Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dante1000

hp pavillion dv7 6c00et laptopuma forumat atmak istiyorum nasıl atabilirim ?

Çok kolay yalnız 2-3 saat sürebiliyor. Açma tuşuna basınca hemen sürekli esc ye bas orada f tuşlarından birine basınca (orada yazıyor) recovery e girecek. Recovery programı açılınca solda 3 seçenek olacak. Sana tavsiyem fabrika seçeneğini seçME altında 'sadece gerekli programları yükle olarak' recovery den yükleme seçeneğini seç. Magic deskop gibi uygulamalar yüklenmeyecek, istersen sonradan yükleme şansın var yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

Çok kolay yalnız 2-3 saat sürebiliyor. Açma tuşuna basınca hemen sürekli esc ye bas orada f tuşlarından birine basınca (orada yazıyor) recovery e girecek. Recovery programı açılınca solda 3 seçenek olacak. Sana tavsiyem fabrika seçeneğini seçME altında 'sadece gerekli programları yükle olarak' recovery den yükleme seçeneğini seç. Magic deskop gibi uygulamalar yüklenmeyecek, istersen sonradan yükleme şansın var yine.

bende esc basmadan f11 le recovery e giriyo soldaki üç seçenek te fabrika ayarlarına geri dön var onun altında seçili programları ve yazılımlarla yükle gibi bişeyler var en altındaki hangisi daha iyi ? bide ben d ye yedeklerimi aldım bende c d f e sürücüleri var

C de Windows yüklü OS:980Gb-D de Yedek Dosyalarım yüklü : 980gb topla boyutları E ise : Recovery'e ait F ise Hp Tools Bulunuyor yani forumat atınca D deki yedeklerim dosyalarım gitmiğcek şekilde forumat atmak istiyorum sadece windows kurulu c sıfırlanmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim aynı şekildemi yapabilirim ?

• quote:

quote:

quote:

bende esc basmadan f11 le recovery e giriyo soldaki üç seçenek te fabrika ayarlarına geri dön var onun altında seçili programları ve yazılımlarla yükle gibi bişeyler var en altındaki hangisi daha iyi ? bide ben d ye yedeklerimi aldım bende c d f e sürücüleri var

C de Windows yüklü OS:980Gb-D de Yedek Dosyalarım yüklü : 980gb topla boyutları E ise : Recovery'e ait F ise Hp Tools Bulunuyor yani forumat atınca D deki yedeklerim dosyalarım gitmiğcek şekilde forumat atmak istiyorum sadece windows kurulu c sıfırlanmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim aynı şekildemi yapabilirim ?

"Seçili programları yükle" gibi olanı seçeceksin. D sürücüsü silinmiyor.

• Eğer bilgisayarı kapatıp fişini çekersem pil 2 günde bir şarj oluyor 92% ye kadar düşüyor yalnız kapattığımda pili de çıkarırsam şarjı azalmıyor. Aynı şeyi sizde yaşıyormusunuz ? Pilimde kesin sorun yok ama bilgisayar kapalıyken çok pili bitiriyor.
  • farketmedim ama bakarım gerçi ben anahtarlı prize takıyorum anahtardan açıp kapıyorum yinede aynı gerçi. neyse yazarım takip edip
  • ati 12.7 sürcüsünün uyku modu sorunu var pc uyku moduna girince tekrar fareyi oynattığımda pc açılıyor ama ekran gelmiyor simsiyah kalıyor ekran inaşallah bu problem 12.9 la düzelir..
  • 12.3 de öyle bir sorun yaşamadım henüz. 12.7 kullanmadığım için bişey diyemem ama kullanan Precious arkadaş mutlak cevap verir
  • quote:

ati 12.7 sürcüsünün uyku modu sorunu var pc uyku moduna girince tekrar fareyi oynattığımda pc açılıyor ama ekran gelmiyor simsiyah kalıyor ekran inaşallah bu problem 12.9 la düzelir..

