Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende hp dv7 6c00et aldım 3 ay oldu çok memnunum biraz ısınma sorunu var ama normaldir tek sorunum ekran kartı sürücüsü ben ilk aldığım ekran kartı sürücüme ekstradan 12.4 yüklediğimde counter-strike source oyununda 650 700 fps arası alıyordum ama sizin verdiğiniz sürücüleri güncellediğim de ilk olarak 12.3 sonrada 12.7 yi kurdum fps 350 ye düştü neden acaba? diğer erkan kartı sürücümde "ekran kartı sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu hatasını sık aldığım için bu sürücüleri kurdum sürücülerde hiç bi sorun yok ama nedense fps düşüşü oldu nedeni nedir acaba????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante1000

Bende hp dv7 6c00et aldım 3 ay oldu çok memnunum biraz ısınma sorunu var ama normaldir tek sorunum ekran kartı sürücüsü ben ilk aldığım ekran kartı sürücüme ekstradan 12.4 yüklediğimde counter-strike source oyununda 650 700 fps arası alıyordum ama sizin verdiğiniz sürücüleri güncellediğim de ilk olarak 12.3 sonrada 12.7 yi kurdum fps 350 ye düştü neden acaba? diğer erkan kartı sürücümde "ekran kartı sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu hatasını sık aldığım için bu sürücüleri kurdum sürücülerde hiç bi sorun yok ama nedense fps düşüşü oldu nedeni nedir acaba????????

Kardeşim 12.8 var şu adrestehttp://leshcatlabs.net/index.php/2012/08/catalyst-12-8-whql-unifl-for-atiintel-graphics/ onu yükleyip denermisin. Yüklemeden önce geri yükleme noktası oluştur mavi ekran hatası alırsan güvenli moddan sistem geri yükleme yaparsın eski haline sorunsuz döner. Sonucu bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 31 Ağustos 2012; 1:13:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar kafama takılan bişey var. her sitede bu 6c00et nin özellikleri aynı yazmıyo. baktıklarımın hepsinde a8h92ea yazıyo ama özelliklerine bakıyorum farklılıklar var. model aynı olunca özelliklerin aynı olması gerekmez mi? yoksa ben mi yanlış biliyorum ?

örnek olarak

bimeks ===>http://www.bimeks.com.tr/urun/122737/hp-pavilion-dv7-6c00et-a8h92ea.aspx

gold ===>http://www.gold.com.tr/urundetay.aspx?urunid=198262

bimeks'de ve diğer sitelerde 1920x1080 çözünürlük diyor. gold'da 1600x900. ekran kartları vb. değişik bu gold'da acaba yanlış mı yazılmış diye düşündüm ama çok fazla değişiklik var.

İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: YoYoxP

arkadaşlar kafama takılan bişey var. her sitede bu 6c00et nin özellikleri aynı yazmıyo. baktıklarımın hepsinde a8h92ea yazıyo ama özelliklerine bakıyorum farklılıklar var. model aynı olunca özelliklerin aynı olması gerekmez mi? yoksa ben mi yanlış biliyorum ?

örnek olarak

bimeks ===>http://www.bimeks.com.tr/urun/122737/hp-pavilion-dv7-6c00et-a8h92ea.aspx

bimeks'de ve diğer sitelerde 1920x1080 çözünürlük diyor. gold'da 1600x900. ekran kartları vb. değişik bu gold'da acaba yanlış mı yazılmış diye düşündüm ama çok fazla değişiklik var.

İyi forumlar

HP nin kendisi bile yanlış yazıyor. Bu konun ilk mesajındaki bilgiler doğru. Nereden alırsan al sana gönderecekleri kutuda DV7-6C00ET A8H92EA model gönderilecek ve özellikleri sabit, siteler yanlış yazıyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 31 Ağustos 2012; 1:16:46 >

• ben 12.8 sürücüsünü 1 hafta önce kurmuştum ve mavi ekran hatası almıştım ve bilgsiyar açılmamıştı sonra kendiliğiniden açıldı ama ekran kartı sürücüsü düzgün çalışmıyordu sonra silip tekrar kendi sürücülerini kurdum sonra da işte 12.3 ve 12.7b yi kurdum sorunsuz sürücüler ama fps düşmesi yaşıyorum ama en güzel olay ekran kartı önce driver a göre daha soğuk ve stabil çalışıyor bide şu fps düşmesi de olmasa
  • quote:

ben 12.8 sürücüsünü 1 hafta önce kurmuştum ve mavi ekran hatası almıştım ve bilgsiyar açılmamıştı sonra kendiliğiniden açıldı ama ekran kartı sürücüsü düzgün çalışmıyordu sonra silip tekrar kendi sürücülerini kurdum sonra da işte 12.3 ve 12.7b yi kurdum sorunsuz sürücüler ama fps düşmesi yaşıyorum ama en güzel olay ekran kartı önce driver a göre daha soğuk ve stabil çalışıyor bide şu fps düşmesi de olmasa

ilginç Amd değilde leshcat ın verdiği 12.8 çalışır diye düşünmüştüm genelde çıkan sürücüyü optimize edip yayınlıyor. Mavi ekran verdiyse mecbur 12.7 kullanacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

