Şimdi Ara

HP Pavilion 15-CB005NT kullanan var mi? HP Gaming 15-BC202NT den ne farki var ? Lutfen yardim ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
6.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almaya dusunuyorum fakat kullanan varsa artilarini ve eksilerini, ozellikle de HP Gaming 15-BC202NT den ne farki var bilgilendirirseniz cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla cb005nt çok güzel bir kasası var donanım olarak sanırım tek farkları 8 gb ram olması 005nt de.Bakalım sipariş vericem bugün yarın.

Bu arada iki laptopta da boş ssd slotu var dimi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bilmiyorum fakat ssd uyumlu diye biliyorum sadece.Harddisk yerine mi yoksa ayri slotu var mi arastirmak lazim.Aklima takilan tek sorun HP lerde kullacilarin soyledigi kadariyla islemci faninin cok az calismasi.Bu modellere en fazla kac gb ram takilabilir biliyor musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: neoalpagu

Ben de bilmiyorum fakat ssd uyumlu diye biliyorum sadece.Harddisk yerine mi yoksa ayri slotu var mi arastirmak lazim.Aklima takilan tek sorun HP lerde kullacilarin soyledigi kadariyla islemci faninin cok az calismasi.Bu modellere en fazla kac gb ram takilabilir biliyor musunuz ?

32 gb olması lazım max.Valla bc202nt forumunda çoğu kişi 2.fanın çalışmadığından yakınmış açıkçası soğuttu biraz beni

• Ben de okudum.005nt de boyle bir fan sorunu yok mu yani ?

• Valla olmadığını umut etmekten başka çare yok kullanan yok çünkü laptopu hiç kime sorabiliriz ki

• Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    kardeşim vatanda 3.599 a satılan cb007nt modeliyle ilgili bişey diyebilirmisin 4.299 dan düşmüş diyordu adam bu gün son gün indirimde sence almalımıyım. i7 7700hq 2gb gtx1050 8gb ram var çift fan falan sence bu bilgisayar bu işlemciyi soğutabilirmi ve nası bi performans alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: veed4t

kardeşim vatanda 3.599 a satılan cb007nt modeliyle ilgili bişey diyebilirmisin 4.299 dan düşmüş diyordu adam bu gün son gün indirimde sence almalımıyım. i7 7700hq 2gb gtx1050 8gb ram var çift fan falan sence bu bilgisayar bu işlemciyi soğutabilirmi ve nası bi performans alırım

Hocam valla ekran kartı 2gb olmasa dün gidip alıcaktım ama 2gb size baba oyunlarda sıkıntı çıkarır.Çift fan muhabbeti ise çoğu kullanıcı bir fanın çok yavaş çalıştığını söylüyor yani bu konuda sanırım kimse net birşey söyleyemez.Haliyle tek fana yük binince ısınıyor laptop

• HP nin bir de 17 inc tek fanli modeli var.Peki onun icin birsey soyleyebilir misiniz ?

• Ab201nt olmasi lazim model no sunun da.

• Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    3599 a bu özelliklerde başka bilgisayar bulabilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: veed4t

3599 a bu özelliklerde başka bilgisayar bulabilirmiyiz

http://www.sinerji.gen.tr/hp-2cj23ea-15-cb005nt-i5-7300-8gb-1tb-4gb-vga-156-dos-pmu406371

Monster abra v12.1

Ve konu başlığında yazan cb005nt modeli

Hepsi 4gb 1050 ekran kartlı

• neoalpagu N kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/hp-17-ab201nt-1dn09ea-i5-7300hq-8gb-128gb-ssd-1-tb-hdd-4-gb-gtx1050-17-3-freedos-ana-konu--125013548#125013548

Bir sorunuz olursa bana veya konu altına yazabilirsiniz.
  • Cb 005nt bugün aldım hadi bakalım...

• Hayirli olsun.Detayli incelemelerinizi bekliyoruz.

• HP 15-BC202NT serisi muadili laptop incelemesi:https://www.notebookcheck.net/HP-Pavilion-15t-X7P44AV-7700HQ-FHD-GTX-1050-Laptop-Review.207548.0.html

HP Pavilion 15-CB005NT serisi muadili laptop incelemesi:https://www.notebookcheck.net/HP-Pavilion-15-Power-i7-7700HQ-GTX-1050-Laptop-Review.230382.0.html

Genel olarak bakınca HP 15-BC202NT'nin artıları ve eksileri:
    +Diğer laptopa göre daha iyi soğutma. (Maximum load'da CB005NT yüzey sıcaklığı bazı yerlerde 60dereceye ulaşırken BC202NT'de max 42 derece civarı oluyor.)
    +Daha uygun fiyat.
    +8 yerine 12gb ram bulunması.
    -Ekran parlaklığı değerleri diğer laptopa göre daha az. (CB005NT'de ortalama 242.5 cd/m² fakat BC202NT'de ortalama 192.5 cd/m²)
    -Color checker renk değerleri diğer laptopa göre daha az.
    -Diğer laptopun tasarımı daha güzel.
    -Diğer laptopun (çok fark olmasa da) klavyesi daha iyi.

