Şimdi Ara

hp pavılıon dv2730ET için yorumlarınızı rica edebilirmiyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    xp driverları için link.
    Tıklayınız
    (not:linkdeki **** olan yere n otebook.gen.tr yazınız(n ile o arasındaki boşluğu kapatınız)
    Öyle bir şey ki bu site her adresi engeller oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ado_u

Bahsettiğin modeli 3 haftadır kullanıyorum. Hp Pavilion problemli diyenlere kulak asmadan almıştım bu modeli. Notebook almadan önce 3 ay kadar araştırma yaptım.. Malum öğrenciyiz sony vaio alcaktım ısınma problemi var dedi istanbul bilisim başka model tavsiye ettiler istemedim bende. 14.1 inç ekran olması beğendiğim diğer pavilionlardan ayırıyodu bu modeli fakat fiyatı yüksekti bi kampanya yakaladık ve aldım. HP nin servisi kötü diyenlere aldırmamamın en büyük nedeni bilgisayarımı kuzenimin çalıştığı şirketten almam. Buradaki en güvenilir bilgisayarcı diyebilirim.
    Modeli tavsiye ederim call of duty 4 ü bitirdim. Fifada takılma sorunu vardi driveri güncelledim oda çözüldü. Bilgisayar 14.1 inç olduğundan taşınabilirliği çok iyi. Ufak ve tasarımı güzel olduğundan görenler çok beğeniyor..

ya hocam ben su fıfa takılma sorununu soracam.. bılgısayar fifayı calıstırırken cok kasıo.. bu driver guncelleme ısınıde hpnın sıtesınden yaptım son driverı kasım 2007nın.. ama yıne aynı sorun fifada dewam edıo nasıl halledecem ben bu ısı die soracaktım.. yardım edersen cok sewınırım.. sımdıden tesekkur ettım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exorcist.. -- 5 Haziran 2008; 20:55:15 >

• merhaba;xp yi yükleyip sorunsuz çalıştıran var mı acaba? teşekkür ederim.
  • merhabalar,

fayda bsağlarmı bilemiyorum ama bu konuda birkaç şey yazmıştım bakmanızda fayda olabilir.

saygılar
    http://forum.donanimhaber.com/m_24260158/mpage_1/key_//tm.htm#24270527
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.