Şimdi Ara

HP Pavilion DV5 1010ET (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
20.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kenanmorbulut

abi bu guncelleme dedıgınız f 09 a dan daha sonramı cıktı ? ya bıde cdromun nasıl sokulup takıldıgını bılen varmı ?

f09 dan sonra doğrudur.........fakat ben bu makinayı almaya niyetlenenlere çağrıda bulunuyorum bu makinayı AL-MA-YIN.....böyle bir kontrol yapılmadan piyasaya sürmüşler kafam inanın almıyor sanki makina kuzey kutbunda üretildi yada testleri uzaya göre yapıldı...allah allah yav...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archerborn -- 24 Eylül 2008; 21:26:29 >
  • baba bırde nedenını acıklasan ? bende aldım da sımdı bırden bıre sogumuyım ?

ben f09a yı yukledım gayette sesız bır sekılde calısıyor sen son bıosu yukleyınce mı sorun yarrattı ?
  • quote:

baba bırde nedenını acıklasan ? bende aldım da sımdı bırden bıre sogumuyım ?

ben f09a yı yukledım gayette sesız bır sekılde calısıyor sen son bıosu yukleyınce mı sorun yarrattı ?

Patron beni güldürdün yeminle.... yok ben makinanın böyle bir testten geçmeden piyasaya sürülmesine kızdım hatta biraz önce çok ağır bir mail HP'ye gönderdim...makina gerçekten piyasadaki laptopların arasında laptop gibi duran tek makina performansıda iyi AMA AKLIM ALMIYOR YUKARLARDA BEN BU SORUNU 3-5 GÜN ÖNCE ANLATTIM VE HP DE BÖYLE BİR GÜNCELLEME ben nekadar pc den anlarımhi hemde hardware....yukarda bu fanla ilgili bir sürü şey söyledim ama bios güncellemesi fan ile ilgili olmamalıydı MERAK ETME BENDE MAKİNAYI ÇOK SEVİYOR VE YANIMDAN AYIRMIYORUM...AMA HP YE ÇOK KIZIYORUM...

• :)) kardesım bugunlerde benım kafada durmus gıbı :) ben hala anlamadım ama bende kızgınım hp ye benım cd rom bır oyun cd sı taktın mesela en hızlı konuma gectımı bazen tız bır ses cıkarıyor kasaya degıyor bıryerı bellı sagı solu ellıyınce gecıyor :) ama ben bunu bıle kabullendım nıe bılıomusun bu ozellıklerde 3000 ytle olan bır baska markadakı hataları gorunce hp bana gercekten kusursuz geldı

sana samımı ıkı sorum olacak ..su cdrom ısı bır ara servıse yanımda gotursem hemen hallorurmu sence

bırde bende bır ses daha var sankı cok yakından kulagınla duyacagın cınsten yakından dınleyınce gelıyor anormal bısey degıl ama bır tınılama gıbı sendede var mı acaba ?
  • wowa girdikten yaklaşık yarim saat sonra gpu 85-90 civarlari cpuda 75 civarlari oluyor,notebook sogutucusu yok
    bios update yaptim,normalmidir bu ısılar acaba?
    gpuyu 92 gördüm
    wowu kapatinca gpu 60 cpu 64 falan oluyor
  • Hp Bios Güncellemesi F.0B A (09.2008) =>ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp40501-41000/sp40822.exe

- Windows Xp İşletim Sistemi için parlaklık desteği eklendi.
    - Fixes an issue where notebooks with an Intel C575 Processor are unable to report the processor temperature.
  • Kardeş bnce hangisinin fanları laptopun alttaki ızgarasına(laptop fanının hava aldığı yer)denk geliosa onu al.Benim bi arkadaş soğutucu aldı ama laptopun altındaki ızgarasına denk gelmedi dolayısıyla verim alamadı soğutucusundan.
  • arkadaşlar ısılari takip etmek için hangi programi önerirsiniz?
  • ya babalar sızın de latopta bıjuv bıjuv tarzı cokk ama cok derınden bır ses var mı ? :) bırde bu bende cd en son hızda calısırken kasanın sagın solunu yada cdlıgın kapagını haıfce bastırınca gecen ses sızce neden dolayıdır ben servısı aradım cd yı tutan vıda gevsektır herhangı bır sekılde zarar vermeden sıkın gecer dedı bu vıda hangısı ?
  • laptop soğutucusu almaya gerek yok arkadaşlar zaten son bios update sonrası kendi fanları deli gibi çalışıyor ne soğutucu fanı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archerborn -- 26 Eylül 2008; 18:35:48 >
  • quote:

