Şimdi Ara

HP Pavilion dm3-1010et İnceleme & Kullananlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
1
Favori
45.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bekleyişlerim sonunda inş çarşamba günü elimde olacak dm3'üm sabırsızlıkla bekliyorum :)
    Dm3 ü görüp incelemek isteyenler İstanbul Bilişim'in Mecidiyeköy'deki mağazasına bakabilirler.Şahsen ben ilk orada canlı gördüm gerçekten güzel görünüyor ve cidden ince.
    Yaklaşık 2.5 senedir 15.4 taşıyordum gittiğim heryere götürüyordum nerdeyse.Yükümde bayağı bi hafifleme olacak anlaşılan =)
    Umarım kronik bir sorunu çıkmaz.
  • Bir arkadaşıma aldık, dm3 ü inceleme fırsatım oldu.Kesinlikle bedava fiyata satılıyor sahibinden de ve benzeri sitelerde.1000TL bu cihaz için oldukça az.

Hafiflik, yüksek pil süresi ve mobilite , ayrıca oldukça güçlü bir işlemci.
    Bu 3 kriter zaten fiyatı belirliyor.Led lcd ve aluminyum kaplama kasa da cabası olmuş.

Fiyat performans konusunda eline su dökebilecek rakip yok.Birde SSD takılırsa batarya süresi en az 30dk daha farkeder kanaatindeyim.

Alanların memnun olmasına şaşmamak lazım, iyi günlerde kullansın herkes.
    Tereddüt etmeden tercih edilmesi gereken bir model diye düşünüyorum. Bu cihaz kesinlikle iyi bir ssd hak ediyor dostlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 7 Mart 2010; 9:10:39 >
  • merhaba, yarin itibariyla norton 60 gunluk surem doluyor..hangi virus programini tavsiye edersiniz ? pc yle cok icli disli bi insan deilim dolayisiyla pc i kasmayacak duzeyde tavsiyelerde bulunursaniz sevinirim..benim aklimdan gecen eset nod32
  • AVG Interbet Security kullanıyorum memnunum.. Avast da olabilir..NOD fazla onermıyor kimse artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

Bir arkadaşıma aldık, dm3 ü inceleme fırsatım oldu.Kesinlikle bedava fiyata satılıyor sahibinden de ve benzeri sitelerde.1000TL bu cihaz için oldukça az.

1000tl gibi bir fiyata bulabilsem alacağım , ama sahibinden.com daki ilanlar 1150-1200 düzeyide. Bu da bu model için normal bir düzey. 1000 tl fena fiyat değil ama çok düşük gibide gelmiyor bana.
    indirimde tek çekirdekli cuvl işlemcisi ama ayrı gpu su olan acer timeline 950tl e satılıyordu. Asus ul80 'de yine indirimde 1400gibi bir fiyata düşmüştüki hp'den çok daha üstün bir model.

