Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6660 'la da olsa bekliyoruz bi inceleme videosu yav .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 28 Mayıs 2011; 13:44:25 >
  • şu dirt 3 oyununu deneyen oldumu? ben yükledim ancak ne yaptıysam oyun sadece pencere modunda açılıyor. eğer alt enter yaparsam da ekran olduğu gibi donuyor ve başka bir işlem yapsam da ben göremiyorum. ekran kartını 1.15b güncelledim ancak sorun devam ediyor.
  • Selamlar arkadaşlar. 6020st modelini alalı 3 gün oluyor. Estetik ve kullanım açısından gayet mükemmel bir makina. Merak edenlerin gidip yerinden incelemelerini tavsiye ederim. Ses sistemi ise tek kelimeyle harika. İlk baştan alırken önceki kullandığım model de HP olduğu için ve oldukça ısındığı için tereddütlerim vardı ama kesinlikle pişman değilim. Şu an için bilgisayara oyun kurup oynamadım. Online browser birkaç oyun oynuyorum. Lakin bir şey dikkatimi çekti. Klavye üzerinde bileklerin konduğu yerler çok serin geldi bana. Sabah bilgisayarı ilk açtığımda her yeri de öyleydi. Monitörün arkası falan. Laptoplarla oldukça aşina oldum bugüne kadar, lakin hiçbirinde hissetmedim bunu. Dün gece 7 saat boyunca başında uğraştım durdum (2 adet browser oyun, video, müzik internet falan) herhangi bir ısınma olmadığı gibi sabahın 4ün yatarken bile sağ bileğin konulduğu kısımdaki serinliği hissedebiliyordum 7 saatlik bir kullanımın ardından. Sol taraf ona göre biraz daha normale yakındı işlemcinin çalışması, fan vs. Fakat kesinlikle sıcak falan değildi aksine orası da serindi. Bilgisayarın kasasının yapımında kullanılan malzeme mi böyle hissettiriyor tam anlayamadım. Sanki 24 saat buz dolabında bekletilmiş gibi. Bunu şikayet olarak yazmıyorum yanlış anlamayın sadece kullanan başka arkadaşların böyle bir durumu gözlemleyip gözlemlemediklerini merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DayWaLker--3

6660 'la da olsa bekliyoruz bi inceleme videosu yav .

6600'le inceleme videosu çekilmiyormuş hocam çünkü 13 saniye sürüyor kayıt keşke elimden bişey gelse Ben genede sizi kırmamak adına bir deneme yaptım

www.izlesene.com
    Sayfa Bulunamadı | İzlesene.com
    http://www.izlesene.com/video/video-3gp/3507035

• 6020et için Ses kartının yeni sürücüleri bugün windows update de yayınlanmış yükledim sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlc_93

quote:

Orijinalden alıntı: FBI-007

oyun oynuyacaksan hp eğer fazla oyun oynamam diyosan film filan izlerim diyosan dell i al 540m de kötü bir ekran kartı değil ama ben olsam hp yi alırdım

oyun oynucam buyuk olçude Ben ya Bı sorayım dedım bununda cozunurluk fln iyi geldide..

O çözünürlükte o ekran kartıyla son oyunları full ayarlarda biraz zor oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

quote:

6660 'la da olsa bekliyoruz bi inceleme videosu yav .

6600'le inceleme videosu çekilmiyormuş hocam çünkü 13 saniye sürüyor kayıt keşke elimden bişey gelse Ben genede sizi kırmamak adına bir deneme yaptım

www.izlesene.com
    Sayfa Bulunamadı | İzlesene.com
    http://www.izlesene.com/video/video-3gp/3507035

Hocam teşekkürler .
    Apaçi müziği :D Gerçekten kötüymüş telefonun çözünürlüğü :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Meldroth

Selamlar arkadaşlar. 6020st modelini alalı 3 gün oluyor. Estetik ve kullanım açısından gayet mükemmel bir makina. Merak edenlerin gidip yerinden incelemelerini tavsiye ederim. Ses sistemi ise tek kelimeyle harika. İlk baştan alırken önceki kullandığım model de HP olduğu için ve oldukça ısındığı için tereddütlerim vardı ama kesinlikle pişman değilim. Şu an için bilgisayara oyun kurup oynamadım. Online browser birkaç oyun oynuyorum. Lakin bir şey dikkatimi çekti. Klavye üzerinde bileklerin konduğu yerler çok serin geldi bana. Sabah bilgisayarı ilk açtığımda her yeri de öyleydi. Monitörün arkası falan. Laptoplarla oldukça aşina oldum bugüne kadar, lakin hiçbirinde hissetmedim bunu. Dün gece 7 saat boyunca başında uğraştım durdum (2 adet browser oyun, video, müzik internet falan) herhangi bir ısınma olmadığı gibi sabahın 4ün yatarken bile sağ bileğin konulduğu kısımdaki serinliği hissedebiliyordum 7 saatlik bir kullanımın ardından. Sol taraf ona göre biraz daha normale yakındı işlemcinin çalışması, fan vs. Fakat kesinlikle sıcak falan değildi aksine orası da serindi. Bilgisayarın kasasının yapımında kullanılan malzeme mi böyle hissettiriyor tam anlayamadım. Sanki 24 saat buz dolabında bekletilmiş gibi. Bunu şikayet olarak yazmıyorum yanlış anlamayın sadece kullanan başka arkadaşların böyle bir durumu gözlemleyip gözlemlemediklerini merak ediyorum.

