Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

hemde nasıl o konuyada yazdım.20 fps düşüş oldu.

Denedim ve bilgisayarı yeniden başlatıp açtım ama malesef çözüm olmadı :( En iyisi intelden geçirmek... oradaki ayarları da varsayılanda tutmanı tavsiye ederim.

bu gğne kadar varsayılanda tutuyordum.benım ekran kartıda 6770 m belkide sizin ekran kartı farklı olduğundan olmammıştır.

üzgünüm.

Aynı bilgisayarı kullanıyoruz sanmıştım

benım hp pavilion dv7-6000st.

• Ne yaptıysam olmadı. Bios da Ahci modunuda bulamadım. O yüzden testler düşük çıkıyor herhalde.
  • Merhaba beyler,
    Artik Dv7'm ile bende sizlerdenim:)

hp Simple pass kullanmak hakkinda biraz bilgi verebilecek olan varmi acaba?

sorun şu ki, ben pc açılışına şifre koymak istemiyorum(simple pass ise şifre koyma zorunlulugu koyuyor yada ben beceremedim bi turlu) sadece sitelere girişlerim için şifreleri parmaklarima kaydetmek istiyorum ancak siteye girişte kaydet tarzi bişi gelmiyor.

bu arada ekran kartini istedigimiz zaman secebilmek amaciyla BİOStan yapilan bi ayardan bahsediliyor sayfalarca... peki BİOS update in amaci ne? bu ozelligi acip kapamak icin mi yapilmasi gerekiyor yoksa stabilite yada güncel kalmak icin mi?
    ilginiz için şimdiden teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bavriya

Ne yaptıysam olmadı. Bios da Ahci modunuda bulamadım. O yüzden testler düşük çıkıyor herhalde.

SSD den pek anlamam ama HP nin sitesinde intel SSD için sürücü gibi birşey var onu yüklemeyi denedin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgviper

Merhaba beyler,

sorun şu ki, ben pc açılışına şifre koymak istemiyorum(simple pass ise şifre koyma zorunlulugu koyuyor yada ben beceremedim bi turlu) sadece sitelere girişlerim için şifreleri parmaklarima kaydetmek istiyorum ancak siteye girişte kaydet tarzi bişi gelmiyor.

bu arada ekran kartini istedigimiz zaman secebilmek amaciyla BİOStan yapilan bi ayardan bahsediliyor sayfalarca... peki BİOS update in amaci ne? bu ozelligi acip kapamak icin mi yapilmasi gerekiyor yoksa stabilite yada güncel kalmak icin mi?

- Parmak izini kullancaksan windowsunda şifre olmak zorunda. Çünkü o program windows şifresiyle korunuyor. Başlangıçtı şifresiz açılsın istiyorsan windowsun ayarlarıyla oynayarak yapmak mümkündür fakat yöntemi bilmiyorum.

- Windowsta simplepass programını açarak parmaklarına göre siteleri ayarlayabilirsin. Programın her yerine bak kolay bir program.

- BIOS güncellemesi bir özellik değiştirmiyor sadece numlock tuşlarını kullanırken oluşan hata giderilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xgviper

Merhaba beyler,

önce denetim masasından kullanıcı hesaplarına girip windovs parola oluştur kaydet sonra aynı yerden parola sormayı kapat. oluşturduğun şifreyi unutma parmak izini kaydederken onu 1 kez soruyor gerisini sen yaparsın bilgileri takip ederek smple de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Eylül 2012; 2:20:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bavriya

Ne yaptıysam olmadı. Bios da Ahci modunuda bulamadım. O yüzden testler düşük çıkıyor herhalde.

bu pcde biosda ahcı modu görünmüyor ama ahcı açık aygıt yöneticisine bak görürsün altta resim var ssd de sorun yoksa tavsiyem mümkünse çıkarıp masaüstü pcde dene ssd yi yada ssd bölümüne yaz mutlaka bilgisi olan vardır birde o 1000MB yazan bölümü 500MB ayarlayıp test yap tabi Precious arkadaşın dediğinide dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Eylül 2012; 2:56:59 >

• HP SimplePass Güncellemesi

HP ile gelen sürüm 5.3 tür ve bu sürümle günümüzde Firefox 10 ve üzeri, Chrome 19 ve üzeri sürümlerde düzgün çalışmamaktadır. Bu yazılımı üreten authentec firması 5.4.0.620 sürümünü yayınlamıştır. Bu yazılım HP için özel üretilmiştir, güvenle yüleyebilirsiniz. Firefox 15 ve Chrome 21 sürümlerini kadar desteklediğinden, kaydettiğiniz web sitelerindeki hesaplara parmağınızı sensörden geçirerek ulaşabilirsiniz.

