Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-1200 dv6-1241et,Toshiba Satellite A500 A500-132

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.noteb ook.gen.tr/urun_karsilastir.html?&kid1=1244&kid2=1198
    (linki anca bu şekilde ekledim boşlugu silince karşılastırma cıkıyor.)

Arkadaşlar özellik olarak karşılaştırmasını yukarda verdim ürünün. Ben hp dv5 kullanıcısıydım ve ısınma sorunları nedeniyle bilgisayarımı garantiye verdim.Fakat tamir edilemedi (30 gün içinde) ve bende para iadesi bekliyorum.Bu bekleme sırasında ise kendime kdv indirimi sona ermeden yeni bir bilgisayar istiyorum. Hangi cihazı tavsiye edersiniz bana acaba? Ve bunun dışında bazıları klasik hale gelmiş birkaç soru sormak istiyorum.

Hp cihazlardaki ısınma olayıyla ilgili ilk sorum.Forumu takip ettiğim kadarıyla eskisi kadar ısınmıyor artık.FAkat diz üzerinde kullanabiliyor muyuz yoksa gene terletiyor mu insanı dizde kullanırken? Birde toshiba modellerinin sıcaklık değerlerinin oyunlarda dahil olmak üzere hp den 10-20 derece daha aşağıda olduğunu çıkardım yazılanlardan.(oyuna göre değişebilir tabii ama toshiba pes 2009 da 60derecelerde, hp ise yanılıyorsam duzeltin beni ama 80 derece civarı) .

İkinci olarak toshiba nın garantisi çok kötü diye yorumlar yapılıyor , çok ilgisizlermiş ve gerçekten uğraşman gerekiyor. Ben servis olarak her ne kadar surekli benim aramam gereksede işlemlerin hemen başlatılması yönünden hpden çok memnun kalmıştım. Toshiba servisi inşallah olmaz ama toshiba alıp da problem yaşamam durumumda bana hp servisini çok aratır mı?

Birde kasa yününden bazı sorularım olacak.Hpnin dizaynından son derece memnunum ,dv5 derisindeki klavyeyi ise çok sevmiştim.Her ne kadar çok leke tuttuğu söylensede bu beni aşırı rahatsız etmemişti, söyleneden veya sorun olarak görmeden siler kurtulurdum. Toshibanın kasaları ise çok parmak izi tutuyor , bu kasa da o şekilde mi acaba?

Arkadaşlar ürün tavsiyenizi ve sorularım hakkındaki yorumlarınızı varsa diğer yorumlarınızla bekliyorum. Tüm yaz tatilimi laptop olmadan geçirdim , evdeki masaüstünden dolayı sorun yaşamadım fakat artık okula dönmeden ve şehirden ayrılmadan-kdv indirimini de kaçırmadan:) - bir laptop almak istiyorum.
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

(not: konu doğru yere mi açıldı bilemiyorum.Ama eğer uygun yerde değilse yetkili kişi tarafından uygun yere taşınabilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi €seR -- 17 Eylül 2009; 1:48:55 >

• HP daha sıcak olabilir doğrudur; fakat ben şu ana kadar beni rahatsız eden bi sıcaklıkla karşılaşmadım. Ama belirtmeliym ki hiç dizimin üstünde kullanmadım. Masadaydı ve altında 3-4 cm lik kitap vardı. Bu şekilde kullandığımda ısınma sorunu gözlemlemedim.
    Toshiba servisiyle ilgili bir bilgim yok ama Türkiye'de Hp servisi kadar eli bol bir servis görmedim. Garanti süresinde benim ve arkadaşımın karşılaştığı 2 olayda da anında değişim ve para iadesi uygulandı. Yani servis konusunda Hp'de problem yok
    Ürün tavsiyesine gelecek olursak; 1 haftayı geçik süredir kullanıyorum 1241et yi, 1 2 ufak problemi gözardı edebilirseniz bence fiyatına göre mükemmel bir laptop. Bazı arkadaşlar adaptörden ve hdd den ses geliyor demiş ama benimkinden dvd yazarken çıkan ses dışında hiç bir şey duymadım daha. Teknoloji biraz da şans işi tabii. Ayrıca mat klavye beğenmeyenler olsa da bence hoş bir detay. Parmak izi kalmıyor. Medya tuşlarının sayısı azalmış ama bu tuşlar sadece film izlerken lazım oldu bana. Aynı fonksiyonları işlevsel kumandası da yerine getiriyor ve bence onu kullanmak daha zevkli.
    Sonuç olarak ben aldığım üründen çok memnunum ve parasını sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum

• Hp ürünleri üzellikle 1241et , f/p bakımından gerçekten harika, ve parmak izi okuyucusu ile kumandasının olmasına büyük avantaj. Beni düşünmeye sevk eden tek şey sorun vermesi,tamam soun çıktığında madur etmiyorlar fakat hp lerde sorun çıkarma oranının yüksek olduğunu gördüm ve cihazı aldığımda uzun bi süre korkmadan kullanmak istiyorum.(Tabii şans işi birazda toshiba alırsam da sorun verebilir) . Bu sağlamlığı ve ısı olayını düşünüp toshiba mı alsam diyorum fakat onun da bi sorunla karsılasırsam garantide sürüneceğim izlenimini yaşadım okuduklarımdan. Çok araştırısan çok kararsız kalıyosun, pek kurcalamadan gidip almalıydım birşeyler

Bu akşam artık bilgisayar almaya gideceğim arkadaşlar , başka yorum yapacak arkadaş yok mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi €seR -- 17 Eylül 2009; 16:53:19 >

• ben de birçok arkadaşın bağladığı gibi bağlayacağım. Çok satılan bir üründe sayısal olarak daha çok sorun çıkması normaldir. Ama işi % olarak düşündüğümüzde sorun çıkarma ihtimali her markanın hemen hemen aynıdır...
  • selamlar bende bu aralar laptobumu yenilemeyi düşünüyorum. Bir Toshiba Kullanıcısı (P200-11L) olarak bende iki bilgisayar arasında kaldım. Fiyat olarak HP daha uygunken Toshibanında bende bıraktığı güvenilirlik ve harman kordon ses sistemi beni çok kararsız bırakıyor.Siz HP kullanıcaların yorumları benim için çok önemli. Isınma problemi özellikle kafamı kurcalayan problem DV5 serisinde yaşanılan sıkıntılar DV6 serisinde giderildi mi? Hoparlör kalitesi olarak HP PAVILION DV6-1241et tatminkar mı? Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion dv6-2134et 709$+kdv
    15 yıl önce açıldı
    HP PAVİLİON GAMİNG 15-AK102NT
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.