Evet dostum aynı sorun bende de oluyor, ATI sürücüsünden kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. Aynı sorunu 12.8 kullananlar da yazmış 12.9 çıksın ona bakacağız artık.

Ekleme: Yalnız şunu söyleyeyim aynısı kendi orjinal sürücüsünde de arada sırada oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 18 Eylül 2012; 21:18:23 >
  • Arkadaşlar birşey daha sorayım. Bilgisayarın faturasına baktığımda 09.05.2012 yazıyor. HP nin sitesinden garanti bitişine baktığımda 27.03.2014 yazıyor. Neden bu kadar ay farkı var ? Sizde bilgisayarınızın garantisine bakarmısınızhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/weInput?lc=tr&dlc=tr&cc=tr&tmp_weCountry=tr
    Böyle fark varmı. Ben benim bilgisayarın bana satılmadan önce kullanılmış olabileceğini düşündüm. Aslında bilgisayarı mağzadan siparişle getirttirdik böyle birşey olmaması lazımdı...

Ekleme BIOS ta da garanti başlangıcı 21.03.2012 olarak görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 18 Eylül 2012; 22:09:11 >

• quote:

Arkadaşlar birşey daha sorayım. Bilgisayarın faturasına baktığımda 09.05.2012 yazıyor. HP nin sitesinden garanti bitişine baktığımda 27.03.2014 yazıyor. Neden bu kadar ay farkı var ? Sizde bilgisayarınızın garantisine bakarmısınızhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/weInput?lc=tr&dlc=tr&cc=tr&tmp_weCountry=tr
    Böyle fark varmı. Ben benim bilgisayarın bana satılmadan önce kullanılmış olabileceğini düşündüm. Aslında bilgisayarı mağzadan siparişle getirttirdik böyle birşey olmaması lazımdı...

benimki böyle kardeşim hp de yazan 2014-04-20. buda faturada yazan sevk tarihi: 18 04 2012. ve buda düzenleme tarihi 18 04 2012

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Arkadaşlar birşey daha sorayım. Bilgisayarın faturasına baktığımda 09.05.2012 yazıyor. HP nin sitesinden garanti bitişine baktığımda 27.03.2014 yazıyor. Neden bu kadar ay farkı var ? Sizde bilgisayarınızın garantisine bakarmısınızhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/weInput?lc=tr&dlc=tr&cc=tr&tmp_weCountry=tr

benimki böyle kardeşim hp de yazan 2014-04-20. buda faturada yazan sevk tarihi: 18 04 2012. ve buda düzenleme tarihi 18 04 2012

Teşekkür ederim, benimkinde bir gariplik var o zaman Yalnız yanında verilen 1 yıllık hediye antivirüsün süresi 14.05.2013 te doluyor. Antivirüste sıkıntı yok ama garanti niye erken başlımış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 19 Eylül 2012; 1:24:07 >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim, benimkinde bir gariplik var o zaman Yalnız yanında verilen 1 yıllık hediye antivirüsün süresi 14.05.2013 te doluyor. Antivirüste sıkıntı yok ama garanti niye erken başlımış

sanırım aldığın yer faturayı daha önce kesmiş yani tahmini konuşuyorum benimkiler zaten 1 günde yolladılar örnek bugün verdim siparişi ertesi gün kargodaydı ve faturamıda kargoya verirken kesmişler. antivürüsü takmam çünkü geldiği gibi sildim

• kendi sürücüsünde oyunu alta indirip tekrar açtığım da ekran kararıyodu aynı uyku modunda olduğu gibi 12.7 de öyle bi sorun olmadı ama uyku modun da sorun oldu inş 12.9 hemen çıkar
  • kendi sürücüsünde oyunu alta indirip tekrar açtığım da ekran kararıyodu aynı uyku modunda olduğu gibi 12.7 de öyle bi sorun olmadı ama uyku modun da sorun oldu inş 12.9 hemen çıkar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sanırım aldığın yer faturayı daha önce kesmiş yani tahmini konuşuyorum benimkiler zaten 1 günde yolladılar örnek bugün verdim siparişi ertesi gün kargodaydı ve faturamıda kargoya verirken kesmişler. antivürüsü takmam çünkü geldiği gibi sildim