İndirmek için: HP SimplePass 5.4.0.620 (54 MB)
    İndirmede problem yaşarsanız yayımcının klasörüne erişmek için tıklayın.

@Bavriya
    SSD için HP deki yazılım kaldırılmış, yüklenmemesi gerekiyor sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 11 Eylül 2012; 4:06:19 >

• quote:

HP SimplePass Güncellemesi

HP ile gelen sürüm 5.3 tür ve bu sürümle günümüzde Firefox 10 ve üzeri, Chrome 19 ve üzeri sürümlerde düzgün çalışmamaktadır. Bu yazılımı üreten authentec firması 5.4.0.620 sürümünü yayınlamıştır. Bu yazılım HP için özel üretilmiştir, güvenle yüleyebilirsiniz. Firefox 15 ve Chrome 21 sürümlerini kadar desteklediğinden, kaydettiğiniz web sitelerindeki hesaplara parmağınızı sensörden geçirerek ulaşabilirsiniz.

@Bavriya

ben bu hp den korkmaya başladım indirmeye ve kurmaya korkuyom valla

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

@Bavriya

Kaynak HP den değil zaten hocam, HP ye bu yazılımı sağlayan üreticiden

• quote:

quote:

quote:

@Bavriya

aynen biliyorum espirik yaptım sorun yaşayan indirsin bende Firefox yok ama İEve Chrome de sorunsuz çalışıyor şimdilik

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Bavriya

aynen biliyorum espirik yaptım sorun yaşayan indirsin bende Firefox yok ama İEve Chrome de sorunsuz çalışıyor şimdilik

Sürümlerle beraber desteklenen tarayıcılar yazılmışhttp://support.authentec.com/KnowledgeBase/KBview/tabid/843/smid/2333/ArticleID/496/Default.aspx
    Eski sürümün Chrome da çılıştığını biliyorum fakat firefox ta çalışmıyor. Güvenlik nedeniyle Firefox kullandığım için bu özelliği kullanamıyordum, şimdi güzel oldu

• quote:

Sürümlerle beraber desteklenen tarayıcılar yazılmışhttp://support.authentec.com/KnowledgeBase/KBview/tabid/843/smid/2333/ArticleID/496/Default.aspx
    Eski sürümün Chrome da çılıştığını biliyorum fakat firefox ta çalışmıyor. Güvenlik nedeniyle Firefox kullandığım için bu özelliği kullanamıyordum, şimdi güzel oldu

desene hp den olmayınca işe yarıyor güle güle kullan bu arada ilginç bendeki Chrome 21 ama çalışıyor 53 sürümü simple nin neyse indirek be senimi kırcaz gardaş

şööle koyalım bilgi olsun sayende kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Eylül 2012; 4:53:16 >

• quote:

quote:

desene hp den olmayınca işe yarıyor güle güle kullan bu arada ilginç bendeki Chrome 21 ama çalışıyor 53 sürümü simple nin neyse indirek be senimi kırcaz gardaş

şööle koyalım bilgi olsun sayende kardeş

O resimdeki çeviri ne öyle

• valla ben çevirmedim google amca çevirdi yalnız bu yeni sürüm bi garip sayfalarda hiç sormuyor hatırlasınmı diye eski sürüm soruyorrdu ilginç

yeni farkettim o nasıl çeviri harbidende parmak tokatlamak kolay mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Eylül 2012; 2:06:18 >
  • quote:

valla ben çevirmedim google amca çevirdi yalnız bu yeni sürüm bi garip sayfalarda hiç sormuyor hatırlasınmı diye eski sürüm soruyorrdu ilginç

Ben yeni sürümü yükledikten sonra bu program firefox içerisine birşey yükledi. Parmak tokatlamak gerektiğinde firefox sayfa içerisinde uyarı geliyor "SimplePass'te oturum açmak için parmağınızı sensörün üzerinden geçirin." diye. Geçirince de gayet güzel çalışıyor.

Beats audio da sürekli fn+b fn+b fn+b yaptığımızda hani ses incelip kalınlaşıyorya. O işlemi yapma esnasında sadece windows ses denetimindeki ayarlar değişiyor. Beast ı kapatınca bas ayarını en düşüğe getirdiğinden bize sanki ses azalmış gibi geliyor. Manuel olarak yükseltirseniz veya sıfırla tuşuna basarsanız ses yine yükseliyor. Hatta kapalı durumda bas ayarını sıfırla diyerek beats ekolayzır ayarlarına girip 2,3,4,5 inci sırdaki çubukları 5-6 seviyesine kadar arttırırsanız beats açık olduğu durumdan daha dolgun ve yüksek ses verecektir. Beats efekti sese wow efektini katıyor. Ses sadece sol kanaldan gelmesi gerekiyorsa yine 2 kanaldan geliyor. Özellikle kulaklık takıp test edin. TSM dinlerken farkettim Eskiden kulaklıkta açıyordum şimdi dışardan dinlerken de kulaklıkta dinlerken de Beats audioyu kapalı tutuyorum.