ya babalar sızın de latopta bıjuv bıjuv tarzı cokk ama cok derınden bır ses var mı ? :) bırde bu bende cd en son hızda calısırken kasanın sagın solunu yada cdlıgın kapagını haıfce bastırınca gecen ses sızce neden dolayıdır ben servısı aradım cd yı tutan vıda gevsektır herhangı bır sekılde zarar vermeden sıkın gecer dedı bu vıda hangısı ?

Kardeş sn dvd rom u aç hangi vida olursa olsun gördüğün vidayı hafifçe sık toptan hallet işi
  • Arkadaşlar bu fanın devamlı çalışmasını engellemek için dedimki bios'dan bu fan'ı disable edeyim bakalım ne olacak diye ana birde baktımki benim istediğim gibi oldu....fanlar artık devamlı çalışmıyor...işlemciler 61 dereceye çıkınca fan çalışmaya başlıyor ve cpu ile ekran kartını(72) bu derecelere kadar 7-8 saniye de soğutuyor. bakalım sonra ne olacak inşallah kendim ettim kendim buldum olmaz. Gerçi klavyede eskisi gibi olmasada bir ısı var.

Not CPU'yu % 70lerde çalıştıran bir program ile böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archerborn -- 27 Eylül 2008; 0:03:39 >
  • hayırlısyla yarın bende bir dv5 1010 sahibi oluyorum insallah dediginiz sorunları yasamam yada halledilebilir bir sorun olur
  • DV5-1010ET = P7350 Centrino 2 2.0 Ghz (Düzey 2? önbellek 3 MB) ==> 1.799,65 YTL
    DV5-1020 = P8400 2,26 GHz 3 MB L2 Cache ==> 2.042,89 YTL

aradaki bu işlemci hızı farkından bu kadar fiyat farkı doğar mı? sizce hangisini almak daha mantıklı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathfear -- 28 Eylül 2008; 21:40:39 >
  • Arkadaşlar,

Isı sorunu ile alakalı olabileceğini düşündüğüm için soruyorum..
    Gears of War oynarken 2. kez oyunun ortasında kapandı bilgisayar. Böyle bi sorun yaşayan var mı ?
    Bios güncellemesi olayını falan iyice analatabilir mi biri..
    ona göre değişime vs. vericem makineyi
  • arkadaslar selam herkese iyi bayramlar ayrıca ben makinamı dün itibariyle aldım simdi 2 sayfayı iyice inceledim ilk kez laptop kullanıyorum ürünüm fena değil biraz fazla ısınıyo gibime geldi simdi benim hangi duzenlemeleri yapmam lazım guncelleme vs... bios diyosunuz quickplay diyosunuz bu isten anlayan ne yapmam gerektigini soyleyebilir mi?
  • http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=tr&dlc=tr&cc=tr&product=3767167&lang=tr#
    bu sayfadan bios güncellemesi+istedigin diger güncellemeleri indiriyosun ısınma sorunu çözülüor
  • arkadaşlar bende LG E500 UAP44T modelli leptbumdan para iadesi alıp yerine hp dv5 1010ET modelini aldım ve çok memnunum allah bozmasın.medal of honor airbornu ii bi şekilde zevk alarak oynadım tavsiye ederimmm
  • msnde webcam açtığımda msn donuyor tamamen sizde böyle birşey oluyo mu çözümünü biliyomusunuz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.