Şimdi Ara

HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.450
Cevap
29
Favori
457.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün itibariyle bende dm1 sahibiyim turkcellden. umarım 24 ay çabuk geçer:D. birde keşke asus gibi beyaz renk seçeneği de olsaymış. şimdilik kurcalıyorum gereksiz programları sileceğim. içinden hdmi kablosu cıkmadı bana önerebileceğiniz ucuz bir kablo varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DistricT

yaa bu 3g de kotayı nasıl sorguluycaz kalan yazıp 2260 göndercekmişiz ama nerden yapıcaz bunu

hp connection manager da SMS yazan bölümde Yeni mesaj yazan yere tıklayıp acılan pencereye yazacaksın. birde con. man. ın sol alt köşedeki 3 düğmeden en sagdaki de veri miktarını gösterıyor.
  • bunun rengi bana diğerlerine göre solun geldi 3 tane farklı netbookla notebookla yanyana koydugumuz zaman bu hariç diğerleri çok canlı, ama bunun biraz soluk gibi geldi sizinbdemi öyle acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

bunun rengi bana diğerlerine göre solun geldi 3 tane farklı netbookla notebookla yanyana koydugumuz zaman bu hariç diğerleri çok canlı, ama bunun biraz soluk gibi geldi sizinbdemi öyle acaba?

ne soluk geldi anlamadım,ekran mı ? ekran aksine birçok kullandığım netoboktan daha canlı ve net bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

bunun rengi bana diğerlerine göre solun geldi 3 tane farklı netbookla notebookla yanyana koydugumuz zaman bu hariç diğerleri çok canlı, ama bunun biraz soluk gibi geldi sizinbdemi öyle acaba?

Banada diğer notebooklarımdan parlak geldi
  •  HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü

@hedelek :

Senin linkde verdiğin sürücüyü yükledim ama resimde görülen yazarken touchpad kilidi kısmı bende çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Serdar

HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü

@hedelek :

Senin linkde verdiğin sürücüyü yükledim ama resimde görülen yazarken touchpad kilidi kısmı bende çıkmadı

Eski sürücüyü kaldırmadan mı kurdunuz acaba? ben de o görüntüyü link verdiğim sürücüyü yükledikten sonra aldım.

Bende son bios yüklüydü, acaba fark bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

• renk ayarlarıyla bi oynayayım bakayım, o kadar kafaya takacak bişii değil, arkadas bugun toshiba t115 almış yanıma geldi oda hemen hemen aynı özelliklerde dm1 ile, ve benim ferrari dm1 onun toshibayı yanyana koyduk aynı resmi masaüstü resmi olarak koyduk, en soluk dm1 deydi :) oda aklı sıra beni teselli etti, bu arada ben bu windows 7 de windows açılış sesini bi türlü değiştiremedim windows klasöründe media dosyaındaki başlangıç sesi dosyasını izini falan hallederek değiştirdim ama kendi sesimi bi türlü açılırken çaldıramadım yine orjinal win7 sesiyle açılıuyor, ferrarideki araba sesini koymak istemiştim...
  • hp menegerden mesaj yollayamadım kotayı sorgulamak için gönderilemedi diyor bu sorunu nasıl çözerim
  • quote:

hp menegerden mesaj yollayamadım kotayı sorgulamak için gönderilemedi diyor bu sorunu nasıl çözerim

hp connection manager ı 3.1 versiyonu yükleyince sorun düzeliyor. linkini yukarda vermişlerdi. Birde sim kartınızı tlf nunuza takıp 2260 a sms atmayı deneyin. sorunsuz sms gonderebılıyorsunuz sorun hp connection manager dadır.
  • quote:

hp menegerden mesaj yollayamadım kotayı sorgulamak için gönderilemedi diyor bu sorunu nasıl çözerim

aynı şeyi iki gündür ben de yaşıyorum... oysa ki geçen hafta rahatlıkla sms alıp gönderiyordum...
  • Bende bu makineden almak istiyorum uygun fiyata satan varsa tirol3@msn.com görüşelim
  • Dostlar tekrar merhaba,

İşlerim nedeni ile bir müddet başlığı takip edemedim,

Usb den win7 kurmak çok kolay google de aratın resimli anlatımlar bile mevcut.

Ben 64 bit işletim sistemi yüklediğimi yazmıştım daha önce ama test edip sonuçları yazamamıştım.

Genel olarak dm1 in fabrika kurulumuna göre çok daha performanslı çalışıyor. Açılma ve kapanma süreleri oldukça kısaldı.

Henüz hiç bir yazılımla uyumsuzluğu olmadı. Yani kısaca 64bit işletim sistemi kurmak isteyenler çekinmeden kurabilirler.

Forumdan bir arkadaş sayesinde oldukça uygun bir fiyata 2Gb DDR3 1333 Mhz ram aldım. Ram i taktıktan sonra çok daha keyifli oldu.

Ben ofisimde Hp w2207 monitör e hdmi ile bağlayıp kullanıyorum. İnanın masaüstü performansı veriyor neredeyse.
  • Arkadaşlar,

Connection managerle şimdi bağlandım Turkcell 3G ye ve 2260 a KALAN mesajı attım anında cevap geldi.

Mesaj atamayan yada atıp da cevap alamayanlar, hp nin destek sayfasından Connection manager in son sürümünü kursun.
  • Yarın usb dvdrw gelecek bir arkadaştan, recoveri dvdlere çekip formatlayacağım makineyi...
  • Merhaba
    3G bağlantı ile ortalama ayda kaç GB veri kullanıyorsunuz acaba?
    Yani 4gb ne derece yeterli oluyor??
  • Facebook tavsiye etmem özellikle oyunlarını çok kota yiyor çünkü. DH de çok fazla kota yiyor malum çok reklam var, forza ad-block plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

Merhaba
    3G bağlantı ile ortalama ayda kaç GB veri kullanıyorsunuz acaba?
    Yani 4gb ne derece yeterli oluyor??

Walla 10 gunde 2gb gitmiş. Sanırım win update den kaynaklandı. Birde DH çok fazla götürüyor. Firefox + Ad block Plus + Flashblocker .

Arkadaşlar youtube a girebilen varmı ? ( Hp de 3g üzerinden ). Bende sürekli sayfa bulunamadı yazıyor. Connectify ile ağ kurduğumda başka laptoplar bu bağlantıdan rahatca youtube u acıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Serdar -- 9 Mart 2010; 19:56:52 >

• sanırım forumları takip etmiyosunuz 3g üzerinden youtube girişi yasaklanmış. iphonelerde girilemiyor wifi ile dns değiştirilipte girilebiliyor ancak..
  • ben şimdi denedim iphone ile bağlanabiliyorum youtube'a
    ama 2g iphone var bende, edge ile bağlanıyorum yani
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.