Şimdi Ara

hp pavılıon dv2730ET için yorumlarınızı rica edebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda hp dv2730ET ile ilgili bilgiye rastlamadım vatanın yapmış olduğu kampanyadan yararlanıp almak istiyorum benim için ideal olan ekranı 15,4inçten ufak olması ve kullanıslı, kısa vadede yeni teknolojik bir ürüne ıhtıyacımın olmamasını saglamsı
    fiyatıda cazip benim için alabileceğim düzeyde yorumlarınızla biraz fikir verebilirseniz teşşekürler

ürünün özellikleri
    CPU Teknolojisi PENRYN INTEL CORE 2 DUO T8100
    CPU Hızı 2.1 GHz
    CPU Bus Hızı 800 MHz
    CPU Ön Bellek 3MB
    RAM Kapasitesi 2048MB
    RAM Tipi DDR2
    HD Kapasite 250 Gb
    VGA RAM 128 Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli Ge Force 8400 M GS Turbo Cache
    Ekran Boyu (inch) 14.1 " Bright view
    Monitör TipiWXGA
    Maksimum Çözünürlük 1280*800
    Optik Sürücü DVDRW
    Mobil Özellikler BlueTooth
    Mobil Özellikler Wireless Ethernet
    Mobil Özellikler kamera
    Mobil Özellikler Ent parmak izi okuma
    Mobil Özellikler Kart Okuyucu
    Mobil Özellikler uzaktan kumanda
    İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr
    Ağırlık (Kg) 2,4 Kg

• Özellikleri çok güzel ama bence Hp Pavilion serisinden alma.Çünkü ilerde çok problem çıkarıyor.Bende DV6385EU modeli vardı.O kadar çok sorun çıkardı ki şimdi Hp den yeni makina bekliyorum.Haftaya gelecek.Dış şekil ve özellik olarak çok güzel laptoplar ama teknik açıdan çok problem çıkarıyorlar.Hatta şikayetleri görmek istersen HP PAVİLİON DV6000-9000... diye bir dernek var.Ordan çıkardığı sorunları görebilirsin.Tavsiyem Hp den başka uygun bir makina varsa onu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz06

Özellikleri çok güzel ama bence Hp Pavilion serisinden alma.Çünkü ilerde çok problem çıkarıyor.Bende DV6385EU modeli vardı.O kadar çok sorun çıkardı ki şimdi Hp den yeni makina bekliyorum.Haftaya gelecek.Dış şekil ve özellik olarak çok güzel laptoplar ama teknik açıdan çok problem çıkarıyorlar.Hatta şikayetleri görmek istersen HP PAVİLİON DV6000-9000... diye bir dernek var.Ordan çıkardığı sorunları görebilirsin.Tavsiyem Hp den başka uygun bir makina varsa onu al.
    tavsiye edebileceğiniz model varmı peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakales

tavsiye edebileceğiniz model varmı peki

Alıntıları Göster
    Örneğin Toshiba'nın Satellite modellerine bakabilirsiniz.Burda varhttp://www.toshiba.com.tr/site/bilgisayar.htm.

Toshiba olmazsa Acer'ın Aspire serisindeki modelleri var.Bunlarda olmazsa Lenovo ve Lg yede bakmanızda fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz06

Örneğin Toshiba'nın Satellite modellerine bakabilirsiniz.Burda varhttp://www.toshiba.com.tr/site/bilgisayar.htm.

Toshiba olmazsa Acer'ın Aspire serisindeki modelleri var.Bunlarda olmazsa Lenovo ve Lg yede bakmanızda fayda var.

Alıntıları Göster
    her hp sorun çıkaracak diye birşey yok.Bu modeli alan varmı arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

her hp sorun çıkaracak diye birşey yok.Bu modeli alan varmı arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    Hp ile sorun yaşayanların çoğu xp kurmaya çalışıp beceremeyenler, recovery partisyonunu da bozanlar, sürücü bulamayanlar vs. ondan sonra da modaya uyup imzalararına aman hp almayın canım hp almayın tarzı şeyler yazıp 7/24 forumda millete hp kötülüyorlar.

Hpnin dv6000 serilerinin ilk birkaç modelinde genel problemler varmış, evet, artık genellenebilecek bir durum yok.

Mesela googleda bir "toshiba teknik servisi" diye aratın, veya asus forumunda çatlak yazıp aratın, neler göreceksiniz. Burada hpmin pili uzun gitmiyor diye komple yeni makine ya da para iadesi (yıllar sonra) alanlar durumlarına şükredeceklerine hala marka kötülemekle meşguller. Hpde kabahat ama, süründürmesi lazımdı "kullanıcı hatası " diye bir kaç ay ki değeri karizması olsun firmanın.

