Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ottorehagel

Cihaz on numara performans olarak ama işçilik beter ekranda ölü piksel var ses çıkışının oldugu yerlerde açılmalar var benımkı ayrıca kırıldıda:D değiştircem ama ne zaman bilmiyorum

naptın sen ya :D benim hâlâ ilk aldığım gibi açıklıkları yoğunluktan servise veremedim daha :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben nc3000 den bahsetmiyorum nc3000 sogutucusu zaten kötü nc2000 den bahsediyorum aralarındaki fark nc3000 de 500 600rpm dönüş hızına sahip 220mm fan var ama nc2000 de 2 adet 1100 1500rpm arası hızında 6cm çapında fanlar bulunuyor sizin aldığınız mantık büyük fan daha iyi soğtur diye almışınız ama büyük fanların daima dönüş hızları düşük olduğu için soğutma etkisi olmuyor bi 500 600rpm dönüş vardır bide 1100 1500rpm dönüşü vardır.ben zalman nc2000 testleri araştırdım bir çok site de her laptop testinde 10 derece ila 15 derece arasında değişiyor bi duyuma göre bi yerde komuştum galiba ekstradan 2 tane daha fan takabiliyormuşsun eğer öyle bişey varsa 4 tane takıp pc ini buz gibi yapabilirsin ben bundan bahsetmiştim nc3000 bana göre hiç güzel bi soğutucu değil kücük fan daha fazla dönüş ve daha fazla serinlik ;)
  • Beyler cod black ops'u ekran kartı sürücüsü eski oldugu için çalıstıramıyorum -12.3 sürümü-. 12.3'den yukarısında hep sorun yaşadım hiç, donmalar oldu sürücü yanıt vermeyi kesti gibi hatalar. Sırf bu yüzden bilgisayarı servise göndereceğim, ama bir sorayım dedim. Var mıdır bunun bir çözümü? Servise göndermek istemiyorum.
  • kardeş bende de o sorun vardı 12.7b yi kurunca hiç bi sorun olmadı ama biraz fps düşüşü olabilir onunda nedeni 7690mxt ekran kartına uyumlu sürücülerin olmayışı 12.7b stabil ve düzgün çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearlespy

Beyler cod black ops'u ekran kartı sürücüsü eski oldugu için çalıstıramıyorum -12.3 sürümü-. 12.3'den yukarısında hep sorun yaşadım hiç, donmalar oldu sürücü yanıt vermeyi kesti gibi hatalar. Sırf bu yüzden bilgisayarı servise göndereceğim, ama bir sorayım dedim. Var mıdır bunun bir çözümü? Servise göndermek istemiyorum.

Servise gönderseniz de çok eminim eski sürücüyü yükleyip geri yollarlar. Telefonla HP servisini arayın 12.3 sürücüsünü falan karıştırmadan Yüksek performans gerektiren uygulamalarda sürücü hatası aldığınızı söyleyin. Oyun ve çizim programı kullanırken ati yanıt vermiyor hatası alıyorum deyin. 1 senedir güncelleme çıkmadığından güncelleyemediğinizi söyleyin. Recovery yapınca da düzelmediğini, fixed modda da düzelmiyor deyin. Biraz çekişmek gerekiyor yoksa yeni driver çıkacağı yok. Sakın servise vermeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

Beyler cod black ops'u ekran kartı sürücüsü eski oldugu için çalıstıramıyorum -12.3 sürümü-. 12.3'den yukarısında hep sorun yaşadım hiç, donmalar oldu sürücü yanıt vermeyi kesti gibi hatalar. Sırf bu yüzden bilgisayarı servise göndereceğim, ama bir sorayım dedim. Var mıdır bunun bir çözümü? Servise göndermek istemiyorum.

Servise gönderseniz de çok eminim eski sürücüyü yükleyip geri yollarlar. Telefonla HP servisini arayın 12.3 sürücüsünü falan karıştırmadan Yüksek performans gerektiren uygulamalarda sürücü hatası aldığınızı söyleyin. Oyun ve çizim programı kullanırken ati yanıt vermiyor hatası alıyorum deyin. 1 senedir güncelleme çıkmadığından güncelleyemediğinizi söyleyin. Recovery yapınca da düzelmediğini, fixed modda da düzelmiyor deyin. Biraz çekişmek gerekiyor yoksa yeni driver çıkacağı yok. Sakın servise vermeyin.

aynen katılıyorum kardeşim kaç aydır şu ekran kartına uyumlu sürücü çıkartmadılar eğer mail olarak felan şikayet edebileceğimz bi yer varsa söylersen bizde şikayet edelim yeni sürücüler çıksın artık

• quote:

quote:

Eyvallah ilgilendiğiniz için. Servise gönderincede birşey değişmeyeceği için mecburen söylediklerini yapacağım. Hp sitesine ne zaman girsem, sürekli şikayette bulunuyordum zaten. En iyisi aramak ve 12.3 ile devam etmek..

