Şimdi Ara

HP Pavilion 15-CB006NT 2CJ25EA Intel Core i5 7300HQ 12GB 1TB + 128GB SSD GTX1050 Freedos 15.6' FHD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ürünün audio performansı ile ilgili düşüncelerim şu şekilde. Ürünün ses çıkış gücünü ve kalitesini çok beğendim. Çok fazla yüksek kaliteli ses çıkışı olan ürünüm olmadı ama bu ürünü kullanırken arka fonda çalan müzikleri dinledikçe dinleyesim geldi. Ürün bu yönüyle beni tatmin etti.
  • Arkadaşlar merhaba ben de bugün cb009nt modelini elime aldım. Çok beğendim çok klas ama oturum açma sırasında bi problem yaşıyorum. Oturumu açıyorum sonra ekran birden kararıyor sadece fare oku gözüküyor. belli bi süre bekledikten sonra kendisi açılıyor. Daha ilk günden problem çıktı Neyden kaynaklı bu çözüm yolu nedir? Siz yaşadınız mı böyle bi problem? Bilenler lütfen aydınlatsın beni.

edit: 2. problemse videoların sesini 2 saniye dolduktan sonra açıyor. yani kulaklıkla böyle, bilgisayarın sesiyle de öyledir sanırım. bunu nasıl çözeriz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautical Engineering -- 20 Eylül 2017; 0:36:18 >
  • Arkadaşlar, fan rpm lerini rica ediyorum. Eski seri gibi bunda da 2. Si düşük rpm mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3379'a CB005NT aldım geçen hafta. İadeyle chip parayla falan uyguna geldi ama şimdi CB006NT 3399 lira. 20 lira fazla verip SSD olan modeli alacaktım. Şanssızlık işte, kendi bilgisayarımı sorunsuz kullanayım yeter.

CB005NT'ye SSD takabilir miyim sonradan ? Şimdi taksam garantiyi bozar muhtemelen, 2 yıl kullanıp SSD takmak istesem neresine takılıyor bu bellek ?
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Hocam, SSD takınca garanti bozulmuyor diye biliyorum. SSD takmak istiyorsan m2 ssd girişi var normal ssd takılmıyor.
  • Öyleymiş hocam sağolasın, taksidini bitirince alırım bir SSD :)
  • Ben cb009nt modelini aldım içinde THNSN5256GPUK kodlu Toshiba 256gb nvme m2 ssd var.
    Depolama olarak Hts721010a kodlu hitachi marka 1tb harddisk mevcut.

Okuma yazma hızları şöyle ;
    HP Pavilion 15-CB006NT 2CJ25EA Intel Core i5 7300HQ 12GB 1TB + 128GB SSD GTX1050 Freedos 15.6" FHDHP Pavilion 15-CB006NT 2CJ25EA Intel Core i5 7300HQ 12GB 1TB + 128GB SSD GTX1050 Freedos 15.6" FHD

• ali277 kullanıcısına yanıt
    SSD'ye teşvik :) Sağol hocam verileri görmek daha aydınlatıcı oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Laptop ün fani ekrana üflüyormus sanırım oyun sırasında bi sıkıntı yaşatır mi? Ekranı kaliteli mi?

3.5k civarına bu notebook u düşünüyorum sizce iyi seçim midir?

• bu cihazın driver larını bulamadım bulabilen varsa paylaşabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

bu cihazın driver larını bulamadım bulabilen varsa paylaşabilirmi?

Windows 10 kurduğunuzda kendisi buluyor driverları. Win 7 zaten uyumlu değil. Siz ne kurdunuz ?
  • Arkadaşlar bende bu cihazın SSD olmayan ve 8 GB olan modelini almak istiyorum. Kafamda ki sorular

1)Ekran orta parlaklıkta klavye ledleri kapalı halde internette takilsam şarjı ortalama kaç saat gider?

2) ısı olaylarından bahsetmissiniz fakat mesela 1-1.5 saat yüksek grafikli bilgisayarı zorlayacak oyunlar oynasam işlemci ve gpu kaç derecelere cikar?

3) laptopun taşınabilirliği ideal sınırlarda mi yani, ağır bir laptop mu

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.