merhabalar, bende 2 ocak 2011 de hp pavilion dv6-3113et model laptop aldim. ayni sorunlari dogal olarak bende yasiyorum. bu sorundan kurtulmanin bir yolu var midir?bu konuda tecrubeli arkadaslar bana yol gosterirse cok sevinirim. urunu buyuk bir firmadan yeni aldigim icin geri verme sansim varmi?bu sorundan dolayi biraz zevkim kactida:-(
tabi hiç servisle uğraşmayın. nereden aldınız
electro world'ten almistim. iade etme sansim varsa gercekten bu sansimi degerlendirmek isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: SedoAnkebut
electro world'ten almistim. iade etme sansim varsa gercekten bu sansimi degerlendirmek isterim.
iade hakkınz var. bilgisayarda gördüğünüz problemi bir A4 kağıdına güzelce yazın. sonra electroworld'e gidin ve bilgisayarı kutusu + tüm kağıtları + bu şikayet kağıdı ile birlikte verin, şikayetinizi dile getirin. onlar da bilgisayarı alıp HP servisine gönderecekler. HP arızaya onay verdiği vakit sizin de iade etmeniz mümkün olacak.
peki bu pc de aynı problem varmı haberi olan veya kullanıcısı varmı ? bu hafta sonu kesin almayı düşünüyorum sizce bu nasıl pc verilen paraya değermi ?
Merhaba arkadaşlar hp dv6 3113et kullanıcısıyım. Dokunmatik mausumda bir sorun var sanırım. İlk açılışda düzgün çalışıyor ve bir süre sonra takılıyor tepki vermiyor sanki çift elle dokunuyormuşum gibi davranıyor.Yukarıya süreklediğim zaman gitmiyor....harici maus taktığım zaman hiçbir sorun yok şi,mdi ise normal çalışıyor anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar Hp Pavilion 3113et kullanmaktayım. Sanırım yeterince araştırma yapmadan aldım. İnanılmaz ısınma sorunu yaşıyorum. Aynı makineden 3-4 arkadaşım da daha var. Sorunu tek yaşayan ben değilmişim. Yapabileceğim bir şey var mı bilmiyorum. Isınma problemi haricinde çok memnunum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme