Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-2150ER'e Windows XP Kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim Leptopum HP Pavilion dv6-2150er. Ben leptopuma Windows XP kurmak istiyorum Ama bilgisayarımda Insyde Bios olduğu için XP kurulmuyor Yardim ederseniz çok sevinirim Yardim edecekler için önceden Teşekkürler. Leptopumun özeliklerini şu linkden göre bilirsinizhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02002348&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN

• yokmu yardımcı olucak hiç kimse ?
  • insyde bios la ilgisi yok biosta hardddisk ahci olarak ayarlandığı için muhtemelen xp diski görmüyordur.

sata driverini xp cd ye ekleme yap o şekilde kurabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

insyde bios la ilgisi yok biosta hardddisk ahci olarak ayarlandığı için muhtemelen xp diski görmüyordur.

+1

SATA driver'lerini XP cd'sine entegre edip, rahat bir biçimde kurulumunu gerçekleştirebilirsin.Bunun için google'da arama yapman yeterlidir.
  • quote:

insyde bios la ilgisi yok biosta hardddisk ahci olarak ayarlandığı için muhtemelen xp diski görmüyordur.

öncelikle cevap yazdığın için teşekkürler. Zeten bende sata entegre edilmiş bi xp diski ile kurulum yapıyorum Biosda AHCI mod diye bi şey yok yani AHCI Modu açıb kapamak olmuyar bu bütün InsydeH20 Bioslarını kullanan leptoplarda boyle yani ahci mod yok ve xp kurulmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunVolt

quote:

+1

SATA driver'lerini XP cd'sine entegre edip, rahat bir biçimde kurulumunu gerçekleştirebilirsin.Bunun için google'da arama yapman yeterlidir.

yarin kurulum yaparken nasıl bi sorunla karşılaştığımın resmini çekib buraya upload ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anar2627

quote:

quote:

+1

yarin kurulum yaparken nasıl bi sorunla karşılaştığımın resmini çekib buraya upload ederim.

Olması lazım diye biliyorum.İstersen sen kendi bilgisayarının sata driverlerini entegre et temiz bir xp kurulum diskine.Bu işlemi de yine google'da aratarak bulabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

öncelikle cevap yazdığın için teşekkürler. Zeten bende sata entegre edilmiş bi xp diski ile kurulum yapıyorum Biosda AHCI mod diye bi şey yok yani AHCI Modu açıb kapamak olmuyar bu bütün InsydeH20 Bioslarını kullanan leptoplarda boyle yani ahci mod yok ve xp kurulmuyor

benim laptopta da insyde bios ahci olarak kuralabiliyor.

xp cd nde doğru sata driverı olduğundan emin ol o zaman kuralabilir.

• quote:

kardeş sen şu videoya bakarmısın bi zahmet leptopumun biosunun videosudur sendede bios böylemi ?
    http://www.youtube.com/user/AnarMammedov?feature=mhum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anar2627 -- 3 Eylül 2011; 22:00:26 >
  • quote:

quote:

kardeş sen şu videoya bakarmısın bi zahmet leptopumun biosunun videosudur sendede bios böylemi ?
    http://www.youtube.com/user/AnarMammedov?feature=mhum

bütün insyde lar gibi görünüm olarak aynı
    modeline menülerde farklılık var tabi

xp kurarken ne türlü hata aldığını yada tam olarak nerde takıldığını belirtirsen daha ii yardımcı oluruz

• quote:

bütün insyde lar gibi görünüm olarak aynı
    modeline menülerde farklılık var tabi

xp kurarken ne türlü hata aldığını yada tam olarak nerde takıldığını belirtirsen daha ii yardımcı oluruz

XP diskini sürücüye takdıkdan sonra diski başlatıyorum ve mavi ekranda kurulum yapmaya başlıyor ve had disk bölme bölümü açılmadan altdakı resimdeki gibi hata çıkıyor

• quote:

Olması lazım diye biliyorum.İstersen sen kendi bilgisayarının sata driverlerini entegre et temiz bir xp kurulum diskine.Bu işlemi de yine google'da aratarak bulabilirsin.

kendi bilgisayarıma özel sata driveri nerden bula bilirim google'da "HP Pavilion dv6-2150er Sata Driver" diye yazib aratdığımda başka şeyler çıkıyor. Birde XP diskne nasıl entegre edeceyime dair Video falan varsa linkini yazarsan sevinirim.
  • Yokmu bi bilen ?
  • MemTest+ ile remlerinizi kontrol eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tubos97

MemTest+ ile remlerinizi kontrol eder misiniz?

Etim Kardeş. Ama ne için olduğunu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anar2627 -- 11 Eylül 2011; 17:52:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tubos97

MemTest+ ile remlerinizi kontrol eder misiniz?

Etim Kardeş. Ama ne için olduğunu anlamadım.

http://support.microsoft.com/kb/324103/tr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.