Şimdi Ara

HP PAVILION dv5245EA RE294EA m?DV5280EA RG002EA mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acil yardım lütfen çarşamba gnü bu ki bilgisayardan birini alacam büyük ihtimalle ama krar veremedim hangsini alacağıma...

HP PAVILLION DV5280EA RG002EA

Mobil Ödeme Kodu : 119994374
    İşlemci : Dual core 1 83 ghz
    İŞLEMCİ HIZI : 1,83 Ghz
    BELLEK : 512 MB
    SABİT DİSK : 80 GB
    Menşei : İthal
    Ağırlık : 2,98 kg
    BLUETOOTH PORTU : Var
    EKRAN BELLEĞİ : NVIDIA GeForce Go 7400 256MB
    Ekran boyutu : 15 4"
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ : 1280 x 800
    ETHERNET : 10/100 LAN Ethernet
    Garanti süresi : 2 Yıl
    HOPARLÖR : Altec Lansing®
    GRAFİK İŞLEMCİ HAFIZASI : 256 MB TurboCache?
    BELLEK TİPİ : DDR2 667 MHz
    MODEL : PAVILLION DV5280EA RG002EA
    MODEM : 56K
    Disket Sürücü : Yok
    EKRAN ÖZELLİĞİ : LCD
    GRAFİK TİPİ : NVIDIA® GeForce? Go 7400
    İŞLEMCİ TİPİ : Intel Centrino® Duo Mobil
    KLAVYE/MOUSE : 101 tuşlu, uyumlu klavye
    Pil ömrü : 2,5 saat
    DVD-ROM : Lightscribe DVD Writer
    FIREWIRE BAĞLANTI : Var
    PİL TİPİ : 6 hücreli li-Ion
    TOUCHPAD MOUSE : Var
    Ses Kartı : 16 bit
    TV-OUT ÇIKIŞI : Var
    USB BAĞLANTI ADEDİ : 3
    YAZILIM : Microsof Works 8 0

HP PAVILION dv5245EA RE294EA

Mobil Ödeme Kodu : 119994371
    İşlemci : Intel Core Duo İşlemci
    İŞLEMCİ HIZI : 1,6 GHz
    BELLEK : 1024 MB
    SABİT DİSK : 100 GB
    Menşei : İthal
    Ağırlık : 2,98 kg
    EKRAN BELLEĞİ : NVIDIA GeForce Go 7400 256MB
    Ekran boyutu : 15 4"
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ : 1280 x 800
    ETHERNET : 10/100
    Garanti süresi : 2 Yıl
    GRAFİK İŞLEMCİ HAFIZASI : 256 MB
    BELLEK TİPİ : DDR2 RAM
    MODEL : PAVILION dv5245EA RE294EA
    MODEM : 56K Faks Modem
    EKRAN ÖZELLİĞİ : WXGA TFT
    GRAFİK TİPİ : NVIDIA GeForce? Go 7400
    İŞLEMCİ TİPİ : Intel® Pentium®d Dual Core
    OPTİK SÜRÜCÜLER : DVD+/-RW
    KLAVYE/MOUSE : 101 tuş klavye
    Pil ömrü : 2,5 saat
    PİL TİPİ : 6 hücreli li-Ion
    TOUCHPAD MOUSE : Var
    Ses Kartı : 16 bit
    TV-OUT ÇIKIŞI : Var
    USB BAĞLANTI ADEDİ : 3

ilki bana daha iiiyi geldi çünkü 1.83 ama ikinci model 1025 mb ddr2. acaba ilk modeli alsamda sonradan 1024 mü yapsam. yoksa diğerini mi alsam. birde notebook a 512 ddr2 ram attırmak ne kadardır bilginiz varmı. önerileriniz için şimdiden teşekkürler....

