Şimdi Ara

HP PAVILION-DV5-SERİSİ KLÜBÜ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
12
Favori
144.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windws7 beni pek sarmadı Deomon Tools falan çalışmadı, internet exloerer hata falan verdi bazı sayfalarda, sinirlendim aynı günün gecesi yeniden vistaya döndüm.. Betayla uğraşamicam sorunlarını bizmi çözüp yollayacaz yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: firozat

Windws7 beni pek sarmadı Deomon Tools falan çalışmadı, internet exloerer hata falan verdi bazı sayfalarda, sinirlendim aynı günün gecesi yeniden vistaya döndüm.. Betayla uğraşamicam sorunlarını bizmi çözüp yollayacaz yahu

beta lardan bende nefret ediyorum..
  • ben beğenmedim memnun değilim performans alamıyorum ifadeleri ile hele bu kriz ortamında hiç bir teknik servis değişim veya iade raporu vermez.Anca ilk 30 gün içinde değişmesi gereken arızalı bir donanım parçası veya fizki ayıp varsa değişim yaparlar.

fakat makinayı aldığınız teknomarketlerin bazıları müşteri memnuniyeti açısından ilk 2 gün içinde beğenmezsen memnun olmazsan orjinal hali ile geri getir değiştiririz gibilerinden uygulama yapabilir.Sanırım bu şekilde bir geri dönüşüm oldu.çünkü asus başka distrübütör HP başka...
  • sorduğum kişiler net bir yanıt verirse iyi olacak, ona göre servise vereceğim, bana lazım bilgisayar
  • dokunmatik tuşların kendini açıp kapaması konusunda veya herhangi bir kusurdan rahatsız olunursa ilk 30 gün içinde talep edilmesi durumunda mutlaka değiştirmek zorundalar.30 günden sonra ise adamlara 'biz bunu serviste onarıcaz' deme hakkını vermiş oluyoruz..
  • size bir durum danışacağım
    bilgisayarda bu ısınma büyük sorun yaratıyor, arada kapanıyor bilgisayar.

servise getirmemi istediler. benim çizim derslerim falan olacak, o yüzden 1 an bile bilgisayarı bırakamam özellikle bu dönem. acaba benim ne gibi haklarım olabilir bu konuda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

size bir durum danışacağım
    bilgisayarda bu ısınma büyük sorun yaratıyor, arada kapanıyor bilgisayar.

servise getirmemi istediler. benim çizim derslerim falan olacak, o yüzden 1 an bile bilgisayarı bırakamam özellikle bu dönem. acaba benim ne gibi haklarım olabilir bu konuda?

Servise gönderdikten 15 işgünü sonra bilgisayarınız yapılana kadar yedek bilgisayar verirler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: m.celik_dd04

merhaba
    taknosadan 1110 aldım.2 hafta sonra dokunmatik tuş takımında ses açma kapama düğmesi takılı kalmaya başladı.film izlerken oyun oynarken yada bilgisayar herhangi bir şeyi açmaya çalışırken dokunduğumda takılı kalıyordu.hp teknik hizmetle görüştüm ve bana iki tane driver yükletti.yükledikten sonra sorun kalktı.bu arada bilgisayarın performansı arttı.iki gün sonra tekrar yapmaya başladı.değişim istedim onaylandı.şimdi 1120 aldım.alır almaz bundada aynı sorun başladı.ne yapmalıyım yardım edeerseniz sevinirim.

bir sorum olacak
    değişim isteğin nasıl oldu, driver yükledikten sonra tekrar arıza verdi, bunu bildirince yeni bilgisayar istediğini mi söyledin yoksa 30 iş gününde tamir edilememe olayı mı

kaanh bu değiştirme olayını baştan ve geniş olarak anlatır mısın, aklımda birşeyler var da

tuş takımıyla ilgili sorun için önce hp teknik servisle görüştüm.onlar driver yüklettiler.sorun ortadan kalksaydı değişim istemeyecektim.hatta teknik servisteki yetkili kendi ağzıyla söyledi değiştirebilirsiniz diye.sorun yineleyince 25nci günde götürdüm.ya değiştirin yada paramı iade edin dedim.yaklaşık 20 gün sonra değişim onaylandı.yalnız arıza sadeece tuş takımında değildi diye düşünüyorum.bilgisayarın performansı donanımına göre değildi.yavaştı.üstelik bazen dvd sürücü kendiliğinden açılıyordu.diğer dokunmatik tuşlar donuyordu falan.fakat teknosada para iadesi alamıyorsun sana bir çek veriyorlar yine teknosadan alışveriş yapmak zorundasın.tekrar değişim istersem hp almamayı düşünüyorum.asus yada toshiba düşünüyorum ama her modelede var demiyolar(stoklarımızda yok diyolar)ne yapacağımı bilmiyorum.sorunu tüketici haklarına taşımayı düşünüyorum.sen ne düşünüyorsun