• HP haricindeki diğer üreticilerin hibrit sürücüleri ne durumda acaba bi araştırmak lazım. Bu kadar kullanıcıyı mağdur edemezler.

• ya bu kadar zamandır şu ekran kartına güncelleme çıkmazmı ya
  • HP ENVY B6H46EA Ultrabook kullanan var mı arkadaşlar?
  • arkadaşlar imzamdaki dv7-4100 modelini kullanıyorum. wireless olarak ralink rt3090 modeli mevcut. 20mb fiber kullanmaktayım. yaptığım tüm testlerde hız 14-15 mb geçmiyor. şimdi diyeceksinizki wireless te bu normal wireless de kayıp olur ama eski masaüstü bilg. takılı olan eski wireless alıcısı 20-21mb çok rahat görüyor ve mesafeside hp ye göre daha uzakta... modem ayarlarından frekans ayarlarından yeni sürücülere kadar denememe rağmen hız malesef hep aynı... sizlerdede böyle bir sorun varmı??
  • * IDT High Definition Audio Codec 6.10.6418.0 çıkmış yalnız bizim PC ile uyumlu değil.
    * Beats Audio gerçekten ilginç ses çıkışını 16 bit 48KHz den 24 bit 192KHz e alıyorum ses kalitesi değişiyor basları bozuyor efektler şaşırıyor, nasıl bir mantıkla bu beats audio üretilmiş anlamış değilim. Bu kadar basit hataları olan bir ses ürününün pahalı kulaklıklarıda nasıl sattığı gerçekten belli...
    * SSD bekleyenlere iyi haber ! Kingston 400 GB SSD çıkarmış, yurt dışı fiyatıda 1.500$ civarında dolanıyor. Anlaşılan ben daha uzun süre SSD almayacağım.
  • selamlar arkadaşlarrr.
    bugün itibariyle dv7 6135dx satın almış bulunuyorum.
    hafta sonu na kadar elimde olacak inşAllah
    sizlerle burada bu makine ile görüş alış verişi yapmaktan onur duyacagım.
    tekrar hepinize merhaba...
  • quote:

* IDT High Definition Audio Codec 6.10.6418.0 çıkmış yalnız bizim PC ile uyumlu değil.
    * Beats Audio gerçekten ilginç ses çıkışını 16 bit 48KHz den 24 bit 192KHz e alıyorum ses kalitesi değişiyor basları bozuyor efektler şaşırıyor, nasıl bir mantıkla bu beats audio üretilmiş anlamış değilim. Bu kadar basit hataları olan bir ses ürününün pahalı kulaklıklarıda nasıl sattığı gerçekten belli...
    * SSD bekleyenlere iyi haber ! Kingston 400 GB SSD çıkarmış, yurt dışı fiyatıda 1.500$ civarında dolanıyor. Anlaşılan ben daha uzun süre SSD almayacağım.

mrb

benım laptoba para iadesi istemiştim ya adamlar yanlışlıkla çıkışını yapmışlar ama geri istiyolar tekrar alacaklar.şimdi laptop bende ve inceledim durum kötü alt kasada klavye hariç mükemmel bir işçilik var orjinalinden iyi yapmışlar diyebilirim ama üst kasa da açıklıklar var düzgün takılmamış. 2. el çizik parça kullanılmış...klavyenin rakam tuşları sert ve çat çat ses çıkarıyo hiç düzgün takılmamış.. sizin laptobu göndermiştiniz durumlar nasıl.

ayrıca ilettiğim sorunların sadece birkaçıyla ilgilenmişler.

(hp servisinden hiç ama hiç memnun kalmadım.:( neyseki artık benım değil inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

mrb

benım laptoba para iadesi istemiştim ya adamlar yanlışlıkla çıkışını yapmışlar ama geri istiyolar tekrar alacaklar.şimdi laptop bende ve inceledim durum kötü alt kasada klavye hariç mükemmel bir işçilik var orjinalinden iyi yapmışlar diyebilirim ama üst kasa da açıklıklar var düzgün takılmamış. 2. el çizik parça kullanılmış...klavyenin rakam tuşları sert ve çat çat ses çıkarıyo hiç düzgün takılmamış.. sizin laptobu göndermiştiniz durumlar nasıl.