Beats audioyu fn+b ile kapatıp açmak yeterli olmuyor her seferinde beats programını açıp dinleme sekmesine tıklamanız lazım. Çünkü asıl o zaman mod tam olarak değişiyor. Zaten dinlerken yaparsanız farkı anlarsınız.

• quote:

quote:

valla ben çevirmedim google amca çevirdi yalnız bu yeni sürüm bi garip sayfalarda hiç sormuyor hatırlasınmı diye eski sürüm soruyorrdu ilginç

Ben yeni sürümü yükledikten sonra bu program firefox içerisine birşey yükledi. Parmak tokatlamak gerektiğinde firefox sayfa içerisinde uyarı geliyor "SimplePass'te oturum açmak için parmağınızı sensörün üzerinden geçirin." diye. Geçirince de gayet güzel çalışıyor.

Beats audio da sürekli fn+b fn+b fn+b yaptığımızda hani ses incelip kalınlaşıyorya. O işlemi yapma esnasında sadece windows ses denetimindeki ayarlar değişiyor. Beast ı kapatınca bas ayarını en düşüğe getirdiğinden bize sanki ses azalmış gibi geliyor. Manuel olarak yükseltirseniz veya sıfırla tuşuna basarsanız ses yine yükseliyor. Hatta kapalı durumda bas ayarını sıfırla diyerek beats ekolayzır ayarlarına girip 2,3,4,5 inci sırdaki çubukları 5-6 seviyesine kadar arttırırsanız beats açık olduğu durumdan daha dolgun ve yüksek ses verecektir. Beats efekti sese wow efektini katıyor. Ses sadece sol kanaldan gelmesi gerekiyorsa yine 2 kanaldan geliyor. Özellikle kulaklık takıp test edin. TSM dinlerken farkettim Eskiden kulaklıkta açıyordum şimdi dışardan dinlerken de kulaklıkta dinlerken de Beats audioyu kapalı tutuyorum.

Beats audioyu fn+b ile kapatıp açmak yeterli olmuyor her seferinde beats programını açıp dinleme sekmesine tıklamanız lazım. Çünkü asıl o zaman mod tam olarak değişiyor. Zaten dinlerken yaparsanız farkı anlarsınız.

işte bende o uyarı çıkmıyor yeni smple yi kurduğumdan beri anca kayıtı parmağımı sürersem açıyor sayfayı eski sürümde bir siteye giriş yaparken sorardı şimdi sormuyor

beats bilgisi güzel

ekleme: şunu farkettim simplepass yeni sürümde giriş uyarısı çıkmıyor sadece parmak sensörunun ordaki ışık yanıp sönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Eylül 2012; 3:46:03 >

• quote:

işte bende o uyarı çıkmıyor yeni smple yi kurduğumdan beri anca kayıtı parmağımı sürersem açıyor sayfayı eski sürümde bir siteye giriş yaparken sorardı şimdi sormuyor

beats bilgisi güzel

ekleme: şunu farkettim simplepass yeni sürümde giriş uyarısı çıkmıyor sadece parmak sensörunun ordaki ışık yanıp sönüyor

O büyük ihtimalle chrome a kurulması gereken eklentiyle ilgilidir, o kısımda sıkıntı olmuş anlaşılan. Program sıkıntısız çalışıyorsa bence yeni sürümü kullanmaya devam et. Internet explorerde soruyor mu peki ?

• quote:

quote:

beats bilgisi güzel

O büyük ihtimalle chrome a kurulması gereken eklentiyle ilgilidir, o kısımda sıkıntı olmuş anlaşılan. Program sıkıntısız çalışıyorsa bence yeni sürümü kullanmaya devam et. Internet explorerde soruyor mu peki ?

İE de denedim örnek gittigidiyora giriş yaparken baktım ışık yanıp sönuyor parmağı tokatlayınca girdi yani uyarı sayfası falan çıkmıyor eskisi gibi. şuda var sayfaya sağ üst köşeye eklentisini yerleştirdi hp simlepass diye çalışması normal yani ve bence uyarı sayfasının çıkmaması daha iyi

EKLEME: chrome de denedim sayfanın üst bölümünde simplepass uyarısı ve buton çıkıyor, artı ışıkta yanıp sönüyor yani parmak tokatlamadanda o butonu tıklayıp giriş yapılabiliyor güzel bence demekki ie bunu engeliyor sanırım zaten olmadık şeyleride engelleyip bazen beni deli ediyor bu ie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Eylül 2012; 4:30:44 >

• hp pavillion dv7 6c00et laptopuma forumat atmak istiyorum nasıl atabilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.