• benim garantim mayıs ayında bitiyor, bu sürede 30 iş gününü aşan bir arıza yaşar mıyım bilemiyorum ama bu süre serviste geçecektir eminim. işlemci ısınıyor. az birşey de değil bayağı ısınıyor buna çözüm bulmak gerekli
  • quote:

benim garantim mayıs ayında bitiyor, bu sürede 30 iş gününü aşan bir arıza yaşar mıyım bilemiyorum ama bu süre serviste geçecektir eminim. işlemci ısınıyor. az birşey de değil bayağı ısınıyor buna çözüm bulmak gerekli

serviste geçen süre garanti süresine ekleniyor.
  • oo bu iyi oldu o zaman, çünkü 2 ay garantide kaldı benim makine. temmuz sonuna kadar uzadı o zaman. az zamanım kalmış

bu arada win7 64 bit kurmuş olanlara acil soru. ya koskoca donanım forumunda bu soruya cevap vermiyor kimse

quote:

yöneticilerden ricam başlığın taşınmamasıdır, işletim sistemleri bölümünde yardım göremiyorum orada da sordum cevap alamadım. acil işim var ve 64 bit kurmam gerekli.

windows beta sürümü olduğu için deneme amaçlı ücretsiz linkler koymuş arkadaşlar sitesine.

sitesinden 32 bit indirip kurdum, 64ü de indirdim.
    yalnız 64te sorun var, kurulumda %98de hata veriyor
    "windows cannot install required files. the file may be corrupt or missing. make all files required for installation are available, and restart the installation. "

bir dosya eksik galiba, windowsun sitesinden indirdim ama dosya eksik çıktı nasıl iş.

bana 64 bit lazım ama bulamıyorum, acaba güvenilir bir yolu yokmu bunu indirmenin? windows güncellemiş midir yoksa indirirken bir hata mı oldu acaba?

başka bir yerde denenmiş bir link varsa verebilir misiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 23 Ocak 2009; 19:56:36 >

• windows un gülleşlenmiş olup olmadığını şuan kullanmış olduğun sürümün ne olduğuna bakarak anlayabilirsin sanırım.

birde benm bir sorunum var.
    denetim masasından sorun raporları ve çözümlerine baktığımda 'QPSched' diye quickplayer ile ilgili bir sorundan hayli fazla bir miktarda var olduğunu görüyorum.bunun nedeni nedir.çözümü bilen varsa yardım edebilirmi acaba..
  • merhaba arkadaşlar..

pavilion dv5 1100et kullanıcısıyım..mevcut vista 32bit işletim sistemini kullanıyorum..

lakin xp profesional kurmak istiyorum..ve xp driverlerini bulamıyorum..

yardımcı olabilicek biri varmı..

şimdiden teşekkür erderim..
  • bulsam ben de kuracağım
  • Merhaba dostum 3 gundur evde deıldım o sebeple cevap yazamadım. sımdı durum su ben yenı almıstım 1100 ama daha 2. gunden cok ısınma oldu, durduk yere ses tusları gozukuodu ekranda ayrıca bluetooth ıstedıgı zaman kesılıodu ıstedıgı zaman calısıodu falan fılan .. bende acıkcası cıldırdım ve aldıgım yere gıttım bu boyle olmaz dedım alın bılgısayarınızı ya para ıade edın yada bana baska bılgısayar verın ama bu kesınlıkle HP OLMASIN!!! onlarda daha alalı 2 gun oldugu ıcın bılg. deısıklıgı yapabılırız. ama ıade ıcın once testten gecmelı ve bu da 10 gune ancak hallolur. bende hemen deıstırcem dedım ve belkı goruntu kartı daha dusuk ama ASUS aldım ve cok cok memnunum ne ısınma var ne tekleme ve 512lık kart kadar harıka performans sergılıyor oyunlarda. ben kurtuldum kendı adıma cok cok mutluyum umarım senınde sorunlar cozulur ve de deısım gıbı bır durum soz konusu olursa eger asus al derım cunku ordakı satıcı ark. ıle baya bı muhabbet ettık ve bana ıtırafı en az gerı donen bılg. markaları 1) samsung 2)asus dedı bende iyiki onu dınlemısım dıyorum. Saygılarımla...

