Şimdi Ara

HP Pavilion DV5 1010ET (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
20.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihazı alan 2 arkadaşımında daha 3ncü ayı dolmadan aynı şekilde arıza çıktı.Şöyleki bilgisayar normal olarak açılıyor parmak izi okuyucusundan masaüstüne gelebiliyolar fakat hiç bi şekilde görüntü gelmiyor.Ses var diğer aksamlar çalışmakta.Ben epeydir bakıyorum ama bi sonuç bulamadım bu konuda bilgisi olan varmı?
  • Arkadaşlar 9600mGT derneğimiz kurulmuştur.Katılımınızı bekleriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_28679178/tm.htm
  • Arkadaslar , bu HP DV5 1010 bilgisayarda cozemedigim bi durum var
    internette bi kac gundur bakiyorum hic bir cozum bulamadim . Umarim bilen bir arkadas vardir .

Simdi kasanin on tarafinda 2 tane jack var , stereo olmasi icin iki tane speaker/headphone jack olmus , guzel bi hizmet oncellikle .
    Yanliz bu jack'lardan birine kulaklik birine speaker takiyorum , ikisinden farkli ses cikmasi icin
    TRAKTOR 3 DJ programinda gerekli ayarlari yapmama ragmen ikisinden de ayni sesi aliyorum
    iki ayri ses cikarabilmem mumkun mu
    Ses karti IDT HD Audio , on board ses karti teknolojisi , bunun da sitesine girdim ama bi cozume ulasamadim
    bi sekilde sesi Sag sol ikiye bolmem gerekiyo , ama jack'larin birini L birini R yapmayi bir turlu basamarim :(

Yardimci olabilecek bi arkadas var mi ?

Teşekkürler
  • ya beyler buna xp nasıl kurucaz. kuruluma baslarken mavi ekran veriyo.raid tool u falan varmı ya ??? sımdıden sagolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_-_storm

ya beyler buna xp nasıl kurucaz. kuruluma baslarken mavi ekran veriyo.raid tool u falan varmı ya ??? sımdıden sagolun...

aynı sorunu bende yaşıyorum, araştırıyorum bakalım bişi bulursam paylaşırım.

Bu arada bilen birileri paylaşırsa iyi olur.
  • Tüm XP Driverları var. Vista kaldırırken mavi ekran hatası vista loader'ı silmediğin için bunu silmek içinse..

EasyBCD programında Manage Bootloader > Uninstall the Vista Bootloader seçeneğini seçip "Write MBR" a tıkla. Sonra XP kur bitti.

Xp Driverları:
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=tr&dlc=tr&cc=tr&product=3819713〈=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 13 Şubat 2009; 12:53:46 >

• Merhaba arkadaşlar 28 şubat cumartesi günü bimekten %40 indirim ile 1010 et aldım . bu forumu daha önce okusaydım büyük ihtimalle almazdım. malesef almış bulunuyorum. bazı konularda bilginize ihtiyacım olucak, yaklaşık bir buçuk dakikada açılıyor bu normal bir durum mu, daha önce laptop hiç kullanmadım için bilemiyorum, amd 1700 işlemcili 5 yıllık bir masaüstüm var daha hızlı açılıyor.açılırken siyah ekranda ölü biksel aradık yoktu açıldıktan sonra kırmızı çarpı işaretli bir ölü piksel yakaladım yanlız siyahh renklerde bu ölü piksel görünmüyor yok gibi.sisteme vistayı bimeksteki rakadaş kurdu , wistayı daha hızlı ve etkili kullanmak için neler yapmalıyım bukonuda yardımcı olurmusunuz.
  • ARKADAŞIM MERAK ETME MAKİNAYI İLK ALDIĞIMIZDA BİR SÜRÜ PROBLEM BENDE YAŞADIM..ÇOK KIZDIM MAKİNEYİ GÜNEŞE KOYUP BÜTÜN PROGRAMLARI ÇAIŞTIRDIM MAKİNE YANSINDA DEĞİŞTİRİYİM DİYE AMA MAKİNE BANAMISIN DEMEDİ...NERDEYSE 7-8 AYDIR KULLANIYORUM VE VİSTA'YI HİÇ SEVMEMEME RAĞMEN KULLANIYORUM VE ALIŞTIM...MAKİNE CANAVAR GİBİ NE VERİRSEN YAPIYOR...GÜNCELLEMELERİNİ YAP MUHAKKAK...

