sevmesem de bu bilgisayara çok yakışmış. Klavye ışıklandırması çok başarılı.
    +Hoparlör ve ses kalitesi bir notebooka göre çok iyi.

-SSD yokluğunu şimdilik hissetmedim ama olsa iyi olurdu. Takılıyordur diye düşündüm, inşallah öyledir
    -CS Go oynarken biraz ısındığını farkettim. Benim ilk notebookum, şirket bilgisayarları kullandım hep. Bu ısınma onlarda da, üstelik oyun oynamadan oluyordu. (Lenovo ThinkPad hariç :))
    -Hafif bir fan sesi var, döndüğünü hissettiriyor.
    -Kasa parmak izi bırakıyor.
    -Klavyenin sağ tarafında CTRL tuşu yok. Enter tuşu ince. Virgül tuşu enter tuşunun üstünde, alışmak gerekecek.

• Almayı düşünüyorum ama bilemedim yav

• sametcl2 kullanıcısına yanıt
    Güvenin bana eski kasasi daha kaliteli. Bu benim fikrim. Arayuz olsun, kasa olsun eski seri daha iyi. Yeni kasa tuşları bile dandik tat veriyor. Yesilini bilemem. Fakat cb kasa incelemelerde çok isinmasiyla ünlü.

• Hocam daha yeni çıkmış zaten alan da birkaç kişi

Yorumlara baktığımda baya beğeniyorlar. Isınma genelde laptop un sağ tarafında oluyormuş o da 45 derece civarındaymış.

Bende pusudayım bakalım.

• Allaı bir kaç hafta oldu, hiç oyun oynamam sadece programlama ve mühendislik amaçlı kullanıyorum. Çok memnunum.
  • Toplasan 15 dakika CS Go oynadım az önce, fan ekrana üfledikçe ekran da ısınıyor. Fan sesi de yoğunlaşıyor. Bu durum biraz canımı sıktı. Football Manager çıktığında saatlerce oynayacağım çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Toplasan 15 dakika CS Go oynadım az önce, fan ekrana üfledikçe ekran da ısınıyor. Fan sesi de yoğunlaşıyor. Bu durum biraz canımı sıktı. Football Manager çıktığında saatlerce oynayacağım çünkü.

Hocam tam olarak ekrana mı yoksa logonun oraya mı geliyor. Fan sesi çok çıkıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sametcl2

quote:

Toplasan 15 dakika CS Go oynadım az önce, fan ekrana üfledikçe ekran da ısınıyor. Fan sesi de yoğunlaşıyor. Bu durum biraz canımı sıktı. Football Manager çıktığında saatlerce oynayacağım çünkü.

Hocam tam olarak ekrana mı yoksa logonun oraya mı geliyor. Fan sesi çok çıkıyor mu ?

Ekranın alt kısmına yansıyor evet, ekranın üst bölümleri soğukken alt kısım sıcak oluyor. Fan sesi oyuna girince artıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sametcl2

quote:

Ekranın alt kısmına yansıyor evet, ekranın üst bölümleri soğukken alt kısım sıcak oluyor. Fan sesi oyuna girince artıyor.

Peki normal kullanımda nasıl?

• sametcl2 kullanıcısına yanıt
    Normal kullanımda sıkıntı yok, arada bir sıcaklık hissediliyor ama çok değil. Mesela 9'dan beri açık bilgisayar şu an ısınma yok.
  • quote:

Normal kullanımda sıkıntı yok, arada bir sıcaklık hissediliyor ama çok değil. Mesela 9'dan beri açık bilgisayar şu an ısınma yok.

Sağolun hocam. Büyük ihtimal alacağım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.