Şimdi Ara

HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.450
Cevap
29
Favori
457.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inceleme konusunu açmamın üzerinden 5 yıl geçmiş hala DM1 i evde kullanıyorum.birkaç yıldır muadil başka bir bilgisayarlara baktım ama bulamadım,5 yıl geçti sorunsuz bir şekilde çalışıyor,günümüz yeni nesil all in one amd yada intel N serisi işlemcili 700-900 tl lik bilgisayarlarla eşdeğer hatta daha performanslı hala rakibi yok bana göre,ssd ile birkaç yıl daha götürür bataryayı garanti dolmasına 1 ay kala hp yi arayıp yenisini istedim,hp nin test programını yükletip test yaptırdılar çıkan sonuç pilin ömrünün bittiğine işaret edince faturayı resim çekip mail atmamı istediler,4 gün sonra yeni batarya geldi,yeni bataryayla hala 3 saat cıvarı kullanıyorum.HP nin servisi kadar müşteri çözümü-memnuniyeti odaklı bir firma daha görmedim,heleki iş-business serisi bir bilgisayara sahipseniz 1-2 gün içinde çözüyorlar sorunu,dell hariç sony,acer vs gibi firmalarda garanti dahilinde sorununuz olursa yandınız

• Tamer Teknik Servis kullanıcısına yanıt
    Öncelikle HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme konusunu açmış olduğunuz için teşekkürler.
    Önceki mesajımda belirttiğim bende bu cihazların hayranıyım ve sizin gibi hala muadilini bulamadım..
    Ben cihazı TURKCELL 'den yanılmıyorsam 899.-tl ye taksitle aldım ve aldıktan 1 hafta sonra TURKCELL
    cihazı kampanyada 279.- kontratlı internet paketi dahilinde pazarladı.
    Batarya konusu sizin gibi aklıma gelmedi.
    SSD konusunu tam olarak anlayamadım, kısa bir inceleme yaptım ve HDD yerine dışardan SSD kullanımı mümkün değilmiş.
    HDD yerine SSD taktırmak da tam olarak hatırlamıyorum ama mümkün değilmiş...
    Siz SSD ile nasıl bir kullanımı kastediyorsunuz, çünkü bence cihazın gelecekte arıza verecek parçası bence HHD'si.
    HP konusunda bu cihazı alana kadar hep olumsuz yorumlar işittim ama ben çok memnunum.Servisinind iyi olması beni sevindirdi.

Tekrar teşekkürler Tamer Teknik Servishttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m11.gif

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkslm

Öncelikle HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme konusunu açmış olduğunuz için teşekkürler.
    Önceki mesajımda belirttiğim bende bu cihazların hayranıyım ve sizin gibi hala muadilini bulamadım..
    Ben cihazı TURKCELL 'den yanılmıyorsam 899.-tl ye taksitle aldım ve aldıktan 1 hafta sonra TURKCELL
    cihazı kampanyada 279.- kontratlı internet paketi dahilinde pazarladı.
    Batarya konusu sizin gibi aklıma gelmedi.
    SSD konusunu tam olarak anlayamadım, kısa bir inceleme yaptım ve HDD yerine dışardan SSD kullanımı mümkün değilmiş.
    HDD yerine SSD taktırmak da tam olarak hatırlamıyorum ama mümkün değilmiş...
    Siz SSD ile nasıl bir kullanımı kastediyorsunuz, çünkü bence cihazın gelecekte arıza verecek parçası bence HHD'si.
    HP konusunda bu cihazı alana kadar hep olumsuz yorumlar işittim ama ben çok memnunum.Servisinind iyi olması beni sevindirdi.

Tekrar teşekkürler Tamer Teknik Servishttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m11.gif

içindeki normal Hard diski çıkarıp SSD disk takmayı kastettim,biosta AHCI ayarı olmamasına rağmen destekleme açısından sorun yok,DM1 sata3 desteklemediği için orta halli bir ssd yeterli (sata2 destekleyeceği için 520-500 okuma yazma hızlarında pahalı bir ssd ye gerek yok) takın 55-60 usd ye orta halli 120 yada 128 gb bir SSD aradaki hız farkını görünce daha çok seveceksiniz DM1 i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 15 Mayıs 2015; 22:06:51 >

