Şimdi Ara

HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.450
Cevap
29
Favori
457.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mene

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Frontpage, fireworks, acdsee gibi uygulamalarla sürekli işim olacak. Hatta belki flashla da...

Hala var mı acaba, kaça almıştın sen?

var var elimde adetli olarak var demişti. 60 TL'den aldım ben. belki sıkı pazarlık yaparsan 3-5 daha inebilir

PM attım şimdi kachus'a.

Norton ve Office 60 günlük deneme sürümünü kaldırdım. Bulunduğum yerde Turkcell 3G problemli olduğu için EDGE üzerinden deneme şansı bulabildim interneti. Ne zaman adam akıllı denemek mümkün olur merak konusu.

• Mene icindekiler de 1333 muymus.. :S vallahi bilmiyordum..Olsun onların vardır bi bildigi..bende alıcam bakalım msj yazdım haber beklıyorum kendisinden...2 ile 3 arasında performansda farketti mi cidden? Photoshopda felan farkeder umarım baya...
  • Evet DDR3 1333 Mhz ram var içinde...
  • Arkadasın soyledigine gore 2000lik bile koysan 800luk performans alınıyormus... Bunu koymalarının da bi mantgı vardır bence.. Neyse.. :)
    virus programı ne kulllanıyorsunuz? norton bende kaldırıcam.da.. ve web browser?
  • antivirus olarak 3 yıldır NOD32 kullanıyorum ve gayet de memnunum hocam. web browser ise Opera
  • Mozilla'da kullanırım heralde ad block + ile. Operada böyle bir şans var mıdır acaba ?
  • Anladım dostum sagolasın... Peki Opera'da İcerik Engelleyici nasıl kullanılıyor? Mesela forumdaki istenmedik reklamlar icin bir mudahalede bulunamadım malesef.. :S
  • valla hiç ad block kullanmadım. nasıl geldiyse öyle
  • Mozilla için ad block benim vazgeçilmezim açıkçası. O yüzden Opera pek işim gelmeyebilir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Google Chrome kullanıyorum ama 3g ile bağlandığım zaman reklamlar çok kotadan yiyor nasıl engelliyebilirim bilen varmı?
  • Chrome'da bilmem ama dediğim gibi en iyisi Mozilla ve ad block.
  • chrome 4. versiyondan itibaren eklenti özelliği kazandı... flash block kurduğunuz takdirde flashları engelliyebilirsiniz...
  • @visceroid,sağol iyi oldu söylediğin ad block ı, 3-4 yıldır mozilla kullanıyorum memnumum da çok,fakat buraya girince milyon tane reklamdan mozilla kasıyordu,ad block kurdum az önce ilaç gibi geldi
  • melih ptt kargodan dert yanıyordun sabahın 10 unda adamlar kargoyu elime ulaştırdı şok oldum desem yeridir

bayıldım bu dm1 netbooka atomdan sonra uçuyorum resmen

direk hdmi çıkışından 1920/1080 çözünülürlüğe ayarlayıp lcd ye bağladım film performansına baktım umduğumdan bile iyi çıktı

hafta sonu 320gb 7200.3 harddiski takıp recovery yapacağım bakalım dahada hızlanıcakmı makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer_10

@visceroid,sağol iyi oldu söylediğin ad block ı, 3-4 yıldır mozilla kullanıyorum memnumum da çok,fakat buraya girince milyon tane reklamdan mozilla kasıyordu,ad block kurdum az önce ilaç gibi geldi

Est. başlığa ayakbastı sayarız bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ((UĞUR))

melih ptt kargodan dert yanıyordun sabahın 10 unda adamlar kargoyu elime ulaştırdı şok oldum desem yeridir

bayıldım bu dm1 netbooka atomdan sonra uçuyorum resmen

direk hdmi çıkışından 1920/1080 çözünülürlüğe ayarlayıp lcd ye bağladım film performansına baktım umduğumdan bile iyi çıktı

hafta sonu 320gb 7200.3 harddiski takıp recovery yapacağım bakalım dahada hızlanıcakmı makina

valla o zaman bizim bu anadolu yakası dağıtım berbat çalışıyor. şube teslim bile ancak ertesi gün 2de geldi. senin adrese teslim iyi gelmiş cidden.

ben ferrari'den sonra bile gözle görülür şekilde bir performans farkı hissettim sen ki atom kullanıyordun cidden uçmuşsundur hayırlı olsun

• quote:

Est. başlığa ayakbastı sayarız bunu

hayırlı olsun bu arada,konuyu açtıktan 1 ay içinde 10 kişi dm1 sahibi oldu,hp den %5 mi alayım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 23 Şubat 2010; 21:45:00 >
  • @ Mene, ben de atom'dan Su4100'e geçiyorum

@ Tamer_10, %5 çok değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer_10

hayırlı olsun bu arada,konuyu açtıktan 1 ay içinde 10 kişi dm1 sahibi oldu,hp den %5 mi alayım bari

şimdi benim de bi pay almam lazım o zaman o kadar başlık açtım performans farkı ile ilgili

quote:

@ Mene, ben de atom'dan Su4100'e geçiyorum

aa doğru sammy'den geçtin sen de buna, eeh o zaman sen de uçuyorsundur şimdi. iyi uçuşlar efenim

• Benimde netbookum gelsin artık servisten yahu =) bugun servisi aradım ekran çerçevesi çıkartılıp düzeltiliyormuş sorun. 3,4 güne gelicek netbookum =)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.