• benim aklımda her zaman asus vardı zaten

önceki ürün değişiminde para iade talebinde bulundum, çok pürüz çıkardılar, avrupadan para gelmesini bekleyeceksiniz dediler, bayağı iş çıkardılar

ekran kartım paylaşımlı 128 idi, amd mobile sempron 3500+ gibi bir dandik işlemcim vardı, ram 1gb idi.
    değişimde verdikleri makina bunun kaç katı oluyor ben birşey diyemem. dv5 1006et dediler ilk, ağzım açık kaldı, direk atladım üstüne öküz gibi.
    bir de ben 1179 liraya almıştım bilgisayarı. bana verdikleri bilgisayar ise 1400 dolara yakındı o zamanlar o da 2300 lira gibi birşey yapıyordu. mantıklı geldi almak

işte akılsız kafam, alır almaz açmadan satmalıydım bilgisayarı. kafamda her zaman asus vardı şuanda dövünüyorum
    neyse belki bir ara tekrar bozulur, yarın müşteri hizmetlerini arayacağım, elimdekini tamire bırakınca bana yedek dizüstü verilme ihtimalini soracağım çünkü çok ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 25 Ocak 2009; 23:51:12 >

• arkaddaşlar bu laptopu almayı düşünyüyorum yakın zamanda acaba bu güncel oyunları pes2009,undercorver gibi çalıştırır mı?(aşırı grefik beklemiyorum) sadece takılmadan oynamak lütfen bilginiz warsa paylaşın

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_DV5-1005ET-4-GB-HP-DUNYASI,7314.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackeagle78

arkaddaşlar bu laptopu almayı düşünyüyorum yakın zamanda acaba bu güncel oyunları pes2009,undercorver gibi çalıştırır mı?(aşırı grefik beklemiyorum) sadece takılmadan oynamak lütfen bilginiz warsa paylaşın

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_DV5-1005ET-4-GB-HP-DUNYASI,7314.html

çalıştırır tabiki hemde pek güzel çalıştırır.hele birde aşırı grafik beklemiyorsun. bence intel+nvidia kadar olmasada amd+ati nin de performansı yeterli sanıyorum söylediğin oyunlar için.
    tabi birde birebir oynayana danışmak lazım.

• yani bende bir kullanan bulabilsem daha çok rahatlıyacam kafamda iki model daha war biri dv5-1021 diyeride dv5-1130 ama link teki pc fiyat olarak gayet iyi artık napıcam bilmiyorumm
  • Arkadaşlar Uzun zamandır forumu takip ediyorum ama üye değildim bendede Hp dv-5 1130 var benim bilgisayarda baya bi ısnıyor oyun oynarken neyseki alıştım ayarı tutturuyorum.Size bikaç sorum olacaktı

1-İlk aldığımla laptopla gelen sistem çok yavaştı gerekli gereksiz programlardan dolayı bende çoğunuzun yaptığı gibi netten vista home premuim indirdim kurdum.Buraya kadar herşey iyi ama formattan sonra parmak izi okuyucusunu yapamadım kızdım tekrar recovery cdleriyle geri yükleyim dedim Bi baktım 2. cd kaydetmişim.Ve bu yüzden atamadım sonra d de olan diskteki recoveryle atayım dedim olmadı.Sonra disktekilerde bozuldu.Yani anlayacağınız Recovery denen bişey kalmadı bende boluda okuyorum gerçekte t.dağda oturuyorum fianller bitti eve geldik.Laptopuda Bolu teknosadan aldım cd de alamıyorum anlayacağınız bana 2. cd yi biriniz kargoyla yollayabilirmi yada rapide yükleyebilirmi?Yada nasıl çözerim

2-Şuan orjinal olmayan vista kullanıyorum en azından üni. ye geri gidene kadar Cd leri alana kadar bunu orjinal vista koduyla nasıl aktiflerim.

3-Ve ilk format attığımda sw setup dosyaları duruyodu window.old da duruyodu ikincisinde baya kurcaladım galiba şuan hiç bişey yok 1130 Olan arkadaşlar boyutu fazla değilse upload yapabilirmi acaba?

Not:Çokmu şey istedim

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.