Şimdi Ara

HP Pavilion DV2999ET (2 GB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürün istanbul bilişimde 1500gibi bir fiyata peşin. Acaba istanbul bilişimde hp laptopların garanti durumunu bilen var mı? Normal hp garantisindeyse çok iyi fiyat çünkü.1900den aşağı bulamadım piyasada.

• İB garantiyi kendisi veriyor.Vatan computerde 1750 tl.Bence vatandan al en iyisini yaparsın...
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36450
  • Ben peşin almak istiyorum ama Vatanda peşin 1900:)İlla world kart istiyor 1750 için.
  • Selam
    Bende o cihazı çok istiyorum ama almak kısmet olmadı bir ara 1540 TL gibi bir fiyatla sattılar. O zaman almak lazımdı. ama şimdi çok avantajlı diyemem 2000 TL gibi bir rakama geliyor.... Biraz daha bekleyebilir veya farklı cihazlar bakabilirsin...
  • bu alette dvd yazıcı yok ona göre alın. bende bilmeden ürün değişiminde kabul ettim ne yazıkki. çok büyük kazık yedim...
  • Evet Combo DVD & CD yazıcı sürücüsü var dikkatli olun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON DV 6700 NOTEBOOK
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar özellikler bakımından oldukça iyi bi makineye benziyor.. Ancak ekran kartı yüksek grafik performansı verirmi? Hdmi ile fullHD tvme bağlamak istiyorum.. Ps3 e yakın bi görüntü kalitesi olur mu? İnternette araştırdım bazı pclerde oyunun grafikleri son seviyede açılsa bile tatmin edici bi görüntü alamıyomuşlar:/

Ayrıca istanbul bilişim den alıntı;
    OPTİK SÜRÜCÜ
    DVD+R DL WRITE LightScribe Super Multi DVD±R/RW Double Layer Support

https://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion-_DV2999ET-2-GB-HP-DUNYASI,8141.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yr_aSa -- 10 Mart 2009; 0:15:35 >

• bende var bu ürün dvd yazıcı yok ordaki yanlış yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 10 Mart 2009; 16:53:26 >
  • dvd rw olsa nme olmasa ne olur. okadar önemli değil

diğer özelliklere bakmak lazım.

birde bu ürünü kullananız varmı
  • Diğer özellikleri çok iyi özellikle işlemci.Arada oyunda oynanabilir
  • Dvd RW yok pek fazla önemli olmayabilir belki ama Ekran kartı da 128 ..Ayrca USB 2 port var sadece...
    Bende alsam mı dedim ama az daha fazlaya daha iyi modelleri alınabilri.dv 5 1010 ET gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.