quote:

Orjinalden alıntı: tcaneration

Merhaba arkadaşlar 28 şubat cumartesi günü bimekten %40 indirim ile 1010 et aldım . bu forumu daha önce okusaydım büyük ihtimalle almazdım. malesef almış bulunuyorum. bazı konularda bilginize ihtiyacım olucak, yaklaşık bir buçuk dakikada açılıyor bu normal bir durum mu, daha önce laptop hiç kullanmadım için bilemiyorum, amd 1700 işlemcili 5 yıllık bir masaüstüm var daha hızlı açılıyor.açılırken siyah ekranda ölü biksel aradık yoktu açıldıktan sonra kırmızı çarpı işaretli bir ölü piksel yakaladım yanlız siyahh renklerde bu ölü piksel görünmüyor yok gibi.sisteme vistayı bimeksteki rakadaş kurdu , wistayı daha hızlı ve etkili kullanmak için neler yapmalıyım bukonuda yardımcı olurmusunuz.

• teşekkürlerr moral oldu bana bu konuşmalar. hangi güncellemeleri yapmalıyım yardım edin pls.
  • Arkadaslar hard disk de cikan bir bad sector hatasi nedeni ile serviste olan bilgisayarimin
    su an 30 iş gunu dolmak uzere
    bu bilgisayardan baya sogudum aslina bakarsaniz parami geri iade alsam
    tum bu ozellikleri icerip bu fiyata alinabilecek baska duzgun bir marka yok
    1200YTL ye benzer ozelliklerde CASPER mi alsam kalan para ile de kendime ivir zivir harici hard disk printer vs mi alsam en yapsam bilmiyorum :)

Oyun performansi ekran karti ve tasarim gorsel olarak cok iyi yanlari varken
    ama dokunmatik tuslari , isinmasi ve ilerleyen gunlerde cikabilecek fan sesi olarak kotu yanlari da var
  • Bence bu bilgisayar gayet iyi...başka laptop'lara hiç güvenmemiyorum...ben 1010et'ye iyce alıştım...bence bu makinenein tek problemi ısınınca çıkan fan sesi başka hiçbir problem yok, onada alıştım.
    quote:

Orjinalden alıntı: mkoc

Arkadaslar hard disk de cikan bir bad sector hatasi nedeni ile serviste olan bilgisayarimin
    su an 30 iş gunu dolmak uzere
    bu bilgisayardan baya sogudum aslina bakarsaniz parami geri iade alsam
    tum bu ozellikleri icerip bu fiyata alinabilecek baska duzgun bir marka yok
    1200YTL ye benzer ozelliklerde CASPER mi alsam kalan para ile de kendime ivir zivir harici hard disk printer vs mi alsam en yapsam bilmiyorum :)

Oyun performansi ekran karti ve tasarim gorsel olarak cok iyi yanlari varken
    ama dokunmatik tuslari , isinmasi ve ilerleyen gunlerde cikabilecek fan sesi olarak kotu yanlari da var