Doğru söylüyorsun. Benim aldığım yerdeki dükkanın sipariş verdiği istanbuldaki tedarikçide var bişeyler yoksa benim pc de bir günde geldi. Antivirüs derken, benim PC de Eset Smart Securty 5 bir yıllık hediye edildi. Buda şüpelerimi doğruluyor. Çünkü sistem 2 ay önce açılmışsa 60 günde Norton dolacağından ESET verilmiş olabilir. Recovery yapınca bu Norton 60 günden başlamıyorsa öyledir.

• aynen kardeşim 2 ay önce kesmiş olabilir faturayı
  • quote:

aynen kardeşim 2 ay önce kesmiş olabilir faturayı

Evet, belkide ekran açıklığı da oradan olmuştur bilemeyiz.

Wireless Kablosuz Ağ Güncellemesi (Atheros AR9485) (Denendi)
    Sürücü Sürümü: 10.0.0.75
    Sürücü Tarihi: 01.08.2012
    İndirmek için tıklayınız (4MB)

Sürücü Dosyasını indirdikten sonra içerisinden çıkan klasörü manuel güncelleme yaparak yükleyeceksiniz.
    Aygıt yöneticisine gelip ağ badaştırıcıları altında bulunan Atheros AR9585 e sağ tuş sürücü yazılımını güncelleştiri seçin. Karşınıza gelen ekranda 2. seçenekteki bilgisayarımı tara seçeneğini seçin ve gözata tıklayarak indirdiğiniz dosyanın içerisinde bulunan klasörü seçerek güncellemeyi yapınız.

Wireless ayarların orjinal değerleri
    802.11b Preamble -> Long and Short
    AdHoc Mode -> 11b
    Network Address -> Yok
    Receive Buffers -> 256
    Scan Valid Interval -> 60
    Transmit Buffers -> 512

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 20 Eylül 2012; 2:23:26 >

• quote:

quote:

aynen kardeşim 2 ay önce kesmiş olabilir faturayı

Evet, belkide ekran açıklığı da oradan olmuştur bilemeyiz.

Wireless Kablosuz Ağ Güncellemesi (Atheros AR9485) (Denendi)
    Sürücü Sürümü: 10.0.0.75
    Sürücü Tarihi: 01.08.2012
    İndirmek için tıklayınız (4MB)

Sürücü Dosyasını indirdikten sonra içerisinden çıkan klasörü manuel güncelleme yaparak yükleyeceksiniz.
    Aygıt yöneticisine gelip ağ badaştırıcıları altında bulunan Atheros AR9585 e sağ tuş sürücü yazılımını güncelleştiri seçin. Karşınıza gelen ekranda 2. seçenekteki bilgisayarımı tara seçeneğini seçin ve gözata tıklayarak indirdiğiniz dosyanın içerisinde bulunan klasörü seçerek güncellemeyi yapınız.

Wireless ayarların orjinal değerleri
    802.11b Preamble -> Long and Short
    AdHoc Mode -> 11b
    Network Address -> Yok
    Receive Buffers -> 256
    Scan Valid Interval -> 60
    Transmit Buffers -> 512

ekran açıklığının o yüzden olduğunu sanmıyorum,çünkü bende de var bu hp nin ayıbı bence

sürücü yeni sanırım yükleyince fark ne oldu?

• ekran kartı güncellemesi istiyorummm
  • beyler laptop u temizlesem mi acaba 4 ay oldu ? bide laptop u temizlersek garanti dışı oluyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.