Parası olan zaten gider Sony alır, işini görüyorsa Macbook alır. Hp almayın, Acer alın, o Acer da 3 hafta sonra birden bire açılmazsa (başa gelmiştir) da artık "olsun canım hp çok kötüydü, açamıyorum ama gene de iyi ki bunu almışım" dersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indie

Hp ile sorun yaşayanların çoğu xp kurmaya çalışıp beceremeyenler, recovery partisyonunu da bozanlar, sürücü bulamayanlar vs. ondan sonra da modaya uyup imzalararına aman hp almayın canım hp almayın tarzı şeyler yazıp 7/24 forumda millete hp kötülüyorlar.

Hpnin dv6000 serilerinin ilk birkaç modelinde genel problemler varmış, evet, artık genellenebilecek bir durum yok.

Mesela googleda bir "toshiba teknik servisi" diye aratın, veya asus forumunda çatlak yazıp aratın, neler göreceksiniz. Burada hpmin pili uzun gitmiyor diye komple yeni makine ya da para iadesi (yıllar sonra) alanlar durumlarına şükredeceklerine hala marka kötülemekle meşguller. Hpde kabahat ama, süründürmesi lazımdı "kullanıcı hatası " diye bir kaç ay ki değeri karizması olsun firmanın.

Parası olan zaten gider Sony alır, işini görüyorsa Macbook alır. Hp almayın, Acer alın, o Acer da 3 hafta sonra birden bire açılmazsa (başa gelmiştir) da artık "olsun canım hp çok kötüydü, açamıyorum ama gene de iyi ki bunu almışım" dersiniz.

Alıntıları Göster
    Bahsettiğin modeli 3 haftadır kullanıyorum. Hp Pavilion problemli diyenlere kulak asmadan almıştım bu modeli. Notebook almadan önce 3 ay kadar araştırma yaptım.. Malum öğrenciyiz sony vaio alcaktım ısınma problemi var dedi istanbul bilisim başka model tavsiye ettiler istemedim bende. 14.1 inç ekran olması beğendiğim diğer pavilionlardan ayırıyodu bu modeli fakat fiyatı yüksekti bi kampanya yakaladık ve aldım. HP nin servisi kötü diyenlere aldırmamamın en büyük nedeni bilgisayarımı kuzenimin çalıştığı şirketten almam. Buradaki en güvenilir bilgisayarcı diyebilirim.
    Modeli tavsiye ederim call of duty 4 ü bitirdim. Fifada takılma sorunu vardi driveri güncelledim oda çözüldü. Bilgisayar 14.1 inç olduğundan taşınabilirliği çok iyi. Ufak ve tasarımı güzel olduğundan görenler çok beğeniyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: admLive

Bahsettiğin modeli 3 haftadır kullanıyorum. Hp Pavilion problemli diyenlere kulak asmadan almıştım bu modeli. Notebook almadan önce 3 ay kadar araştırma yaptım.. Malum öğrenciyiz sony vaio alcaktım ısınma problemi var dedi istanbul bilisim başka model tavsiye ettiler istemedim bende. 14.1 inç ekran olması beğendiğim diğer pavilionlardan ayırıyodu bu modeli fakat fiyatı yüksekti bi kampanya yakaladık ve aldım. HP nin servisi kötü diyenlere aldırmamamın en büyük nedeni bilgisayarımı kuzenimin çalıştığı şirketten almam. Buradaki en güvenilir bilgisayarcı diyebilirim.
    Modeli tavsiye ederim call of duty 4 ü bitirdim. Fifada takılma sorunu vardi driveri güncelledim oda çözüldü. Bilgisayar 14.1 inç olduğundan taşınabilirliği çok iyi. Ufak ve tasarımı güzel olduğundan görenler çok beğeniyor..

Alıntıları Göster
    kii fiyatın 1450 olduğunu görünce şiddetle tavsiye ederim ben aldığımda piyasada 1900 civarıydı 1700 e almıştım :(

• quote:

kii fiyatın 1450 olduğunu görünce şiddetle tavsiye ederim ben aldığımda piyasada 1900 civarıydı 1700 e almıştım :(

Alıntıları Göster
    Ben dün İzmir Vatan bilgisayardan aldım şuanda kullanıyorum bu fiyata bu alet harika diyorum sadece.
    Özellikle FUll HD 1080 filmler izliyorum HDMI dan bağlayıp performansı harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Ben dün İzmir Vatan bilgisayardan aldım şuanda kullanıyorum bu fiyata bu alet harika diyorum sadece.
    Özellikle FUll HD 1080 filmler izliyorum HDMI dan bağlayıp performansı harika

Alıntıları Göster
    yorumlarınız için teşşekür ederim arkadaslar
    bırde bu modelin artıları pil süresi tasınabilirliğiyle ilgili bilgi verebilirseniz daha güzel olacak kampanya bıtmeden almayı düsünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hakales

yorumlarınız için teşşekür ederim arkadaslar
    bırde bu modelin artıları pil süresi tasınabilirliğiyle ilgili bilgi verebilirseniz daha güzel olacak kampanya bıtmeden almayı düsünüyorum

Alıntıları Göster
    ekran 14.1 olduğu için oldukça kompakt ve hafif.Zaten bende taşınabilirliği yüzünden tercih ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

ekran 14.1 olduğu için oldukça kompakt ve hafif.Zaten bende taşınabilirliği yüzünden tercih ettim