2 haftadır evde birileri yok ve ups gidecek zamanım yok (çünkü şehir dışında) bu aralar, o yüzden daha gönderemedim söylediğiniz gibiyse çok kötüymüş. Ben yinede ilk fırsatta göndereceğim sizinki gibi gelirse zaten o işin peşini bırakmam. Bir kasayı düzgün takamıyorsalar ne iş yapıyor o servis ? Recoveryi 5 yaşındaki çocukta yapar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 6 Eylül 2012; 17:47:20 >

• quote:

quote:

mrb

2 haftadır evde birileri yok ve ups gidecek zamanım yok (çünkü şehir dışında) bu aralar o yüzden daha gönderemedim söylediğiniz gibiyse çok kötüymüş. Ben yinede ilk fırsatta gönderecegim sizinki gibi gelirse zaten o işin peşini bırakmam. Bir kasayı düzgün takamıyorsalar ne iş yapıyor o servis ?

bana sorarsanız hiç bişe yapmıyolar denecek kadar kötü.sizin sorununuz sadece kasadaki açıklıksa bence göndermeyin benım gibi pişman olma ihtimaliniz yüksek gibi görünüyor.

yinede siz bilirsiniz durumun kötü olduğunu bilmenizi istedim.

• quote:

bana sorarsanız hiç bişe yapmıyolar denecek kadar kötü.sizin sorununuz sadece kasadaki açıklıksa bence göndermeyin benım gibi pişman olma ihtimaliniz yüksek gibi görünüyor.

5000ET de bluetooth değişimi yaptılar dediğim gibi klavyede F12 deki o wireless ışığı hafif kaymış gibi ama rahatsız edici değil hatta klavye tuşları daha sağlam olmuştu sanki, alt kasayıda sağlam takmışlar ama süreki farklı modeller çıktığından servis parçaları tam bilmediği için (işçiliği de çinde zaten) düzgün takamıyor. Özellikle ekranı dediğiniz gibi yapamayabilirler. Şimdi ben 6C00ET yi uygun zamanda göndereceğim eğer 1 kerede olmazsa bir kere daha gönderirim oda olmazsa su döküp yakarım artık gerisini nasıl hallederseler halletsinler seve seve uğraşırım :D

• quote:

quote:

5000ET de bluetooth değişimi yaptılar dediğim gibi klavyede F12 deki o wireless ışığı hafif kaymış gibi ama rahatsız edici değil hatta klavye tuşları daha sağlam olmuştu sanki, alt kasayıda sağlam takmışlar ama süreki farklı modeller çıktığından servis parçaları tam bilmediği için (işçiliği de çinde zaten) düzgün takamıyor. Özellikle ekranı dediğiniz gibi yapamayabilirler. Şimdi ben 6C00ET yi uygun zamanda göndereceğim eğer 1 kerede olmazsa bir kere daha gönderirim oda olmazsa su döküp yakarım artık gerisini nasıl hallederseler halletsinler seve seve uğraşırım :D

o zamanda kullanıcı hatası diyebilirler.

benım anakart değişmiş ama grafikte bozulma devam ediyor.acaba bu durum hdd den kaynaklanıyor olabilirmi.?siz bu duruma ne dersiniz.

veya anakart değişmemişte olabilir öle yazıyo ama ne derece doğru bilemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

benım anakart değişmiş ama grafikte bozulma devam ediyor.acaba bu durum hdd den kaynaklanıyor olabilirmi.?siz bu duruma ne dersiniz.

Performansta bi acayiplik yoksa, sadece görüntü bozuluyorsa sorun ekran kartındadır. 2 ekran kartıda aynı mı ? Tam olarak nasıl sorun yaşıyorsun ? Değişmesi gereken ya işlemci yada amd e.kartı olması lazımdı. HDD olacağını pek sanmıyorum.

Ayrıca su döksem sigortasının bunu karşılaması gerekmiyormu -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 6 Eylül 2012; 19:47:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Performansta bi acayiplik yoksa, sadece görüntü bozuluyorsa sorun ekran kartındadır. 2 ekran kartıda aynı mı ? Tam olarak nasıl sorun yaşıyorsun ? Değişmesi gereken ya işlemci yada amd e.kartı olması lazımdı. HDD olacağını pek sanmıyorum.

aslında bende aynı düşüncedeyim ama hp değişmemiş uzun süreli test yapmışlar ama hangi parçayı onuda bilmiyorum.

bozulma sorununa gelince mesela bir pencereyi sağa sola sürüklerken pencerede dağılmalar oluyo titreyerek ilerliyo.oyunlarda ise grafik kullanılmaz hale geliyor.görüntü dağılıyor.(bu bozukluk amd grafik kartında)

dahili yani intelin grafik kartında sorun yok.

şimdiden teşekkür ediyorum...iyi forumlar...

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.