Şimdi Ara

HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.450
Cevap
29
Favori
457.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurtdışında da pahalı malesef,4gb tek slot olunca kalın geliyor parasıda
  • Ölücüler diye hani kızarlar ya, bunlar da tam ölü sevici olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Orijinalden alıntı: salvadorjudges
    Beyler, hp connection manager aracılığı ile internete bağlanıp, sms atabiliyoruz. Peki sim kartımız üzerinden sesli görüşme yapmanın bir imkanı yokmudur.

Şöyle bir düşündüğüm zaman, bir program aracılığı ile sanki mümkün olur gibi geliyor insana.

Varmıdır bu işi görebilecek bir program bilen var mı ???

turkcell data hatti aldiysaniz hat konusmaya acik olmadigi icin boyle birsey mumkun degil ama normal hattiniza internet paketi alip kullaniyorsaniz o konu hakkinda fikrim malesef yok.

normal hattım için sormuştum. Hp ye de sordum mail ile. Gelen cevap şöyle. Bilgisayar uzerinden telefon gorusmesi yapilabilmektedir. Konuyla ilgili olarak sim kartinizin destek hatti ile irtibata gecerek yazilim arastirmasi yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: salvadorjudges

normal hattım için sormuştum. Hp ye de sordum mail ile. Gelen cevap şöyle. Bilgisayar uzerinden telefon gorusmesi yapilabilmektedir. Konuyla ilgili olarak sim kartinizin destek hatti ile irtibata gecerek yazilim arastirmasi yapabilirsiniz.

başlarından savmışlar sizi kibarca turkcell,vodafone da aradığınızda topu pc yi üreten firmaya atarlar ,üzerindeki 3g modem ile sesli görüşmeye imkan varmı yabancı forumlardan araştırmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 1 Mart 2010; 22:46:09 >
  • hekeze mrb arkadaslar bende dm1 sahibiyim artık bende turcellden alan bır kısıden aldım cıhazı sıfır olarak
  • Dostlar Merhaba,

Dm1'e Format attım ve 64 bit yükledim,

Şimdi driverleri kuruyorum kısa zamanda bununla ilgili detaylı bir şekilde deneyimlerimi paylaşacağım.

Ama şunu söylemeliyim genel anlamda format sonrası ciddi hızlanma mevcut.

Saygılar.
  • usb dvd okuyucum yok nasil format atabilirim acaba? 8 gb usb bellegim var onla olurmu ve kullanmadigim 250 gb harici hdd var onun uzerinden format atabilirmiyim? Bide orjinal altindaki seriali girsem sorun olurmu?
  • Touchpad ile ilgili yeni bir sürücü buldum, sanırım yine Acer'in sürücüsü. HP sürücüsünde olmayan ekstra birkaç özellik var.

HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü

Daha önce burada verdiğim sürücüde olduğu gibi bu sürücüde de multitouch özelliği var.

Ek olarak bu sefer yazarken tıklamayı engelleyen bir seçenek koymuşlar.

Son olarak touchpad'i tamamen kapatabilme veya mouse takılınca devre dışı bırakabilme özelliği eklenmiş.

Bu sürücüyü tesadüfen dolaşırken buldum, nereden indirdiğimi hatırlamıyorum o yüzden RS'ye yükledim. Sürücü 32bit ve 64bit Windows 7 sürümlerini destekliyor.

http://rapid-share.com/files/357802078/TouchPad_ALPS_7.5.2015.1103_W7x64W7x86_A.zip (rapid ten sonraki tire işaretini kaldırın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedelek -- 2 Mart 2010; 13:28:48 >

• giitim turkcellden dm1 i aldım genel olarak çok güzel dm3 alcaktım ama ellerşnde yoktu 1 aydır bekledik bende dayanamadım artık gttim dm1 aldım

benide üyelere kaydede bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DistricT

giitim turkcellden dm1 i aldım genel olarak çok güzel dm3 alcaktım ama ellerşnde yoktu 1 aydır bekledik bende dayanamadım artık gttim dm1 aldım

benide üyelere kaydede bilirsin

Hayırlı olsun.
  • bana dm1 almamda vesile olan aslanbey22 ve tamere teşekkür ederim, benide yazabilirsiniz ferrariyi rafa kaldırdım orda biraz tozlansın :)
  • hayırlı olsun arkadaşlar,listeye ekledim 1 ayda 17 kişi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 3 Mart 2010; 0:43:03 >
  • işlemci hızı tatminkar fakat overclock olayını araştıran oldumu hiç ? msi wind te custom bios ile atom 1.6 yı %24 overclock ederek 1.9 kullanıyorduk ne güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 3 Mart 2010; 14:32:00 >
  • merhaba dm1 de autocad 2010 solidworks 2010 gibi tasarım proğramlarını rahat kullanabilirmiyim?Render yapmicam sadece 3 boyutlu çizim için kullanıcam? bide dm3le aradaki fark ney?performans batarya fark edilir derecedemi?
  • Batarya hemen hemen aynı gibi sanırım dm3 kullanan biri olarak..Tamer abiyle de gorstuk.. Performans olarakda islemci biraz daha iyi ve cift ram slotu felan var.. bir de Hdd 7200 rpm...Ekran 13.3 .. aklıma gelenler bunlar... bir de 64bit ile geliyor w7 h prem.
  • dediğim proğramlardaki performansı nasıl olur dm1 in?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnbbk

dediğim proğramlardaki performansı nasıl olur dm1 in?

performansını denemeden bilemeyiz de...11 ekranda autocad çizim yapmak pek mantıklı gelmiyor açıkçası
  • öle iş için değil.Okulda gördüklerimizi tekrarlamak ve ödevleri yapabilmek için lazım.Kapsamlı bi çalışma için deil yani hocam.
  • Dün bende sony vaizo z31 kullanmama rağmen dayanamadım gittim aldım 1 saat kadar kullandım şuan için cok memnunum 3g bağlantıda denedim mükemmel bişeymiş bu 3g daha yeni farkına vardım :) Temer_10 benide listeye eklersen sevinirim
  • yaa bu 3g de kotayı nasıl sorguluycaz kalan yazıp 2260 göndercekmişiz ama nerden yapıcaz bunu
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.