• şu durumda ilki daha cazip gelioo.ama bide bunların fiyatını yazsan belki başka öneriler olur.ramlere gelincede 512liker piyasada yaklaşık 90-140 arası deişioo markasına göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

şu durumda ilki daha cazip gelioo.ama bide bunların fiyatını yazsan belki başka öneriler olur.ramlere gelincede 512liker piyasada yaklaşık 90-140 arası deişioo markasına göre
    bide eğer oyun oynarım diosan 1.6 lar çok uygun olmuoo.
  • quote:

Alıntıları Göster
    piyasada ikiside 1299+kdv fiyatlar aynı yane..oyun da arasıra oynarım herhalde benim için ilki daha iiyi olur diyon bende öyle düşünmüştüm saol...
  • quote:

Alıntıları Göster
    HP PAVILLION DV5280EA RG002EA bu daha iyi fakat 512 ram eklemen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firienholt

HP PAVILLION DV5280EA RG002EA bu daha iyi fakat 512 ram eklemen lazım

Alıntıları Göster
    İşlemci : AMD Turion TL-50 X2 (1.6 GHz)
    Ön Bellek : 512 KB (2x256)
    Yonga Seti : NVIDIA C51M & MCP51
    Ekran : 15.4” TFT WXGA High-Definition BrightView (1280 x 800)
    Bellek : 2x256MB DDRII 667MHz
    Max Bellek : 2GB
    Sabit Disk : 80 GB SATA 5400rpm
    Optik Sürücü : Super Multi DVD RW
    Grafik Kart : NVIDIA GeForce Go 7200 128MB Turbocache Video Belleği
    Infrared : var (sadece uzaktan kumanda için)
    S-Video : var
    USB : 3
    FireWire : var
    WEBCAM : var + Quick Play
    6''sı bir arada Medya Okuyucu : 5 in 1
    Slots : "1 Type 1/11 32-bit card bus (also support 16 bit) 1 ExpressCard/54 Slot (also supports ExpressCard/34) "
    Boyutlar : 35.70cm(W) x 25.70cm(L) x2.54cm(min) / 3.96cm(max)(H)
    Ağırlık : 2.99kg
    56K/NIC : var
    Kablosuz İletişim : Intel® PRO/Wireless 3945ABG Wireless LAN
    Bluetooth : var
    Pil Ömrü : 2.5 saat
    İşletim Sistemi : Windows XP Home
    Önemli Ozellik : Uzaktan kumanda

Ekran kartı 256 olsaydı kesinlikle bu aleti alırdım...Sende bi bak istersen AMD çift çekirdek işlemcili, kullanan arkadaşlar varsa bu alet hakkında yorum yapabilirmi?

Senin adaylarından da ilki daha iyi tabi, ileride ram ekleme şansın var ama işlemci için aynı şey söz konusu değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.psychopath -- 9 Eylül 2006; 20:58:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.psychopath

İşlemci : AMD Turion TL-50 X2 (1.6 GHz)
    Ön Bellek : 512 KB (2x256)
    Yonga Seti : NVIDIA C51M & MCP51
    Ekran : 15.4” TFT WXGA High-Definition BrightView (1280 x 800)
    Bellek : 2x256MB DDRII 667MHz
    Max Bellek : 2GB
    Sabit Disk : 80 GB SATA 5400rpm
    Optik Sürücü : Super Multi DVD RW
    Grafik Kart : NVIDIA GeForce Go 7200 128MB Turbocache Video Belleği
    Infrared : var (sadece uzaktan kumanda için)
    S-Video : var
    USB : 3
    FireWire : var
    WEBCAM : var + Quick Play
    6''sı bir arada Medya Okuyucu : 5 in 1
    Slots : "1 Type 1/11 32-bit card bus (also support 16 bit) 1 ExpressCard/54 Slot (also supports ExpressCard/34) "
    Boyutlar : 35.70cm(W) x 25.70cm(L) x2.54cm(min) / 3.96cm(max)(H)
    Ağırlık : 2.99kg
    56K/NIC : var
    Kablosuz İletişim : Intel® PRO/Wireless 3945ABG Wireless LAN
    Bluetooth : var
    Pil Ömrü : 2.5 saat
    İşletim Sistemi : Windows XP Home
    Önemli Ozellik : Uzaktan kumanda

Ekran kartı 256 olsaydı kesinlikle bu aleti alırdım...Sende bi bak istersen AMD çift çekirdek işlemcili, kullanan arkadaşlar varsa bu alet hakkında yorum yapabilirmi?

Senin adaylarından da ilki daha iyi tabi, ileride ram ekleme şansın var ama işlemci için aynı şey söz konusu değil...