• eski kullanıcılardan biride benim tamer beyin az yardımını görmedim sağolsun, bana win7 DVD si göndermiştiniz hatırladınızmı? hala duruyor o DVD, içinde tüm sürümleri barındıran tabiri caizse all in one ssd konusuna gelecek olursak ilkslm arkadaş DM1e gönül rahatlığıyla ssd disk takabilirsiniz, ben DM1 i satmadan önce 60 gb lik sata2 ssd takmıştım 3 sene olmuştur performans ve hız artışına inanamayacaksınız, cihazı satarken ssd yi söküp kendi hdd sini takıp öyle verdim, o 60 gb lik ssd yi hala daha kullanıyorum, tabi şimdi anakartlar sata3 oldu ama yinede sata2 olarak çalışıyor, çok sağlam diskmiş..
    iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

eski kullanıcılardan biride benim tamer beyin az yardımını görmedim sağolsun, bana win7 DVD si göndermiştiniz hatırladınızmı? hala duruyor o DVD, içinde tüm sürümleri barındıran tabiri caizse all in one ssd konusuna gelecek olursak ilkslm arkadaş DM1e gönül rahatlığıyla ssd disk takabilirsiniz, ben DM1 i satmadan önce 60 gb lik sata2 ssd takmıştım 3 sene olmuştur performans ve hız artışına inanamayacaksınız, cihazı satarken ssd yi söküp kendi hdd sini takıp öyle verdim, o 60 gb lik ssd yi hala daha kullanıyorum, tabi şimdi anakartlar sata3 oldu ama yinede sata2 olarak çalışıyor, çok sağlam diskmiş..
    iyi forumlar

estafurullah,siz söyleyince hatırladım şimdi,yaşlandık sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamer Teknik Servis

quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

eski kullanıcılardan biride benim tamer beyin az yardımını görmedim sağolsun, bana win7 DVD si göndermiştiniz hatırladınızmı? hala duruyor o DVD, içinde tüm sürümleri barındıran tabiri caizse all in one ssd konusuna gelecek olursak ilkslm arkadaş DM1e gönül rahatlığıyla ssd disk takabilirsiniz, ben DM1 i satmadan önce 60 gb lik sata2 ssd takmıştım 3 sene olmuştur performans ve hız artışına inanamayacaksınız, cihazı satarken ssd yi söküp kendi hdd sini takıp öyle verdim, o 60 gb lik ssd yi hala daha kullanıyorum, tabi şimdi anakartlar sata3 oldu ama yinede sata2 olarak çalışıyor, çok sağlam diskmiş..
    iyi forumlar

Alıntıları Göster
    Tamer bey, hazır sizi yakalamışken:)

Güncel bir sorun ama belki siz anlarsınız; ben birkaç gün önce TURKCELL MOBİL İMZA aldım ve aktiv de edildi*.

HP Pavilion DM1 1010st ile TURKCELL DATA HATTI KULLANIYORUM.

İmdi MOBİL İMZA aktive edilirken size bir başlangıç kodu gönderiliyor.Bu işlemi Türkcell deki Müşteri hizmetleri önerisi ile
    sim kartı normal bir telefona takarak yaptım ve oldu.Sonra sim kartı çıkarıp HP Pavilion DM1 1010st ye taktım ve
    MOBİL İMZA ile TURKCELL, e-devlete girmeye çalıştım fakat o noktada kaldı, mesajlara PARMAK İZİ gelmesi gerekirken hiçbir
    şey gelmedi.TURKCELL M.Hizmetlerini aradım fakat onlarda anlayamadılar.Bilgisayardan SMS gönderip alabiliyorum ve
    bunun nrmalde yeterli olması gerekiyor. Acaba sizin bu hususta bir tecrübeniz var mı?

*Mobil İmza aktive edilirken Müşteri hizmetleri SİM kartı normal bir telefona takıp yapmamı,
    bilgisayarda sorun olabileceğini söylediler ama sorun hakkında bir bilgileri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkslm

Tamer bey, hazır sizi yakalamışken:)

Güncel bir sorun ama belki siz anlarsınız; ben birkaç gün önce TURKCELL MOBİL İMZA aldım ve aktiv de edildi*.

HP Pavilion DM1 1010st ile TURKCELL DATA HATTI KULLANIYORUM.

İmdi MOBİL İMZA aktive edilirken size bir başlangıç kodu gönderiliyor.Bu işlemi Türkcell deki Müşteri hizmetleri önerisi ile
    sim kartı normal bir telefona takarak yaptım ve oldu.Sonra sim kartı çıkarıp HP Pavilion DM1 1010st ye taktım ve
    MOBİL İMZA ile TURKCELL, e-devlete girmeye çalıştım fakat o noktada kaldı, mesajlara PARMAK İZİ gelmesi gerekirken hiçbir
    şey gelmedi.TURKCELL M.Hizmetlerini aradım fakat onlarda anlayamadılar.Bilgisayardan SMS gönderip alabiliyorum ve
    bunun nrmalde yeterli olması gerekiyor. Acaba sizin bu hususta bir tecrübeniz var mı?

