Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-1386ET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    P8800 İşlemci Hızı : 2,66 GHz, önbellek 3 MB Bellek : 4 GB Sabit Disk : 320 GB Ağırlık : 2,88 kg Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : 1 GB (Max 2815 MB Paylaşımlı) Ekran Boyutu : 15,6'' Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 Ethernet : Var Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Var Bellek Tipi : DDR3 Model : VY655EA Ekran Özelliği : HP LED Brightview Grafik Tipi : ATI Radeon HD 4650 İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD-RW Fırewıre Bağlantı : Var Pil Tipi : 6 Hücreli Li-Ion Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Tv-out Çıkışı : HDMI Wireless : Var Kart Okuyucu : Var Dahili Kamera : Var Usb Bağlantı Adedi : 4 Yazılım : Windows 7 Home Premium Parmak İzi Okuyucu : Var TAKAS DÜŞÜNÜLÜR..

Arkadaşlar bu bilgisayarın kullanan kişiler varsa bilgisayarın begenmediginiz özelliklerini bana yazabilirmisiniz.....Ayrıca fanlardan çok ses geliyormu....Bilgisayarla uzun süre çalışıcam sıkıntı yaratırmı....Ve en önemlisi ısınma varmı.....Varsa hangi programları kullanırken ısınıyor....Şimdiden tüm yorumlarınız için teşekkür ederim....

• çok fazla ısınmaz arkadaşım intel işlemciler bu bağlamda iyidir güzel bir pc ama intelin yeni işlemcileri buna oranla daha az ısınıyor diye duydum
  • Suan bu ürünü kullanıyorum.Ürün gerçekten güzel bir ürün.Her türlü program ve oyun çalıştarabilirsin.İstediğin kadarda uzun süre açık kalsın :) [ Bende download nedeniyle açık bırakıyorum]..Isınma konusuna gelınce evet bir ısınma var.Diğer marka laptoplara göre fazla diyebiliriz ama başka bir sorunu yok . Fanlardanda ses gelmiyor. Ek olarak ürünün dışı çizilmez kasa.Şuan anlatıcak bişey bulamıyorum . Sorucak sorun varsa bana ulaşabilirsin :)
    Sonuç olarak ben üründen memnunum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasakhayat -- 2 Haziran 2010; 19:41:56 >
  • Ben mayıs ayında aldım. şükürler olsun hiçbir problemi yok. Ne ısınma ne de fan sesi sıkıntısı var. çıt çıkmıyor aletten. kesinlikle tavsiye ederim , pişman olmayacaksın ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.