Alıntıları Göster
    senin gösterdiğin makinada ekran kartı oyunlar için çok yetersiz 256 mb olsaydı bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Firienholt

senin gösterdiğin makinada ekran kartı oyunlar için çok yetersiz 256 mb olsaydı bile

Alıntıları Göster
    ikinci makina sanirim t 2050 işlemcili bir duo.yani 533 mhz.
    kesinlikle ilk makinayi t 2400 işlemcili duo 1.83 u tavsiye ediyorum.
    ram dediiniz 90 ytl.en kolay değisebilen parca.
    işlemci en onemli sey değilmidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyrmann

Alıntıları Göster
    HP PAVILLION DV5280EA RG002EA bunu al bence
    bende bunu kullanıyorum.NFS Most Wanted i 1024*768 de full detay oynatıyo......(Go 7400)
    Ama ben bunu alınca 64 bit diye aldım fakat 32 bitmiş buna dikkat et....
  • quote:

Alıntıları Göster
    +1..iimzamdaki makinayıda tavsiye ederim...1100 usd ye düşmüş
    quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

• arkadaşım aynı sistem bende de var hp pavilion rgoo2ea ben gerçekten çok iyi bi fiyata aldım makinayı eksenden 1197+kdv ayrıca 52+kdv yede 512 ram takviyesi yaptım ürün gerçekten çok iyi kablosuz ağ bağlantısı mükemmel benim için en önemlisi bu bscol arkadaşın makinasını da düşüne bilirsin ama 1 haftadır sorunsuz kullanmaktayim tavsiye olunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: B A L A M İ R

arkadaşım aynı sistem bende de var hp pavilion rgoo2ea ben gerçekten çok iyi bi fiyata aldım makinayı eksenden 1197+kdv ayrıca 52+kdv yede 512 ram takviyesi yaptım ürün gerçekten çok iyi kablosuz ağ bağlantısı mükemmel benim için en önemlisi bu bscol arkadaşın makinasını da düşüne bilirsin ama 1 haftadır sorunsuz kullanmaktayim tavsiye olunur
    arkadaşlar öncelikle önerileriniz için teşekkürler ilk makinayı almaya karar verdim umarım kullanırken sizi iii anarım:P bir haftaya kadar alıyorum.. terstleri yollamayı unutmayacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantaskin

arkadaşlar öncelikle önerileriniz için teşekkürler ilk makinayı almaya karar verdim umarım kullanırken sizi iii anarım:P bir haftaya kadar alıyorum.. terstleri yollamayı unutmayacağım...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: furkantaskin

kaliteli secim
    sımdıden hayırlı olsun.
    alirken ölü pixel i kontrol etmeyi unutmayin.makinanizi netten almıyorsanız,kutusunu kendi gozunuzun onunde actirip kurulumu kendiniz yapin.
    birde kulanırken on hoparlor ızagara ksımına dikkat edin.phavilion gercektende cok kaliteli bir kasa ama tek kusuru ızgara boyasi biraz hassas.hemen cizilebilo mesela.
    tum phavilon alcak arkadaişlarada sesleniyorum.
    hp herzman için iyi bir secimdir.phavilon gercekten kaliteli bir kasadir.tek sorunu bahsettim bolgenın boyasının narin olmasidir.kullanırken saatinize falan dikkat edin.beni saatim cok cizdi,sizinkiler çizilmesin

• quote:

quote:

kaliteli secim
    sımdıden hayırlı olsun.
    alirken ölü pixel i kontrol etmeyi unutmayin.makinanizi netten almıyorsanız,kutusunu kendi gozunuzun onunde actirip kurulumu kendiniz yapin.
    birde kulanırken on hoparlor ızagara ksımına dikkat edin.phavilion gercektende cok kaliteli bir kasa ama tek kusuru ızgara boyasi biraz hassas.hemen cizilebilo mesela.
    tum phavilon alcak arkadaişlarada sesleniyorum.
    hp herzman için iyi bir secimdir.phavilon gercekten kaliteli bir kasadir.tek sorunu bahsettim bolgenın boyasının narin olmasidir.kullanırken saatinize falan dikkat edin.beni saatim cok cizdi,sizinkiler çizilmesin

Alıntıları Göster
    teşekkürler. alırken ölü pixelli kontrol çıplak gözle yapılabilirmi??? birde bazı magazalarda 3 veya 5 piksele kadar hata payı verip deiştirmiyolar die duydum arkadaşım teknosadan notebook aldı 3 piksel ölü çıktı ama deiştiremeyiz demişler bayabi üstlerine gittiler sonunda deişmişler. bölede bi durum varmı?? sizce öle bişi olursa ne yapmalıyım??

