Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi aradım çalışma saatleri dışındaymış yarın tekrar ararım.

iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

şimdi aradım çalışma saatleri dışındaymış yarın tekrar ararım.

iyi forumlar.

Hemen hemen aynı benimde o "L" kısmının 2-3 cm sağ tarafı, ekran kısmında. Demekki o çerçeveyi tutan kısım pek sağlam değil. Yarın arayınca yazarsanız güzel olur, ben pek aramayı sevmiyorum 2 saat bekletiyorlar :( göndermem kesin olduğunda arayacaktım. Hoparlör kısmındakı açıklık umrada değilde ekran kısmı hiç hoş değil, menteşesi yamuk duruyor o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 23 Temmuz 2012; 23:17:30 >
  • güzel bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

iyi forumlar.

Hemen hemen aynı benimde o "L" kısmının 2-3 cm sağ tarafı, ekran kısmında. Demekki o çerçeveyi tutan kısım pek sağlam değil. Yarın arayınca yazarsanız güzel olur, ben pek aramayı sevmiyorum 2 saat bekletiyorlar :( göndermem kesin olduğunda arayacaktım. Hoparlör kısmındakı açıklık umrada değilde ekran kısmı hiç hoş değil, menteşesi yamuk duruyor o yüzden.

Bendede var açıklıklar garanti buna pek birşey yapmaz bence baksanıza nerdeyse herkeste var aynı problem ama sende menteşe tarafındada varmıs ona bırsey dıyemem bızde kı L kısmında genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

quote:

quote:

iyi forumlar.

Bendede var açıklıklar garanti buna pek birşey yapmaz bence baksanıza nerdeyse herkeste var aynı problem ama sende menteşe tarafındada varmıs ona bırsey dıyemem bızde kı L kısmında genelde

Bilmiyorum ama gerçekten sinir bozucu. Ekranı üstten tutup hafif oynatsam, o menteşenin oldığu yerden gıcırtı geliyor , aynı şekilde komple kapatıp açarken de ses geliyor. Ekranın oradaki açıklığı elimle sıkarsam ses kesiliyor, menteşenin yamukluğu da düzeliyor. Hafif yamuk durduğundan menteşe ile o iç kısımdaki sol tarafa sürtüyor ve ses yapıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyi forumlar.

Bilmiyorum ama gerçekten sinir bozucu. Ekranı üstten tutup hafif oynatsam, o menteşenin oldığu yerden gıcırtı geliyor , aynı şekilde komple kapatıp açarken de ses geliyor. Ekranın oradaki açıklığı elimle sıkarsam ses kesiliyor, menteşenin yamukluğu da düzeliyor. Hafif yamuk durduğundan menteşe ile o iç kısımdaki sol tarafa sürtüyor ve ses yapıyor.

valla sen öncü olursan ben de devamını getiriririm veririm geri. Bimeks den aldım bır yıl kaskosu var 5 yılda garantı yaptırdım veririm bimekse halletsinler ama benım için sıkıntı olmuyor ama ilerde sıkıntı çıkarabilir.

• quote:

valla sen öncü olursan ben de devamını getiriririm veririm geri. Bimeks den aldım bır yıl kaskosu var 5 yılda garantı yaptırdım veririm bimekse halletsinler ama benım için sıkıntı olmuyor ama ilerde sıkıntı çıkarabilir.

ykpnrgz arkadaşımız yarın arayıp soracak, ona göre beraber hareket ederiz. Benimde 1 yıl sigortası var ama bunu garantiden halletmeleri gerekiyor.
  • monitördeki yamukluk bende de var aslında sağ taraf dışa çıkık biraz tepeden bakınca görebiliyorum.ksra bakmayın sizi bekletiyorum ama bugün telefonum yanımda değil saat 12 gibi ben başka bir telefonla aricam.
  • birde bu arada benım kapak sizinkilerden daha da kötü.kapağın menteşelerinde sertleşme var ve açıp kapatırken kart-kurt ses çıkarıyo.kışın kapağı açmakta zorlanıyorum.yazın biraz daha iyi durumda.sizce bu parçaları değişmeleri gerekmezmi? aradım bana yağlarız olmazsa değişiriz diyo yaa benım kapak kışın neredeyse açılmayacak kadar sertleşiyo.
  • birde ben geçen sorun yaşadığım için bios güncelledim şuana kadar sıkıntı yok bios günceledikten sonra herhangibir ayar yapmak gerekiyormu biostan. :S belki de biraz saçma soru ama...
  • quote:

birde bu arada benım kapak sizinkilerden daha da kötü.kapağın menteşelerinde sertleşme var ve açıp kapatırken kart-kurt ses çıkarıyo.kışın kapağı açmakta zorlanıyorum.yazın biraz daha iyi durumda.sizce bu parçaları değişmeleri gerekmezmi? aradım bana yağlarız olmazsa değişiriz diyo yaa benım kapak kışın neredeyse açılmayacak kadar sertleşiyo.