AV olarak bence para vermeye gerek yok. Microsoft Security Essentials yeterli .
  • asus ul80 14.1" bir notebook bildiğim kadarıyla.Evet özellik olarak üstün size katılıyorum.Ama yinede 1000TL gayet uygun bir fiyat dm3 için.
    600-700-800TL lere ufacık netbook alıncağına dm3 tercih edilebilir bence.Bu nedenle F/P konusunda başarılı demek istemiştim.
  • yahu 1000liraya sıfır buluyorsanız bedava tabikide..! harici dvd rw geliyor oorjinal HP, Windows 7 Home Premium, Aliminyum kasa, Led ekran, ddr3 2gb, 7200rpm Hdd hızı 250gb, 4500hd ekran kartı,6-8 saat pil süresi, super klavye, ses yok ısınma yok takılma kasılma yk... Daha ne arıyorsunuz 1.000liraya? HP olması bile yeter ki dm3 gercekden cok saglam latptop... Kafamda bir laptop toplamıstım ve sansıma ozamanlarda bu denk gelmisti..Zaten 15.4 ekran kullanan biri degildim bunun ekranı da super geldi bana.. ddr3 istiordum 7200rpm hdd istyiordumm core2duo istyiordum pil uzujngitsin istyiordum 64bit w7 istiyordum...Piyasaya baktıgımda bu tur laptoplar 1400 ile 1800 den asagı degildi.. Allahdan almısım...Ben taksitle 1200'e aldım ve degdi diyorum.. Buarada islemcisinin 1.3 olduguna bakmayın gercekden şaşılcak performansı vardır..!
  • @srdrpeker dostum. Harici dvd rw derken neyi kastediyorsun acaba? DvdRW alete takılı değil mi? Usbden mi bağlanıyor acep?
  • :) evet dostum... Usb dvd rw lightscrible özellikli...Ama çok şık birşey...Açıkcası benim daha çok hosuma gitti boyle olması zaten ayrıca para verip almadım bu da artısı..Alete takılı degil yani.. :) Resimlerde felan yada arastırırken dikkat etmedin sanırım.. :)) Ama kimse dikkat etmiyor ilk aşamada sistem ozelliklerine bakmakdan.. :)
  • herkese selam bende aldım cihazdan şu sorun olarak bahsedilen ekran kararıp aydınlanması gerçekten sorunmuymuş yoksa özellikmi bu konuda bir uzman görüşü aldınızmı aceba aynı durum benim bilgisayarda da var eğer sorunsa götürelim değişsinler cevaplar için teşekkürler
  • Valla süper makine yapmışlar o zaman dostum. Harici dvd olayı çok huşuma gitti. Aleti onun olmaması hafifletmiştir de şimdi. Sonuçta bu özelliklere 1.9 Kg bayağı iyi. Valla alan arkdaşlara hayırlı olsun. Sanırım cihazın tek sorunu parlama yapan ekran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: süülo

herkese selam bende aldım cihazdan şu sorun olarak bahsedilen ekran kararıp aydınlanması gerçekten sorunmuymuş yoksa özellikmi bu konuda bir uzman görüşü aldınızmı aceba aynı durum benim bilgisayarda da var eğer sorunsa götürelim değişsinler cevaplar için teşekkürler

hayırlı olsun. nereden aldınız?
  • türkcell bayisinden aldım yalnız piyasa fiyatlarını görünce vah tüh ettim çok moralim bozuldu şimdi al.com da 1200 tl haberiniz olsun.ayrıca ekran parlaklığının yükselip alçalmasının sebebini nereden öğreneceğiz
  • hp nin güç seçeneğini devre dışı bırakıp windowsun standart güç seçeneklerini denediniz mi ? arıza olacağına ihtimal vermiyorum,hp nin bir programı vs ilgili bir durumdur
  • Evet agrıza degil HP nin ayarlarından kaynaklanan birsey Tamer abinin dedigi gibi...Ben Yuksek Performansta kullandıgımda bu tur birsey olmuyor..Onunda artısı sarjda kullanırken pil ddaha uzun dayanıyor...Ekran otomatik ayarladıgı kısıp actıgı icin...Tam gucde kullanmadııg icin..Acıkcası benim hosuma giden birsey insanlar neden tutmadysa.. :D
  • az önce hp servisi ile görüştüm böyle bir özellik yok diyolar.işin kötüsü doğru dürüst bişey okuyamıyorum.bi kararıyo bi aydınlanıyor.film seyrederken bile yapıyor rahatsız ediyor.
  • Onların da anladıgı yok ki.. :S Hocam Guc seceneklerinden Yuksek Performans'ı secermisin? Tekrar edecekmi? Dewvam ederse kararma aydınlanma sende sorun var demektir..Ki etmiyecekdir...
  • servisin kendinden haberi yok
  • Aynı sorundan dolayı ben cihazımı servise gönderdim ve değişim talep ettim. Neyse uzun uğraşlar sonucu dün yeni cihazım geldi. Fakat yeni cihazdada aynı sıkıntı var :). Bayideki birkaç cihazı inceledim onlarda aynı. Güç seçeneklerinde yüksek performansı ayarladım yine değişmedi aynı problem devam ediyor. Daha doğrusu problem olup olmadığını da bilmiyorum. Ben ayarlarla ilgili bir durum olduğunu düşünyorum. Çünkü prize takılı kullanırken böyle bir sıkıntı yok. Bu arada cihazı almak isteyen arkadaş olursa verebilirim. 15 inç almayı düşünüyorum.
  • fiyat ne düşünüyorsun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.