• quote:

teşekkürler. alırken ölü pixelli kontrol çıplak gözle yapılabilirmi??? birde bazı magazalarda 3 veya 5 piksele kadar hata payı verip deiştirmiyolar die duydum arkadaşım teknosadan notebook aldı 3 piksel ölü çıktı ama deiştiremeyiz demişler bayabi üstlerine gittiler sonunda deişmişler. bölede bi durum varmı?? sizce öle bişi olursa ne yapmalıyım??

Alıntıları Göster
    quote:

bende teknosadan aldim.bastan dedim aama bakariz birlikte ölü pixel varsa hemen deiştirirz diye.tabiikide ne demek diye cevap verdiler.benim aldiim teknosa turkiyede tel herhalde,başlarina tuula dusmus pek ilgilliler,satiş soorasında bile(bursa,carrefour teknosa)
    ölü pixel i tabiikide bir program ile kontrol etmek daha sağlıklı olur.,
    ben gozlerimle suzdum bi iice.bende cikmadi allahtan.
    insallah sizde de cikmaz.
    olmadi almdan once bastan soleyin ben buna program yukliicem,bakicam,olü pixel cikarsa getiririm deisirsiniz diye.

• quote:

quote:

bende teknosadan aldim.bastan dedim aama bakariz birlikte ölü pixel varsa hemen deiştirirz diye.tabiikide ne demek diye cevap verdiler.benim aldiim teknosa turkiyede tel herhalde,başlarina tuula dusmus pek ilgilliler,satiş soorasında bile(bursa,carrefour teknosa)
    olmadi almdan once bastan soleyin ben buna program yukliicem,bakicam,olü pixel cikarsa getiririm deisirsiniz diye.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bi türlü xp pro kuramıyorum diskleri görmüyo yani kurarken şuanda sabit diskler görülmüyor diyo ya bu nedemek sp2 yüklü cdsinden kuruyorum satayla ilgili mi napsam biyardım

• quote:

Orijinalden alıntı: B A L A M İ R

arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bi türlü xp pro kuramıyorum diskleri görmüyo yani kurarken şuanda sabit diskler görülmüyor diyo ya bu nedemek sp2 yüklü cdsinden kuruyorum satayla ilgili mi napsam biyardım

Alıntıları Göster
    herkese selam

HP pavillion 5280 rg002ea aldım. Ekranın parlak ekran olduğunu söylediler ve ben de zannettim ki "normal tüplü monitorler gibi, yan taraftan bakınca da görüntü pırıl pırıl görülecek". oysa kullanmaya başladığımda, gördüm ki, yandan bakınca ekran gözükmüyor. Eski mat ekranların biraz daha parlağı.

Bazı arkadaşlarda, mesela sony kullananlarda görüyorm, yandan bakınca da pırıl pırıl . Acaba o özellik, diamond wiev, ya da crystal wiev denen özellik mi?

çok canım sıkıldı. Çünkü film falan izlerken sadece bir kişi izleyebiliyor. eğer yandan izlense, uzaktan kumandası da var, herkes izlerdi

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

gyrmann bu ölü pixel testi icin bildigin bi program varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: therockulas

quote:

quote:

gyrmann bu ölü pixel testi icin bildigin bi program varmi?

Alıntıları Göster
    :)

• quote:

:)

Alıntıları Göster
    HP Pavilion dv5280ea RG002EA Dual Core 1.83Ghz - 15"4 - 512MB - 80GB

HP nin bu modelinde wireless kablosuz bağlantı özelliği var mı yok mu?
    Kullanan birileri bilgilendirse bizi çok iyi olur..
    Tekosada bu model bayağı uygun fiyata ama ürün şu an için ellerinde yok.

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030385&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.