Şimdi Ara

HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.450
Cevap
29
Favori
457.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onları denemek hiç aklıma gelmedi. Aksam eve gidince dener yazarım. Aygıt listesinde hiç yüklenmeyen aygıt yok ama mesela kart okuyucuyu filan denemedim. Yine de sorun olduğunu sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmazsa genel alışkanlıkları değiştirmek icab edecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer Teknik Servis

inceleme konusunu açmamın üzerinden 5 yıl geçmiş hala DM1 i evde kullanıyorum.birkaç yıldır muadil başka bir bilgisayarlara baktım ama bulamadım,5 yıl geçti sorunsuz bir şekilde çalışıyor,günümüz yeni nesil all in one amd yada intel N serisi işlemcili 700-900 tl lik bilgisayarlarla eşdeğer hatta daha performanslı hala rakibi yok bana göre,ssd ile birkaç yıl daha götürür bataryayı garanti dolmasına 1 ay kala hp yi arayıp yenisini istedim,hp nin test programını yükletip test yaptırdılar çıkan sonuç pilin ömrünün bittiğine işaret edince faturayı resim çekip mail atmamı istediler,4 gün sonra yeni batarya geldi,yeni bataryayla hala 3 saat cıvarı kullanıyorum.HP nin servisi kadar müşteri çözümü-memnuniyeti odaklı bir firma daha görmedim,heleki iş-business serisi bir bilgisayara sahipseniz 1-2 gün içinde çözüyorlar sorunu,dell hariç sony,acer vs gibi firmalarda garanti dahilinde sorununuz olursa yandınız

Öyle ise size bir soru sormak isterim. Bende sizin gibi 1010st mi hala kullanmaktayım. Malum win 10 güncellemesi geliyor ancak ben win 8 kurdum recovery de sizlere ömür, arkasındaki etikette de bazı harfler okunmuyor. Acaba başka birinin recovery sini yüklesem win10 a yükseltme durumum olur mu? Hatta recovey bulabilirmiyiz? Şimdiden teşekkürler...

• recovery dosyasını dropbox a yüklesek sizde oradan alsanız sanırım sizin sorun çözülür
    acaba mac adresi sorguluyormu ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alantirikci

Öyle ise size bir soru sormak isterim. Bende sizin gibi 1010st mi hala kullanmaktayım. Malum win 10 güncellemesi geliyor ancak ben win 8 kurdum recovery de sizlere ömür, arkasındaki etikette de bazı harfler okunmuyor. Acaba başka birinin recovery sini yüklesem win10 a yükseltme durumum olur mu? Hatta recovey bulabilirmiyiz? Şimdiden teşekkürler...

recovery deki yükleme aynı zamanda windows keylerini de içermektedir,başkasının recovery sini yüklerseniz yükseltmeyi yapamazsınız sanıyorum.
  • Anladım. Şans işte benim etiket dahi silinmiş. Silinmeseydi iyiydi. Artık kaçak göçek kullanmaya devam :(
  • quote:

Anladım. Şans işte benim etiket dahi silinmiş. Silinmeseydi iyiydi. Artık kaçak göçek kullanmaya devam :(

Microsoft bu konularda oldukça yardımcı olur. Öncelikle telefon ile iletişime geçin. Lisansın fotoğrafını isteyip size yeni bir lisans kodu vereceklerdir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

quote:

Anladım. Şans işte benim etiket dahi silinmiş. Silinmeseydi iyiydi. Artık kaçak göçek kullanmaya devam :(

Microsoft bu konularda oldukça yardımcı olur. Öncelikle telefon ile iletişime geçin. Lisansın fotoğrafını isteyip size yeni bir lisans kodu vereceklerdir diye tahmin ediyorum.

Bi deneyelim o zaman microsoft Türkiye'yi bakalım ne diyecekler! Ama HP müşteri hizmetlerini aradığımda böyle bir şey demediler bana yapacak birşeyin olmadığını söylediler. Ama yine de denemekte fayda var...
  • Arkadaşlar Windows 10 ile tüm klavye kısayolları da çalışıyor, bilginize.
    Otomatik olarak tek tanınmayan 3G modem oldu.
  • Windows 10 hakkında..

s.a. arkadaşlar.. öncelikle 10u yükseltmeyle kurdum..
    bir haftalık kurcalamadan sonra, Microsoft'un sitesinden orijinal sürümle sıfırdan formatladım..

sürücülerle ilgili pc'den pc'ye değişen sıkıntılar mevcut..
    bizim dm1'de Qualcomm Mobil Gobi2000'i yani 3G modem sürücüyü tanımadı.. hatta manuel yüklenmesine de izin vermedi;
    forumdan MühendisMurat arkadaşımızın yardımıyla eski sürücü yüklendiğinde tanıdığını gördüm,
    aynı şekilde güncel HP Connection Manager'i de kabul etmedi eskisini yükledim..
    bunun dışında cihazda herşey normal, tüm kısayollar ve tuşlar sorunsuz..