*Mobil İmza aktive edilirken Müşteri hizmetleri SİM kartı normal bir telefona takıp yapmamı,
    bilgisayarda sorun olabileceğini söylediler ama sorun hakkında bir bilgileri yok.

hp deki 3g modul,daha çok internet için,normal telefon gibi çalışmıyor,tek sebebi budur,baştan belkide bu yüzden uyarmışlardır

• merhaba, windows 10a yükseltmek performansı arttırır mı, yükselten var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trgladio

merhaba, windows 10a yükseltmek performansı arttırır mı, yükselten var mı?

ben win7 memnunum
    sabah açtım hp.yi sağ köşede win10 kurun ablemi belirdi silinmiyor kalkmıyorda sinir oldum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok az kullandığım ve 128 GB samsung evo 840 ile upgrade edilmiş, pili 5-6 saat giden, sıfırdan farksız 1010st (üst model) satılıktır.

Fiyat 450 TL dir.

İlgilenen arkadaşların PM atması yeterlidir.

Teşekkürler.

• lcd ekranı kırıldı netbokumun arıyorum ama bir türlü hesaplı bir şey bulamadm nasıl yapıcaz bilen varmıdır?
  • Hp Pavilion DM1-1010st..
    2010 yılında GenPa'dan (Turkcell Tim) 839.-TL almıştım..
    birçok cihaz kullandım bunun kadar keyiflisine rastlamadım, kendi sınıfında 1 numara..
    halen de kullanmaktayım sorunsuz ve tıkır tıkır.. helal olsun hp'ye 10 numara bir cihaz yapmış..
    kutusu, faturası ve tüm içeriği dahil durmakta :) kendisine de gözüm gibi bakıyorum..
    sadece ram yükseltmiştim (orjinali de kutusunda duruyor)
    en iyi win7 ile (bence) performans süper akıyor..
    hele gps, dahili modem.. az hava atmadık zamanında igo8 ile etrafa.. hey gidi hey..
    hdmi'dan LedTV de film izlemek de cabası.. :)

son mesajdan bu yana 4 yıl olmuş.. kusura bakmayın kaptırdım yazıyorum :)

Tek sıkıntım herkes gibi Batarya.. halen orjinali üstünde artık 10 dk. dayanıyor :(
    uygun fiyata orijinal bulursam veya amperi wattı eşdeğer muadil, almayı düşünebilirim..

başta @Tamer üstad olmak üzere tüm forumdaşlara selamlar, saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: H-KAN

Hp Pavilion DM1-1010st..
    2010 yılında GenPa'dan (Turkcell Tim) 839.-TL almıştım..
    birçok cihaz kullandım bunun kadar keyiflisine rastlamadım, kendi sınıfında 1 numara..
    halen de kullanmaktayım sorunsuz ve tıkır tıkır.. helal olsun hp'ye 10 numara bir cihaz yapmış..
    kutusu, faturası ve tüm içeriği dahil durmakta :) kendisine de gözüm gibi bakıyorum..
    sadece ram yükseltmiştim (orjinali de kutusunda duruyor)
    en iyi win7 ile (bence) performans süper akıyor..
    hele gps, dahili modem.. az hava atmadık zamanında igo8 ile etrafa.. hey gidi hey..
    hdmi'dan LedTV de film izlemek de cabası.. :)

son mesajdan bu yana 4 yıl olmuş.. kusura bakmayın kaptırdım yazıyorum :)

Tek sıkıntım herkes gibi Batarya.. halen orjinali üstünde artık 10 dk. dayanıyor :(
    uygun fiyata orijinal bulursam veya amperi wattı eşdeğer muadil, almayı düşünebilirim..

başta @Tamer üstad olmak üzere tüm forumdaşlara selamlar, saygılar..

A.S.

aynen hala kullanmaya devam

• benim ki, arızalandı geçen hafta.
    hiç açılmıyor, baktıracağım, nesi varmış,,,,

• Arkadaşlar selam,

bizim dm1 için amazon un 15 temmuz indiriminden 1 adet ssd almak istiyorum, 240-250gb civarı şu anki tüm ssd leri destekliğyor mu sataII olarak?
    yani elimde patlamaması için neye dikkat etmek gerekiyor?
    teşekürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazına Windows 10 yükleme rezervasyonu gelen var mı?
    Destekliyor mu bilgisayarımız? Bana henüz gelmedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

benim ki, arızalandı geçen hafta.
    hiç açılmıyor, baktıracağım, nesi varmış,,,,

arıza adaptördeymiş
    değişti sorun kalmadı

ama ben kendim sorun yarattım,
    bazı prg ları kaldırırken ses drv dilmişim
    ses yok
    zaten alet şişmişti
    yeniden win yüklemek istiyorum recovery ile
    sıfıra döndüreceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: ajan83

Cihazına Windows 10 yükleme rezervasyonu gelen var mı?
    Destekliyor mu bilgisayarımız? Bana henüz gelmedi..

Aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum, siz denediniz mi?
  • Win 10 yükledim ve performans fena değil.
     HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Win 10 yükledim ve performans fena değil.
     HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü

Çalışmayan donanım oldu mu? Mesela klavyedeki ses açma kapama, kamera vb gibi...
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.