Orijinalden alıntı: YoYoxP

arkadaşlar kafama takılan bişey var. her sitede bu 6c00et nin özellikleri aynı yazmıyo. baktıklarımın hepsinde a8h92ea yazıyo ama özelliklerine bakıyorum farklılıklar var. model aynı olunca özelliklerin aynı olması gerekmez mi? yoksa ben mi yanlış biliyorum ?

örnek olarak

İyi forumlar

HP nin kendisi bile yanlış yazıyor. Bu konun ilk mesajındaki bilgiler doğru. Nereden alırsan al sana gönderecekleri kutuda DV7-6C00ET A8H92EA model gönderilecek ve özellikleri sabit, siteler yanlış yazıyor genelde.

bilgi için çok sağol abi ya. her yerde farklı yazmışlar. adamların ne sattıklarından haberleri yok

• Düzgün bir sürücü çıkana kadar 12.7 kulanıcağız başka çaresi yok
  • quote:

Düzgün bir sürücü çıkana kadar 12.7 kulanıcağız başka çaresi yok

20 gün sonra 12.9 çıkar bakalım hayırlısı.

• İnşallah onda böyle bi sorun olmaz ve çok güncel stabil bi driver olur

Ben Hp Pavilion dv7 6c00et laptop 'um oyunlarda 70 80 dereceyi buluyor bu yüzden laptop sağutucusu almak istiyorum sizce bu 2 sinden hangisi daha iyi benim aklım zalman nc2000 diyor ama bide onda fazladan 2 soğtucu takıla biliyor diye duydum doğrumudur?

1. Soğtucu:http://www.vatanbilgisayar.com/Soğutma%20Sistemleri/thermaltake-cl-n0015-massive23-lx-10---17-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51656

2:Soğutucu:http://www.vatanbilgisayar.com/Soğutma%20Sistemleri/zalman-zm-nc2000-zm-nc2000-notebook-sogutucusu-siyah/productdetails.aspx?I_ID=37839

Ben Soğtuculardan aman aman soğutma beklemiyorum zaten okadar soğuta bilen bir soğtucuda henüz yok gibi 10 15 derece fark etsin 70 80 dereceden 55 60 65 derece arası yapsın yeter benin için sizce hangisi daha iyi fiyat benim için önemli değil

• quote:

İnşallah onda böyle bi sorun olmaz ve çok güncel stabil bi driver olur

Ben Hp Pavilion dv7 6c00et laptop 'um oyunlarda 70 80 dereceyi buluyor bu yüzden laptop sağutucusu almak istiyorum sizce bu 2 sinden hangisi daha iyi benim aklım zalman nc2000 diyor ama bide onda fazladan 2 soğtucu takıla biliyor diye duydum doğrumudur?

1. Soğtucu:http://www.vatanbilgisayar.com/Soğutma%20Sistemleri/thermaltake-cl-n0015-massive23-lx-10---17-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51656

2:Soğutucu:http://www.vatanbilgisayar.com/Soğutma%20Sistemleri/zalman-zm-nc2000-zm-nc2000-notebook-sogutucusu-siyah/productdetails.aspx?I_ID=37839

Ben Soğtuculardan aman aman soğutma beklemiyorum zaten okadar soğuta bilen bir soğtucuda henüz yok gibi 10 15 derece fark etsin 70 80 dereceden 55 60 65 derece arası yapsın yeter benin için sizce hangisi daha iyi fiyat benim için önemli değil

Oyunlarda 80 derece iyi bir değer. Soğutucuyla 60 lara kadar düşeceğini düşünme sakın. Ben klimalı odada düşüremedim o kadar 2670qm + 7690MXT olunca mecbur o kadar ısınacak. PC yi sert zeminde kullan yeter.