şahsi fikrim; beğenmedim ve alışamadım,
    reklamında anlatıldığı gibi yeni bir işletim sistemi gibi değil, win8 üzerine değişiklikler inşa edilerek yapılmış,
    bazı ayarlar ve içerik yok(şimdilik), bazılarını da kendimiz yükleyip aktif etmeliyiz, yani bol zaman kaybı..
    Edge de Chromun uyduruk bir çakması gibi olmuş.. kısaca win10 bana soğuk geldi..
    xp nasıl efsaneyse win7 de bence öyle..

dm1 için hız, kullanım kolaylığı vs. bir artısını görmedim,
    bir süre daha denedikten sonra, sıfırdan win7 kurucam.. denemek isteyen arkadaşlar varsa;

windows10 ile alakalı detaylı bilgi Murat arkadaşımız tarafından derleniyor;
    http://forum.donanimhaber.com/m_108566413/tm.htm

ayrıca forumda birçok bilgi mevcut, beğenen arkadaşlar da olabilir, onlara da saygı duyarım..
    ben şahsi görüşümü paylaştım.. herkese saygılar sevgiler.

• HDMI kablo ile tvye bağladığımda ekran tam çıkmıyor, yani sağ, sol, yukarı, aşağı kısımlardan kesilmiş şekilde oluyor? Nasıl tam anlamda tam ekran yapabilirim?
  • Ben windows xp kurdum cihaz sanki yeniden doğdu herkese tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trgladio

HDMI kablo ile tvye bağladığımda ekran tam çıkmıyor, yani sağ, sol, yukarı, aşağı kısımlardan kesilmiş şekilde oluyor? Nasıl tam anlamda tam ekran yapabilirim?

hp'deki grafik özelliklerinden yaabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

quote:

benim ki, arızalandı geçen hafta.
    hiç açılmıyor, baktıracağım, nesi varmış,,,,

arıza adaptördeymiş
    değişti sorun kalmadı

ama ben kendim sorun yarattım,
    bazı prg ları kaldırırken ses drv dilmişim
    ses yok
    zaten alet şişmişti
    yeniden win yüklemek istiyorum recovery ile
    sıfıra döndüreceğim

Hocam benimde adaptör bozduldu. Nereden temin ettin acaba?

• internette arayınca bulunuyor,
    ama ben bilgisayarcı bir arkadaşıma bahsedince ben bulurum dedi.
    Arkadaki bilgileri verdim,
    sanırım 60tl almış getirdi.
    hp orjinal adaptör.

arkadaki bilgileri not et, bulursun.

• quote:

internette arayınca bulunuyor,
    ama ben bilgisayarcı bir arkadaşıma bahsedince ben bulurum dedi.
    Arkadaki bilgileri verdim,
    sanırım 60tl almış getirdi.
    hp orjinal adaptör.

arkadaki bilgileri not et, bulursun.

Hocam cevap için teşekkürler ederim. öğleden beri uğraşıyorum usb den Windows 8.1 yükleyeceğim ama usb den boot edemiyorum bir türlü biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?

• bilgim yok malesef...
    ama internette bulursun,
    bir püf noktası vardır, onu atlıyosundur.

kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

quote:

quote:

arıza adaptördeymiş
    değişti sorun kalmadı

ses yok
    zaten alet şişmişti
    sıfıra döndüreceğim

Bende fazla var orjinal. İstersen satabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

quote:

quote:

arıza adaptördeymiş
    değişti sorun kalmadı

ses yok
    zaten alet şişmişti
    sıfıra döndüreceğim

Bende fazla var orjinal. İstersen satabilirim.

Hocam fiyatı nedir ve sıfır mi?

• elimde amd a4-5000 işlemcili hp laptop var kasma problemi varnete girdiğiniz zaman bile kasıyor nedendir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.