Şimdi Ara

HP Pavilion 15 Power (i7 7700HQ, GTX 1050) inceleme ve Kullanıcıları ana konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
3
Favori
21.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ramin frekansı ve modeli türü bunlar önemli. 32 ye kadar arttırılabiliyor.
  • boraplay kullanıcısına yanıt
    Oyunda 15 ise muazzammış iyi oldu bunu gördüğüm.Macun ne uyguladınız ve sonra ne uygulayacaksınız ? Mstergelmaker mı ?
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    evet nano macun uyguladım. 10 derece fark attırıyor. alın derim. ama danaya girer gibi 3 kişi alırsanız daha iyi olur.hem fiyat düşer hemde en iyisini almış olursunuz
  • arkadaşlar bende bu cihazdan var ve ekranı kırdım hdmi la bi monitör bağladım. Yeni Ssd aldım fakat bios a girip onu tanıtamıyorum.Harici ekranlar sadece windows açılış ekranında geliyor ilk hp yazısı bios ekranı vesaire de görünmüyor. yardım edebilecek varmı ?
  • Arkadaşlar bu bilgisayardan almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum olacak:

Bilgisayarın ekranını arkaya doğru yaptırınca bilgisayar biraz yükseliyor ve ekranın kenarları üzerinde duruyor. Bu yüzden menteşelerde vs. bir problem oluyor mu?

Bir de bilgisayarın ısınma problemi çok ciddi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felhack -- 21 Aralık 2018; 18:46:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felhack kullanıcısına yanıt
    Menteşe değilde kapakta o ayaklar var ve cizilip.kırılmaya çok müsait. Isinir. Oyunlarda. Monster a5 v13 alın ya da fx504
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: beyoglubeyy

işlemci 60-70 derece aralığına gelince, işlemcinin hızı düşüyor, koruma amaçlı mı başka sebeple mi bilmiyorum. bu sorunu yaşayan, ya da çözümünü bilen var mı?
    senesini bekledim. hala çözemedim.
    cpu kendini korumayamı alıyor ne yapıyor bilmiyorum. oyun başladı 1 saat geçti diyelim 3 ghz den hoop 2 ghz ye düşüyor.
    sıcaklık da adeta mini fırın.
    .
    var mı çözen?
  • beyoglubeyy B kullanıcısına yanıt
    beyoğlu ben termal macunu değiştirince sorun düzeldi. macun cooler master nano.. 75 derece üstüne çıkmıyor. eğer birde soğutucu fan alırsan zaten mevzu bitmiş oluyor. bende herhangi bir sorun yok şu anda
  • felhack kullanıcısına yanıt
    ısınma problemi orta derecede. kullanmayı bilmiyorsanız yatağa filan koyup fanı boğarsanız hayli ısınacaktır. ama en iyisinden macun alıp birde soğutucu ile kullanırsanız oldukça güzel bir pc. alalı bir yıl oldu. değişmeyi düşünmüyorum. menteşe konusuna gelince. zaten olması gereken o. amaç laptop a daha iyi hava aldırmak. herhangi bir sorun oluşturmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraplay

ısınma problemi orta derecede. kullanmayı bilmiyorsanız yatağa filan koyup fanı boğarsanız hayli ısınacaktır. ama en iyisinden macun alıp birde soğutucu ile kullanırsanız oldukça güzel bir pc. alalı bir yıl oldu. değişmeyi düşünmüyorum. menteşe konusuna gelince. zaten olması gereken o. amaç laptop a daha iyi hava aldırmak. herhangi bir sorun oluşturmuyor.
    yok bora ya. altında fan var. sürekli masa üstü gibi kullanılıyor. oyunda hem fps düşüyor, hem işlemci ısınıyor. sen hiç servisle görüştün mü. hepsinin sorunu bu galiba
  • fan hızı önemli mi acaba. ortalama 1000 rpm sıradan ürünler. 2800 rpm lik mi alsak
  • w4r1ock W kullanıcısına yanıt
    selam kardeşim. yetkili servise taktırman senin için en iyisi olur ama yinede paylaşayım. bios a girince boot kısmında secure boot var onu kapatıyorsun. ve uefı boot seçeneğini legacy boot olarak seçiyorsun. bunu yapınca ssd başka isimle de olsa legacy boot kısmında görünür ve seçilir hale geliyor seçtikten sonra save and exit yapıyorsun ve hazır hale geliyor. geçen ay macun değişimi ve fan bakımı yaptırdım. ordaki yetkili bana format yanlış atılmış, tamam ssd bu şekilde çalışır ama tam kapasitede çalışmaz isterseniz düzgün format atalım demişti. bende maddi sebeplerden reddettim.yani sana anlattığım işe yarar ama ssd den tam performans alamayabilirsin. bende samsung 850 evo 500 gb var. hızı malum :) o sebepten çok da fark olmuyor. ama aklında olsun ssd işini yetkili servise yaptırırsan temiz olur rahat kullanırsın
    beyoğlu sürücüleri en son ne zaman güncelledin ? macunun durumuna baktın mı ? benim macun fotosunu hatırlıyorsun değilmi ? o zaman bende de senin sorunlar vardı. sürücü kontrolü ve yazılım kontrolünü aksatma haftalık yap :) driver pack solution iyi iş görüyor. windows 10 için de yazılım güncelleme aracı ile denetle. bende şu an 1809 var. haberin olsun. macun sürücü ve güzel fan la iyi iş görürsün. bendeki soğutucu tx red alert.
  • quote:

beyoğlu sürücüleri en son ne zaman güncelledin ? macunun durumuna baktın mı ? benim macun fotosunu hatırlıyorsun değilmi ? o zaman bende de senin sorunlar vardı. sürücü kontrolü ve yazılım kontrolünü aksatma haftalık yap :) driver pack solution iyi iş görüyor. windows 10 için de yazılım güncelleme aracı ile denetle. bende şu an 1809 var. haberin olsun. macun sürücü ve güzel fan la iyi iş görürsün. bendeki soğutucu tx red alert.
    tmm. teşekkürler
  • quote:

konuyu açan değerli abim....sence bu fotoda yanlış birşey varmı ??? düzgün şekilde çıkardığım soğutma sisteminin altında bu fotoda olan durumla karşılaştım...işlemcinin anlık olarak 96 97 dereceye çıkması canımı sıkıyor...pc nin 5 cm havada olmasına rağmen durum aynı...fotoyu yorumlarsan sevinirim :)
    mesaja ve fotoya bak moruq :) iyi geceler :)

hocam eski msi laptopumda bendede oluyordu orda işlemci kendini korumaya alıyor. Aslında koruma demeyelim turbo boostu kapatıyor. o sorunu çözmüştüm fakat şimdi hatırlamıyorum sadece turbo boostla ilgili olduğunu hatırlıyorum biostan ayarlamıştım galiba
    Cpu yu yüzde 99 ayarlı yapın 2.8 2.6 da sabit kullanin. Hem serin olacak hem fps artacak.

Maksimum 99 minimumu artik 5 ise 5. Performans modunda her ikisi de 99 olacak.

• Arkadaşlar konuma bakabilir misiniz siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

https://forum.donanimhaber.com/gtx-880m-vs-gtx-960m-vs-gtx-1050--136617697

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.