Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-2175ET i5 430M 2.26GHz 4GB 320GB 15.6 Taşınabilir Bilgisayar WA047EA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HP Pavilion DV6-2175ET i5 430M 2.26GHz 4GB 320GB 15.6 Taşınabilir Bilgisayar WA047EA

pratikev.com da iyi fiyatı war üstelik hızlı kargo.Diğer sitelere bakarken lütfen stokda olduğunu bakın.

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=2314711

K.K taksitli 1700
    Peşin 1598

• Havale fiyatı fena değil.

Acer, Packardbell'de bile i5 işlemcili cihazların 1500 lira etiketi var. Bu cihazda ilaveten blu-ray ve 7200rpm hdd var.

Ah bir de GPU'su ati 5650 olsaymış...

Düşünelim bakalım...

İlave;

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=27512

Burada havale 1550 demiş ama tıpkı eksen'in diğer ürünleri gibi ellerinde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.B.K -- 14 Nisan 2010; 1:23:42 >
  • Fiyat çok iyi!
  • pavillion serisi almayın aldırmayın bende dahil çevremde ne kadar insan varsa 1 senelik benimki yenileride aynıdır diye tahmin ediyorum.

1-çok ağır

2-pili hemen bozuluyor.(voltajla kullanırken cıkardıgımız halde)

3-Çok ısınıyor.Arkasına yumurta kırıp pişirilebilir :D
  • kışın eviniz soğuk oluyorsa düşünmeden alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

pavillion serisi almayın aldırmayın bende dahil çevremde ne kadar insan varsa 1 senelik benimki yenileride aynıdır diye tahmin ediyorum.

1-çok ağır

2-pili hemen bozuluyor.(voltajla kullanırken cıkardıgımız halde)

3-Çok ısınıyor.Arkasına yumurta kırıp pişirilebilir :D

+ 7200 RPM HDD
    + 1 Yıl Kasko
    + Led Ekran
    + Bluray
  • Isınma ve pili hemen bozuluyor diyen arkadaş kullanıyorum herhangi bir sorun yok
    Birisi başına gelmiş onu Şehir Efsanesi yapmış.
    Şehir efsanelerine inanmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkbattLe

Isınma ve pili hemen bozuluyor diyen arkadaş kullanıyorum herhangi bir sorun yok

HP'nin tanıtım elemanıyım, hiç öyle şikayetler gelmiyor DV6 kasalarda
  • Bir anda dünya markasını yerle bir ettiler :) helal vallaha tamam hatalı seriler olmuş olabilir ki bu bazı markalarda oluyor ama her urun ıcın aynısı soylenemez Ekran kartına yuklenmeyecekler tercıh eebılır guzel urun
  • size katılmıyorum 2 yıldır hp nin dv7 serisinden kullanıyorum bu kışı da klimayı çok az kullanarak geçirdim kesinlikle hp den uzak durun hem batarya bozuluyor hem de kasası ısınıyor. sadece havalandırmasının yerine bakın eğer fanı yanda ise alabilirsiniz bence ama değilse kesinlikle önermiyorum paranızı çöpe atmayın benimki için eski teknoloji diye düşünüyorsanız hemen söyleyeyim hem p8600 işlemcili hem de blue rayli ben zamanında özelliklerine kanıp da aldım ama almaz olaydım
  • CİHAZDA BLUERAY DİSK YAZDIRABİLİYOR MUYUZ YOKSA SADECE OKUTABİLİYOR MUYUZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepimiz_biriz

CİHAZDA BLUERAY DİSK YAZDIRABİLİYOR MUYUZ YOKSA SADECE OKUTABİLİYOR MUYUZ?

ROM yani read only(sadece okuyan) optik sürücü var.

Zaten bu paraya blu-ray yazan olmaz. Cihazın yarı parası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orijinalden alıntı: DarkbattLe

Isınma ve pili hemen bozuluyor diyen arkadaş kullanıyorum herhangi bir sorun yok

HP'nin tanıtım elemanıyım, hiç öyle şikayetler gelmiyor DV6 kasalarda

zaten genelde şikayetler tanıtım elemanına değil servise gider
  • hp pavillionların sorunlu seri olduğunu düşünmüyorum, dvd seçmeye başlaması üzerine 2. yıl garanti bitmesine yakın yolladım .işyerinden aldılar ve tertemiz iade ettiler ,dvd hatta istemediğim halde klavye değişimş kendilerini kutlarım, (pil sorunu hiç çekmedim.)
    öte yanda yeni packard bell i530 vee 5650 aldım 1600 " e ki bence daha güzel seçim ve kasa kaliteli. ben bluraye oranla onu tavsiye ederim
  • pavillion dv6 serisi kullandım piyasada gözü kapalı alınacak ürün bence
  • Ürünün fiyatı düşmüş arkadaşlar 1660
  • hp türkiye garantili

Taksitli fiyatı 1650 tl - Stoktan aynı gün ücretsiz kargo

axess 12,
    world 9
    finans 10
    hsbc-iş bank-bonus 6

http://www.teknosaray.com/asp/product/16706/HP-PAVILION-WA047EA-DV6-2175et-Core-i5-430M-4GB-DDR3-1-GB-VGA-BLU-RAY
  • Pavilion dv 5 serisi sorunlu idi ibldiğim kadarıyla.Dv6 kullanan arkadaşım var herhangi bir sorun yaşamadı.
  • Arkadaşlar laptop alıcam bunu mu önerirsiniz yoksa Sony Vaio VPC-EB1M1E mi yoksa farklı bir model ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Pavilion dv 5 serisi sorunlu idi ibldiğim kadarıyla.Dv6 kullanan arkadaşım var herhangi bir sorun yaşamadı.

dv6 larda bariz bir problem gelmedi bize de.
    Valla olanları da hp değiştiriyor piyango gibi oluyor üst model ürün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.