Gönder gitsin, yağlamak ta neymiş ? Kapağa bakım yaparlar düzelir ama ben başka hasar verirlermi diye korkuyorum.

quote:

birde ben geçen sorun yaşadığım için bios güncelledim şuana kadar sıkıntı yok bios günceledikten sonra herhangibir ayar yapmak gerekiyormu biostan. :S belki de biraz saçma soru ama...

BIOS güncellemesi yaptıktan sonra ayarlarını değiştirmeye gerek yok. Daha öncesinden ayarları değiştirdiysen yine ayarlar değiştirdiğin gibidir, güncelleme yapınca ayarları sıfırlanmaz.

• arkadaşlar hp yi aradım ve bana şu cevabı verdiler.bu boşluğun düzeltilmesi değiştirilmesi gibi işlemlere hp servisi karar verir burdan birşey söyleyemeyiz değişebilirler değişmeyedebilirler yani.
  • quote:

quote:

birde bu arada benım kapak sizinkilerden daha da kötü.kapağın menteşelerinde sertleşme var ve açıp kapatırken kart-kurt ses çıkarıyo.kışın kapağı açmakta zorlanıyorum.yazın biraz daha iyi durumda.sizce bu parçaları değişmeleri gerekmezmi? aradım bana yağlarız olmazsa değişiriz diyo yaa benım kapak kışın neredeyse açılmayacak kadar sertleşiyo.

Gönder gitsin, yağlamak ta neymiş ? Kapağa bakım yaparlar düzelir ama ben başka hasar verirlermi diye korkuyorum.

quote:

birde ben geçen sorun yaşadığım için bios güncelledim şuana kadar sıkıntı yok bios günceledikten sonra herhangibir ayar yapmak gerekiyormu biostan. :S belki de biraz saçma soru ama...

BIOS güncellemesi yaptıktan sonra ayarlarını değiştirmeye gerek yok. Daha öncesinden ayarları değiştirdiysen yine ayarlar değiştirdiğin gibidir, güncelleme yapınca ayarları sıfırlanmaz.

aynen bende mesela oraya tutupta yapıştırıcıyla yapıştırır diye korkuyom valla.herşeyi beklerim ben yaparmı yapar.sonuçta kendi bilgisayarımı.laptoba kaynak yapan dell servisini gördüm korktum valla.

ben bugün arayip kaydı açtırıcam.

cevabınız için teşekkürler.

• hadi hayırlısı aranızdan çekiliyorum bir süre.garanti ye gönderiyorum inş pişman olmam.iyi forumlar.
  • quote:

hadi hayırlısı aranızdan çekiliyorum bir süre.garanti ye gönderiyorum inş pişman olmam.iyi forumlar.

İnşallah sorununuzu hallederler, bizde rahat rahat gönderelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 24 Temmuz 2012; 15:40:16 >
  • quote:

quote:

hadi hayırlısı aranızdan çekiliyorum bir süre.garanti ye gönderiyorum inş pişman olmam.iyi forumlar.

benım pc gelince mi göndermeyi düşünüyosunuz ?
  • quote:

quote:

quote:

Hayır haftaya 5000et de elimde olacak, o zaman göndermeyi düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır haftaya 5000et de elimde olacak, o zaman göndermeyi düşünüyorum.

tamam grşmek üzere.iyi forumlar.

• Arkadaşlar merhabalar Hayırlı Ramazanlar..Bu BIOS u nasıl güncelliyoruz bilen varsa bi anlatabilirmi...İyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazi Ünlü

Arkadaşlar merhabalar Hayırlı Ramazanlar..Bu BIOS u nasıl güncelliyoruz bilen varsa bi anlatabilirmi...İyi günler

fn+esc tuşuna bas BIOS F.19 dan küçükse

quote:

Bu HP DV7- 6C00ET F.19 BIOS dosyasını masaüstüne indir ve çift tıklayarak yükle. Yükleme bitince bilgisayar kapanıp açılacak. Açıldığında direk BIOS update onayını isteyecek (bu esnada geriye doğru sayar eğer kabul etmezsen yüklemez). 2 defa 1057 ye kadar yükleme yaptıktan sonra bilgisayar BIOS u güncellenmiş olarak açılacak. PC mutlaka Prize bağlı olmalı.

Bu konuda sorunların cevapları genelde var. 15 sayfayıda okumalısın, işine yarayacak başka bilgilerde çıkacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 26 Temmuz 2012; 19:17:34 >

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.