• arkadaşlar bu laptopu yeni aldım hard diski nasıl ikiye bölebilirim. partition magic işe yaramadı. 8.05 i denedim ama vistaya uyumlu değil diye uyarı çıkıyo. Format atmadan bölmenin bi yolu varmı... Bi de ekran kartı artırılabilirmi yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar daha iyi bir performans için hp sitesinden 1010 etnin tüm driverları indirip kurmak zorundamıyız, içinden çıkan norton programı sistemi aşırı yavaşlattığı doğrumudur ben bu 1010 et yi alırken daha hızlı bir pc hayal etmiştim ama malesef aradığımı bulamadım hızlandırmanın yollarını bulmam lazım vyardımcı olursanız sevinirim. dün cod 5 yükledim açtı oyunu biraz oynadım 10 dakka kadar bir sistem ısınmasına bakıyım dedim gpu 94 tü normal mi bu değer eğer bu ısı ile kullanmaya devam edersem ne olur yanar mı? yoksa kendiiliğinden oyundan çıkar mı .fiyat olarakta 1550 ytlye geldi 6 taksitle sizce iyimi
  • Arkadaşlar xp için ethernet kartı sürücüsünü bulamadım.Yardımcı olur musunuz?
  • Toshiba 15 A modelini alacaktım ama çok önceleri çıktığından dolayı ve de fiyatından dolayı aynı Ekran kartına ve benzer özelliklere sahip model alayım dedim.Aynı ekran kartlı daha ucuza bunu buldum
    DV 5 1010 ET ye rastladım... Özelliklikerine tamam dedim..Ekran kartı ,ram işlemci tamam.Fiyatı da uygun 15 A dan 400-500 daha az .
    Ama bayağı olumsuz yorum var burada ? ..İnşallah HP den ağzım cebim bir yerim yanmaz

Fazla oyun oynamayı düşünmüyorum..Fifa Nba dişinda.. Çizim programları ve normal işler için kullanacağım laptopu.
  • yorumlar yaşanmış tecrübelerden oluşuyor bu yüzden önemli bence yorumları iyi değerlendir ben tezgahtarın gazına ve fiyatına aldandım ısınma sorunu ve ölü piksel olmasaydı tam süper olucaktı:)
  • Tüm ürünlerde mi ölü piksel oluşuyor ?? Yani bunların olacağı kesin mi ? Yoksa şansızlık mı ? Ben elemanın gazına pek gelmem,hee tamam tamam der çıkarım bu modeli özellikleri ve fiyatı uygun o yüzden alırım diyorum..Yoksa Hp olduğundan zaten şüphelerim var.
  • Walla bende tam karar vermek üzereydim ki bu yazıları okudum şimdi iyice çorba oldu bu iş..

Öncelikle bütün laptop lar ısınır, ben ısınmayanı şimdiye kadar görmedim, önemli olan rahatsız edecek düzeyde mi, bunu da anlamak zor, kimini rahatsız ediyorsa kimini rahatsız etmiyo olabilir. İşlemci ısıları ii gibi ama karar veremedim.

Lütfen bi arkadaş yardımcı olsun bu laptop alınır mı alınmaz mı??
    Alınmazsa yerine aynı seviyede ne alınır. (P işlemci ve 9600gt ekran kartı olan)
  • Valla Ekran kartı aynı olan bir sürü ürün var ama fiyatlarından en uygunu bu..Diğerleri uygun olsa da 2 Gb ,İşlemci de Dual Pentium falan...

Oyunlarda ısınııyormuş ama ben pek oynamam zaten,Fifa Nba falan sadece...bunlarda da ısınacağını sanmam..
    Ayrıca şimdi bu model ; Vista yüklü birşekilde mi geliyor ? Yoksa biz dosyaya tıklayarak kendimiz mi yapıyoruz..? Öyle ise 1 dvd mi 2 dvd mi ?
    Eğer Vista yüklü geliyor ise ileride Vista yı tekrar yüklemek gerekirse ne yapacağız ?? .. XP ye geçmeyi düşünmüyorum..O kadar olası dert varken..Driver sorunu vss...Hem bu modelinde Vista da o kadar sorun yapacağını sanmıyorum.. Zira Vistalar için 2 Gb bile yeterli deniyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.