• quote:

quote:

İnşallah onda böyle bi sorun olmaz ve çok güncel stabil bi driver olur

Oyunlarda 80 derece iyi bir değer. Soğutucuyla 60 lara kadar düşeceğini düşünme sakın. Ben klimalı odada düşüremedim o kadar 2670qm + 7690MXT olunca mecbur o kadar ısınacak. PC yi sert zeminde kullan yeter.

hmmm ama yinede pc ye iyilik olsun diye bitane laptop soğtucu almak iyidir demi çünkü klimasız oda da 90 derecelere uçuyor pc :D benim pc de 2670qm ve 7690mxt :D

• Precios Sizden bişey rica edicem ati nin 12.9 sürücüsü çıkarsa denerseniz burdan bildirirmisiniz acaba ?
  • quote:

Precios Sizden bişey rica edicem ati nin 12.9 sürücüsü çıkarsa denerseniz burdan bildirirmisiniz acaba ?

Bana dedin sanırım
    Çıktığında zaten bu konuda hemen veriyorum ama internetim çok hızlı olduğundan hemen deneyemeyebilirim.

• quote:

quote:

Precios Sizden bişey rica edicem ati nin 12.9 sürücüsü çıkarsa denerseniz burdan bildirirmisiniz acaba ?

Bana dedin sanırım
    Çıktığında zaten bu konuda hemen veriyorum ama internetim çok hızlı olduğundan hemen deneyemeyebilirim.

Denerseniz Çok Sevinirim En Azından Herkezin Bilgisi Olur Çok Sağolun

• quote:

quote:

quote:

Bana dedin sanırım

Soğutucu kısmını şimdi gördüm.

Ben başkasında olan soğutucuları denedim 5 derece fark etti. Soğutucu markasından çok deneme imkanın varsa elınle ne kadar hava verdiğine bak bazıları çok az üflüyor ve hiç farketmiyor. Zalman falan denemedim ama deneyenlerde memnun değilmiş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana dedin sanırım

Ben başkasında olan soğutucuları denedim 5 derece fark etti. Soğutucu markasından çok deneme imkanın varsa elınle ne kadar hava verdiğine bak bazıları çok az üflüyor ve hiç farketmiyor. Zalman falan denemedim ama deneyenlerde memnun değilmiş.

zalman nc2000 in test olarak int arattırdım ve yapılan testlerde herkez 9/10 veya 10/10 vermişler vatan bilgisayar daki yorumlara baktım herkez çok beğenmiş çok memnunmuş kafam karıştı

deneyen kişilerin yorumları::::

İ7 İşlemci 1 GB ATİ RADEON 5650 EKRAN KARTLI LAPTOBUMU 2 YIL ÖNCE ALMIŞTIM. BÜTÜN OYUNLARI OYNAYABİLİYORUM. ANCAK GEÇEN AY STREET FİGHTER X TEKKEN OYUNUNU OYNARKEN ARKA ARKAYA 4-5 DEFA KAPANDI. O ZAMAN SOĞUTUCU ALMAYA KARAR VERDİM. İYİKİ BU SOĞUTUCUYU ALMIŞIM. İNTERNETTE DOLAŞIRKEN PROGLAMLARLA ÇALIŞIRKEN 60-70 DERECE ARASI OLARAK DEĞİŞEN İŞLEMCİ ISISI 50-60 CİVARINA DÜŞTÜ. HATTA 55 DİYEBİLİRİZ. OYUNU AÇTIĞIMDA KAPANMA OLMADI VE OYUNDAN ÇIKTIĞIMDA İŞLEMCİ ISISI 72 DERECEYİ GÖSTERİYORDU. OYNAYANLAR BİLİR OYUNDAN ALT+F4 TUŞU İLE HEMEN ÇIKABİLİYORSUNUZ. BUDA ZAMAN KAYBETMEDEN OYUNDAN ÇIKTIĞINIZ İÇİN İŞLEMCİ ISISINI DAHA NET ÖĞRENMENİZİ SAĞLIYOR. ALICAK OLANLARA TAVSİYEMDİR. AYRICA ALÜMİNYUM GÖVDESİ SAYESİNDE O KADAR SOĞUK OLUYORKİ SICAK YAZ GÜNLERİNDE LAPTOBU KUCAĞINIZA BACAKLARINIZ PİŞMEDENDE KOYABİLİRSİNİZ :)

Bilgisayarın kasası buz gibi ama içerden gelen ısı hissedilir derece çok ama yinede oyunlarda performans artişi var. 170 TL değil de 100 Tl olsa paranın hakkını veriyor derdim :D