Alıntıları Göster
    bence süper...
    14.1 olması gerçekten süper...
    ben gördüm 15.4" almam yani bunu alırım olmasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksir

bence süper...
    14.1 olması gerçekten süper...
    ben gördüm 15.4" almam yani bunu alırım olmasa

Alıntıları Göster
    güç tasarrufu modunda 2 saat boyunca internette dolaştım messenger youtube falan.. ama duyumlarım o ki ileride bu kadar gitmez
  • quote:

güç tasarrufu modunda 2 saat boyunca internette dolaştım messenger youtube falan.. ama duyumlarım o ki ileride bu kadar gitmez

Alıntıları Göster
    Benim de almayı düşündüğüm model şu an için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Benim de almayı düşündüğüm model şu an için...

Alıntıları Göster
    MERHABA
    PAZAR GÜNÜ BENDE VATAN'DAN 974 $ DOLARA BU MODELDEN ALDIM.
    KAMPANYALI FİYATTAN YANİ. PİYASADA 1300 $ CİVARI ŞU ANDA.

ÇOK FAZLA KULLANMADIM HENÜZ AMA FORUMDA YAZILANLARIN AKSİNE ÖLE TIYYY DİYE SES V.S YOK.
    XP KURAMIYORSUN. VE BENCE XP KURMAK İÇİN ZORLAMANINDA MANASI YOK. GEREKTE YOK BENCE.
    GENEL OLARAK NOTEBOOK GAYET HOŞ VE KULLANILABİLİRLİĞİ İYİ. AZ ÇOK OYUNDA OYNAYABİLİYORSUN.
    WEBCAMI MÜKEMMEL GÖRÜNTÜ VERİYOR.

EKSİ YÖNLERİDE VAR TABİİKİ.

2 USB OLMASI EN BÜYÜK EKSİK.

HARD DİSK BİRAZ ISINIYOR. YANLIZ ARAŞTIRMA YAPTIM. KULLANILAN WD2500BEVS MODELİ GAYET PERFORMANSLI

• quote:

Orijinalden alıntı: casper73

MERHABA
    PAZAR GÜNÜ BENDE VATAN'DAN 974 $ DOLARA BU MODELDEN ALDIM.
    KAMPANYALI FİYATTAN YANİ. PİYASADA 1300 $ CİVARI ŞU ANDA.

ÇOK FAZLA KULLANMADIM HENÜZ AMA FORUMDA YAZILANLARIN AKSİNE ÖLE TIYYY DİYE SES V.S YOK.
    XP KURAMIYORSUN. VE BENCE XP KURMAK İÇİN ZORLAMANINDA MANASI YOK. GEREKTE YOK BENCE.
    GENEL OLARAK NOTEBOOK GAYET HOŞ VE KULLANILABİLİRLİĞİ İYİ. AZ ÇOK OYUNDA OYNAYABİLİYORSUN.
    WEBCAMI MÜKEMMEL GÖRÜNTÜ VERİYOR.

EKSİ YÖNLERİDE VAR TABİİKİ.

2 USB OLMASI EN BÜYÜK EKSİK.

HARD DİSK BİRAZ ISINIYOR. YANLIZ ARAŞTIRMA YAPTIM. KULLANILAN WD2500BEVS MODELİ GAYET PERFORMANSLI

Alıntıları Göster
    harddisk ısıgı surekli yanıyormu sizdede. msnde bişiler yazarken 4-5 tustan sonra yazdıklarımı orebiliyorum sorun ne sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: tsender

harddisk ısıgı surekli yanıyormu sizdede. msnde bişiler yazarken 4-5 tustan sonra yazdıklarımı orebiliyorum sorun ne sizce

Alıntıları Göster
    ben vistayı kaldırdım xp'yi kurdum.Genel anlamda güzel makina.Dediğiniz gibi harddiski sürekli çalıştırıyor vista da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

ben vistayı kaldırdım xp'yi kurdum.Genel anlamda güzel makina.Dediğiniz gibi harddiski sürekli çalıştırıyor vista da.

Alıntıları Göster
    xp de boyle sorun varmı? ayrıca xp driverlarını nereden buldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsender

xp de boyle sorun varmı? ayrıca xp driverlarını nereden buldun

Alıntıları Göster
    xp'de böyle bir sorun olacağını sanmıyorum.. ki ben vista sp1 kurdum artık hdd hep çalışmıyor kopya yapıştır falanda hızlandı.. ayrıca ürünün xp driverleri mevcut..
  • quote:

xp'de böyle bir sorun olacağını sanmıyorum.. ki ben vista sp1 kurdum artık hdd hep çalışmıyor kopya yapıştır falanda hızlandı.. ayrıca ürünün xp driverleri mevcut..

Alıntıları Göster
    @ado_u hangi sitede var? link verebilirmisin? yada sende varsa upload edebilirmisin? tesekkur ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.