Laptopta daha çok oyun oynayacaksanız HP 15-BC202NT almak daha mantıklı görünüyor fakat görsel olarak uğraşacağınız işler varsa (video, fotoğrafçılık vs.) HP Pavilion 15-CB005NT parlaklığı(iç mekanda çok fark ettirmese de dış alanda kullanım için parlaklık önemli) ve renk değerleri sizi daha çok tatmin edecektir. Yine de iki laptop arasında çok da ciddi bir fark yok.

• quote:

Hayirli olsun.Detayli incelemelerinizi bekliyoruz.

hocam sanırım benim touchpad sorunlu ya da bana öyle geliyor.Touchpadin orta kısımları sanki tam oturmamış tıklanıyor buralarda ve bu tıklanma komut yerine geçmiyor sadece boşa tıklanıyor.Zaten bundan ziyade atıyorum touchpadin ortasında bi yuvarlak çizeceğim parmağımla bu boşluktan dolayı bi gıcırtı sesi oluyor

Hay şansıma ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Besomeso0o

HP 15-BC202NT serisi muadili laptop incelemesi:https://www.notebookcheck.net/HP-Pavilion-15t-X7P44AV-7700HQ-FHD-GTX-1050-Laptop-Review.207548.0.html

HP Pavilion 15-CB005NT serisi muadili laptop incelemesi:https://www.notebookcheck.net/HP-Pavilion-15-Power-i7-7700HQ-GTX-1050-Laptop-Review.230382.0.html

Genel olarak bakınca HP 15-BC202NT'nin artıları ve eksileri:
    +Diğer laptopa göre daha iyi soğutma. (Maximum load'da CB005NT yüzey sıcaklığı bazı yerlerde 60dereceye ulaşırken BC202NT'de max 42 derece civarı oluyor.)
    +Daha uygun fiyat.
    +8 yerine 12gb ram bulunması.
    -Ekran parlaklığı değerleri diğer laptopa göre daha az. (CB005NT'de ortalama 242.5 cd/m² fakat BC202NT'de ortalama 192.5 cd/m²)
    -Color checker renk değerleri diğer laptopa göre daha az.
    -Diğer laptopun tasarımı daha güzel.
    -Diğer laptopun (çok fark olmasa da) klavyesi daha iyi.

Laptopta daha çok oyun oynayacaksanız HP 15-BC202NT almak daha mantıklı görünüyor fakat görsel olarak uğraşacağınız işler varsa (video, fotoğrafçılık vs.) HP Pavilion 15-CB005NT parlaklığı(iç mekanda çok fark ettirmese de dış alanda kullanım için parlaklık önemli) ve renk değerleri sizi daha çok tatmin edecektir. Yine de iki laptop arasında çok da ciddi bir fark yok.

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

quote:

Hayirli olsun.Detayli incelemelerinizi bekliyoruz.

hocam sanırım benim touchpad sorunlu ya da bana öyle geliyor.Touchpadin orta kısımları sanki tam oturmamış tıklanıyor buralarda ve bu tıklanma komut yerine geçmiyor sadece boşa tıklanıyor.Zaten bundan ziyade atıyorum touchpadin ortasında bi yuvarlak çizeceğim parmağımla bu boşluktan dolayı bi gıcırtı sesi oluyor

Hay şansıma ya

Gecmis olsun, uzuldum.Artik duzelme olmazsa belki servise gonderirsiniz.Galiba benim icin en iyisi yine kasa toplamak

• arkadaşlar bende laptop alıcam HP 15-BC202NT düşünüyordum sonra bu pc yi gördüm HP 15-CB005NT sizce hangisi daha iyi gg de ikiside 400 lira aradaki farklar gördügüm kadaryıla

15-BC202NT
    3 hücreli pil ve gücü biraz daha düşük
    biraz daha eski bir pc
    daha gücsüz portlar
    12gb ram olması

HP 15-CB005NT
    8gb ram var pil daha iyi
    daha yeni bu sene cıkmıs sanırım

HP 15-CB005NT kullanan varsa lütfen yazsın cok önemli bayramdan sonra alıcam
    tasarım da yeşil renk cokmu absürt olur üniversitede kullanıcam da lütfen yardımcı olun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.