Şimdi Ara

HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.450
Cevap
29
Favori
457.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kafamı fena karıştırdın...

Şöyle diyim...
    Benim için pil ömrünün hiç bi önemi yok..
    Yalniz şu dediğin işlemci olayı kafamı karıştırdı...
    Yani acer in işlemcisi hp den kötümü..

Eğerki performanstan tek kastın pil ömrü ise
    ben acer tercih ederim
    Çün ki hp ler çok sorunlu aletler
    Fazla hassas gelir bana..

Eğerki acerden geçersem toshiba düşünüyorum..

Ama sen dersenki bu alet toshibadan dayanıklı,acere pil dışında bin basar..
    Birde bu özelliklerde bu fiyata acer yada toshiba zor bulursun ...

o vakit bi daha düşünürüm..

Birde bu hp nin fiyatı neydi tam olarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdeli -- 24 Şubat 2010; 15:26:26 >
  • @birdeli

Bir deli bir deliye gel senlen beraber netbook almaya gidelim demiş

Şimdi burdaki arkaşlar gördüğün gibi HP DM1 i tercih etmiş,peki neden ? bariz şekilde artıları olan (pil süresi + yeni nesil ULV işlemci + HDMI + Bluetooth + 3G + DDR3 ram + ) performansı yüksek ve kaliteli bir netbook çünkü.Mene bile ferrariyi kız arkadaşına verip bu cihazı aldıysa daha konuşmaya gerek varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer_10

@birdeli

Bir deli bir deliye gel senlen beraber netbook almaya gidelim demiş

Şimdi burdaki arkaşlar gördüğün gibi HP DM1 i tercih etmiş,peki neden ? bariz şekilde artıları olan (pil süresi + yeni nesil ULV işlemci + HDMI + Bluetooth + 3G + DDR3 ram + ) performansı yüksek ve kaliteli bir netbook çünkü.Mene bile ferrariyi kız arkadaşına verip bu cihazı aldıysa daha konuşmaya gerek varmı

yok la vermedim kıza. bi tartıştık o sırada dedim sana da sana vereceğim netbook'a da diyip vermedim sonra sattım Ferrari'yi 850 TL'den. hem daha üst model bir netbook'a geçiş yapmış oldum hem de cebime 50 TL de para geldi daha ne isteyeyim

• senden de % almam lazım kalan 50 tl ile bu konudakilere çay ısmarla bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer_10

senden de % almam lazım kalan 50 tl ile bu konudakilere çay ısmarla bari

HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü

• Arkadaşlar bu ürünü kimden ya da nereden 800tl ya da altına bulabilirim, bir ara heryerde 800tlden ilanlar vardı, şimdi hiçbir yerde yok...
  • valla ikram olur tamer..
    Hatta ben gelmeyim,sen al gel benim leptopu..

• tas7035... Daha da degere binecek... 800 e bulursan havada kap derim.. Demedi deme.. :)
  • bu cihazın normal fiyatı 800-850 tl değil zaten,ben dahil birkaç arkadaş bu fiyata bulmamızın sebebi,turkcell den taksitle alıp piyasada nakite çevirmek maksatlı satanların olmasıydı.2 sayfa önce link vermiştim,internet sitelerinde 1.070- 1.250 tl cıvarında satılıyor şu an

not : bugün 2.el kısmında 800 tl ye satan biri vardı,almak isteyen ilanı bulup irtibata geçsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 24 Şubat 2010; 18:02:10 >
  • Ben öyle düşünmüyorum, artık tüm markalar yeni modellerini çıkarıyor, yeni kasalar ile ciddi iddialı modeller geliyor, bu alet tabii ki çok güzel ancak teknolojide zamanla değer kazanan bir ürün olamaz, yenisi gelir eskisi biter...
  • Evet bimekste 1.200 küsür mesela, 1.236 idi sanırım..
  • Bu arada Sammy'i sattım, kargoladım bugün Güle güle mavişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tas7035

Ben öyle düşünmüyorum, artık tüm markalar yeni modellerini çıkarıyor, yeni kasalar ile ciddi iddialı modeller geliyor, bu alet tabii ki çok güzel ancak teknolojide zamanla değer kazanan bir ürün olamaz, yenisi gelir eskisi biter...