Ürünü aldığım sırada, bir bilgisayara takıp denemelerini istemiştim. Görevliyle beraber fiyat bakımından aynı seviyede 3 ürün denedik ve en iyisinin bu olduğuna karar verdim. Elbette deneme sırasında bilgisayarınızı ne kadar soğutabileceğini tam kestiremiyorsunuz; fakat eve gelip ''çalışmakta olan ve ısınmış'' bilgisayarıma taktıktan sonra 10 dk içerisinde faydasını görmeye başladım. Zaten bir süre sonra pc Antartika gibi oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante1000 -- 31 Ağustos 2012; 17:14:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana dedin sanırım

zalman nc2000 in test olarak int arattırdım ve yapılan testlerde herkez 9/10 veya 10/10 vermişler vatan bilgisayar daki yorumlara baktım herkez çok beğenmiş çok memnunmuş kafam karıştı

İ7 İşlemci 1 GB ATİ RADEON 5650 EKRAN KARTLI LAPTOBUMU 2 YIL ÖNCE ALMIŞTIM. BÜTÜN OYUNLARI OYNAYABİLİYORUM. ANCAK GEÇEN AY STREET FİGHTER X TEKKEN OYUNUNU OYNARKEN ARKA ARKAYA 4-5 DEFA KAPANDI. O ZAMAN SOĞUTUCU ALMAYA KARAR VERDİM. İYİKİ BU SOĞUTUCUYU ALMIŞIM. İNTERNETTE DOLAŞIRKEN PROGLAMLARLA ÇALIŞIRKEN 60-70 DERECE ARASI OLARAK DEĞİŞEN İŞLEMCİ ISISI 50-60 CİVARINA DÜŞTÜ. HATTA 55 DİYEBİLİRİZ. OYUNU AÇTIĞIMDA KAPANMA OLMADI VE OYUNDAN ÇIKTIĞIMDA İŞLEMCİ ISISI 72 DERECEYİ GÖSTERİYORDU. OYNAYANLAR BİLİR OYUNDAN ALT+F4 TUŞU İLE HEMEN ÇIKABİLİYORSUNUZ. BUDA ZAMAN KAYBETMEDEN OYUNDAN ÇIKTIĞINIZ İÇİN İŞLEMCİ ISISINI DAHA NET ÖĞRENMENİZİ SAĞLIYOR. ALICAK OLANLARA TAVSİYEMDİR. AYRICA ALÜMİNYUM GÖVDESİ SAYESİNDE O KADAR SOĞUK OLUYORKİ SICAK YAZ GÜNLERİNDE LAPTOBU KUCAĞINIZA BACAKLARINIZ PİŞMEDENDE KOYABİLİRSİNİZ :)

Bilgisayarın kasası buz gibi ama içerden gelen ısı hissedilir derece çok ama yinede oyunlarda performans artişi var. 170 TL değil de 100 Tl olsa paranın hakkını veriyor derdim :D

Ürünü aldığım sırada, bir bilgisayara takıp denemelerini istemiştim. Görevliyle beraber fiyat bakımından aynı seviyede 3 ürün denedik ve en iyisinin bu olduğuna karar verdim. Elbette deneme sırasında bilgisayarınızı ne kadar soğutabileceğini tam kestiremiyorsunuz; fakat eve gelip ''çalışmakta olan ve ısınmış'' bilgisayarıma taktıktan sonra 10 dk içerisinde faydasını görmeye başladım. Zaten bir süre sonra pc Antartika gibi oluyor :)

ZALMAN 3000 var daha öncede söylemiştim bir işe yaradığı yok güzel bir stand olarak kullanıyorum cihazın altında Üfleyip üflemediğini bile bazen anlamakta zorluk çekiyorum. Gereksiz 100 liradan fazla bayıldım bir de sogutucuya param yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana dedin sanırım

ZALMAN 3000 var daha öncede söylemiştim bir işe yaradığı yok güzel bir stand olarak kullanıyorum cihazın altında Üfleyip üflemediğini bile bazen anlamakta zorluk çekiyorum. Gereksiz 100 liradan fazla bayıldım bir de sogutucuya param yazık.

nasıl buz gibi oluyor anlamiş değilim abartıyormusunuz ne yapıyorsunuz Ben denedim 2 derece sıcaklık fark ediyor etmıyor belkide ayrıca cihazın üst kısmı sımsıcak oraya hiçbir faydası yok siz antartıka gıbı oluyor demişsiniz.

• Cihaz on numara performans olarak ama işçilik beter ekranda ölü piksel var ses çıkışının oldugu yerlerde açılmalar var benımkı ayrıca kırıldıda:D değiştircem ama ne zaman bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.