arkadaslar benım laptopun fanından sanki sürtüyomus gibi sesler gelmeye baslamıstı tabii ben kullanmaya devam ettım tabii bilg ısınıyodu. daha sonra ısındı kapandı sonra acmaya calıstım ancak windows cizgisi gidiyo gidiyo mavi ekran cıkıyo windoıws acmayı basaramadı diyo daha sonra bilg kapanıp tekrar acılmaya calısıo.. daha sonra bende tanımadıgım bı bılg ya goturdum tanıdıgım yoktu ve garantısıde dolmustu bıde izmitte hp teknık servısı yoktu. adam yapcam dedı -4 saat ugrastı ben yoktum tabii sonra yanına gıttım anakart yanmıs dedi bilg a baktım acılmıo bile.. sonra ist a goturdu adam bilg ı tabii dedigine göre!! sonra anakarttın uzerınde chipset diye kare bi çip varmıs sanırım o kırılmısmı yanmısmı ne dedi o degişmezmis anakart degisicekmıs vs dedi napmalıyım sımdı?? yarı yarıya yaptırmada anlastım ama adam 200 istio ama hıc guven vermıyo yaptırcam ama 2. el taktırırım dedi sonra yaptırdıgım adam garantı verırse bende sana okadar garantı verırırım dedı yanındakı elemanıda yanlıslıkla agzından kacırdı sanırım dedıkı baksınlar dıye goturdugumuz bılg cıdada fandan sesler gelmeye devam edıyodu dedı daha sonra dıger eleman hemen kıvırdı taktıgımızda bozuktu dedı ben sıfır taktırcam falan dedı.. offf arkadaslar napcam ben yaa yardım lütfen yardım yaaa :(((((
kardes anakart yandınya ruhuna fatıha helekı soz konusu hp markaysa yarı yarı yaptırıp kendını atese atma derım gıt bıtane atom işlemcılı notelerden al derım yaptırıp risk almaya degmez