Şimdi Ara

HP PAVILION dv5245EA RE294EA m?DV5280EA RG002EA mı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim baktım soru yeni cevap yazayım dedim, ben bu makinayı kullanıyorum wirelessi elbette var (hemde intel) makinayı alalı bir sene oldu ben aldıgımda bile ülkeye girişi çok azdı takiple falan aldırdım ama duyumlarıma gore şu an bu makinanın üretimi yok çok azzzz bir ihtimal ama teşhir falan ya da depoda kalmış vs bulursan ve teknosadaki fiyata bulursan mutlaka al kaçırma tabi çok bariz bir ayıbı yoksa. be kesinlikle HP aldığım için ve bu modeli aldıgım için çok memnunum HP bu işi biliyor gerçekten servise de bir çok kez işim düştü ama (soru için arıza değil) kesinlikle sony i gözün kapalı al HP ondan sonra gelir derim. Sony ok pahalı olduğu için de HP mutlaka alınmalı derim. bak sana bişey anlatayım arkadaşım 1 ay olmadı daha acerin yeni kasa santa rosa işlemcili 8600 ekran kartlı 2 gb ramli makina aldık testler yaptık bencmarklara baktık netten değerler birbirine çok yakın. Maşallah süphanallah benim makinam canavar gibi hiç bir makinaya değişmem.

Sorunun çok dışına çıktım ama okuyanlar görsün diye diyorum HP den çok fayda gördüm verdiğim para helal hoş olsun çatır çatır yesin :) yemiştirde zaten şimdiye!!!

Saygılar!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.