şu an 11" ekranlı,atom z520 işlemcili netbookların 700-850 tl cıvarında satıldığını düşünürsek,dm1 in normalde 1.100-1.250 tl aralığında bir fıyata satılması gayet normal ve hakkı da.hala 850 tl cıvarına Dm1 i bulabiliyorsanız kaçırmayın derim
  • dm1 netbookun 250gb harddiskini değişmeden önce recovery bölümünü 320gb 7200.3 hardiskime 11gb recovery bölümü açarak kopyalasak
    kopyaladığımız recovery bölümlü harddiski dm1 netbooka takarsam ilk açılışta esc basarak recovery seçeneğine tıklayınca recovery yapabilirmiyim?

yoksa durduk yere usb dvd aramak zorunda kalacağım
  • Ya arkadaslar bu Samsung DDR3 ler neden bukadar ucuz? Su altdakı urunn sizce saglammıdır?Sıfır oldugunu soyluyor bi de.. Diger arkadas fiyatda yardımcı olmadıgı icin alamadım ben... sahibinden de 65 fazla geldi suan icin...

http://www.sahibinden.com/11_adet_samsung_ddr3_notebook_ram_sifir_urun-24WQQaXQQ21462876WQQpXQQdisplayitem?

Bu nasıldır sizce? tam ozelliklerini sordum bakalım cevap gelir.. Ama samsung genel anlamda ne kadar cok var piyasada cıkma ve 2nci el olarak?Sıkıntılı degildir dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ((UĞUR))

dm1 netbookun 250gb harddiskini değişmeden önce recovery bölümünü 320gb 7200.3 hardiskime 11gb recovery bölümü açarak kopyalasak
    kopyaladığımız recovery bölümlü harddiski dm1 netbooka takarsam ilk açılışta esc basarak recovery seçeneğine tıklayınca recovery yapabilirmiyim?

yoksa durduk yere usb dvd aramak zorunda kalacağım

valla hocam pek zannetmiyorum. aynısını msi wind u100 netbook'umda denemeye kalktım ancak sonuç hüsran oldu, belki de ben beceremedim. deneyip görmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

Ya arkadaslar bu Samsung DDR3 ler neden bukadar ucuz? Su altdakı urunn sizce saglammıdır?Sıfır oldugunu soyluyor bi de.. Diger arkadas fiyatda yardımcı olmadıgı icin alamadım ben... sahibinden de 65 fazla geldi suan icin...

http://www.sahibinden.com/11_adet_samsung_ddr3_notebook_ram_sifir_urun-24WQQaXQQ21462876WQQpXQQdisplayitem?

Bu nasıldır sizce? tam ozelliklerini sordum bakalım cevap gelir.. Ama samsung genel anlamda ne kadar cok var piyasada cıkma ve 2nci el olarak?Sıkıntılı degildir dimi?

kachus'dan ram'i almadan önce bu verdiğiniz link'teki ilanı gördüm 10 TL daha ucuza geliyordu ama bana ters bir yerde olduğu için vazgeçtim 10 TL yol parasına verip bir de kendimi yoracağıma hazır kadıköy'e gelen kachus'dan aldım. valla piyasa fiyatına göre çok düşük bir fiyata bulunabiliyor olması düşündürücü ancak sonuçta ürünler yurtdışında gelme olduğundan ve belki de toplu alım yapıldığı için böyle ucuzdur. sonuçta ram'ler orijinal samsung bir problemleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mene -- 24 Şubat 2010; 21:22:57 >

• Anladım dostum..Sagolasın... Bakalım kendi durumumu ayarlarsam alıcam bu hafta insallah...
  • Arkadaşlar ilgilenen olursa elimdeki LG USB DVD-RW yi satıyorum,20x dvd-rw ve cd dvd yüzeyine baskı yapabilen lightscribe özellikli

http://forum.donanimhaber.com/m_38040138/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38040138
  • Tamer abi lightscribe ozelligi nedir tam olarak?Ciddi anlamda bilgim olmadıgından soruyorum...

Ve ram'lardan cevap geldi satıcıdan... 1066 2 gb DDR3 rammiş.. Benim Dm3'de sanırım sorunsuz kullanabilirim dimi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.