Gerçekten süper öyle bir şey varsa, tabi bir de normal bir oyunla denemek lâzım, Dirt 3 , Gta 4 vs. Crysis 2
    Sonuçta browser oyunları fazla ısıtmaz pcyi .

• Isınma sorunu için şöyle bir şey buldum :

• quote:

Orijinalden alıntı: EzerchE

şu dirt 3 oyununu deneyen oldumu? ben yükledim ancak ne yaptıysam oyun sadece pencere modunda açılıyor. eğer alt enter yaparsam da ekran olduğu gibi donuyor ve başka bir işlem yapsam da ben göremiyorum. ekran kartını 1.15b güncelledim ancak sorun devam ediyor.

Aynı sorun bende de var arkadaşım. Ben de düzeltemedim pencere modunu. Oynayamıyorum güzelim oyunu
  • Arkadaşlar şimdi arkadaşta casper nirvana var ben de bu hp'yi alırsam bluetooth'tan oyun oynayabilir miyiz arkadaşla karşılıklı ?
  • quote:

Arkadaşlar şimdi arkadaşta casper nirvana var ben de bu hp'yi alırsam bluetooth'tan oyun oynayabilir miyiz arkadaşla karşılıklı ?

Hocam cep telefonu mu bu bluetoothtan oyun oynayacaksın wirelesstan bağlanıp oynasanıza?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar şimdi arkadaşta casper nirvana var ben de bu hp'yi alırsam bluetooth'tan oyun oynayabilir miyiz arkadaşla karşılıklı ?

Hocam cep telefonu mu bu bluetoothtan oyun oynayacaksın wirelesstan bağlanıp oynasanıza?

wireless diyon da :D modem olmuyacak gittiğimiz yerde her hangi bir şekilde oynayamaz mıyız ? kabloyla filan ?
  • quote:

quote:

quote:

wireless diyon da :D modem olmuyacak gittiğimiz yerde her hangi bir şekilde oynayamaz mıyız ? kabloyla filan ?

kablosuzda oynayabilirsiniz bir geçici ağ kurarsınız isterseniz oyun oynayın kablosuz isterseniz dosya paylaşın yine kablosuz. ama ben kablolu isterim diyorsanız oda olur alırsınız bir eternet kablo takarsınız 2 pc ye aynı şeyleri kabloluda yapabilirsiniz. ama kabloya hiç gerek yok benden söylemesi

edit: cümle kurgusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisgucuk -- 30 Mayıs 2011; 10:36:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barisgucuk

quote:

quote:

quote:

kablosuzda oynayabilirsiniz bir geçici ağ kurarsınız isterseniz oyun oynayın kablosuz isterseniz dosya paylaşın yine kablosuz. ama ben kablolu isterim diyorsanız oda olur alırsınız bir eternet kablo takarsınız 2 pc ye aynı şeyleri kabloluda yapabilirsiniz. ama kabloya hiç gerek yok benden söylemesi

edit: cümle kurgusu

kablosuz nasi yapiok ? :D modem,internet yok onu söyliyim .

• quote:

quote:

quote:

Zaten modemsiz dedim hocam Wireless ağ kurmak için modeme ihtiyaç yok,ikinizin laptopundan da wireless kart varsa olur.Bir bilgisayar ağ kurar,öteki bağlanır.Ayrıntılı olarak nasıl kurulacağını hatırlamıyorum,google'da aratırsanız bulursunuz ama.
    "Denetim masası,ağ ve internet,ağ ve paylaşım merkezi yeni bağlantı veya ağ kurun" kısmından olması lazım hatırladığım kadarıyla.

• Arkadaşlar, notebook'un ram'ini 8'e yükselten var mı, varsa performans artışı sağladı mı?
  • ben 8gb yaptim.artis var ama %20 gibi.calistiracagin programlara bagli/.su an icin cokta anlami yok 8gb ramin
  • Laptopun sol tarafı oyun oynarken ısınıyor.Rahatsız edici daha 1 hafta olmadı..İlerde fan tozlanınca daha fazla ısınma olucaktır...Zaten laptopta herşeyi sol tarafa konulmus.sağ tarafta elimizde koydugumuz yerde dvd-rom oldugu için hiç ısınmıyor sağ taraf..Özetle ürünün sol tarafı ısınıyor..eliniz bu ısıyı rahatlıkla hissediliyor..
    asus i7 n61jq kullanmıstım herhangi bir ısınma olmuyordu..hp yine ısınma konusunda başarısız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuchan

Laptopun sol tarafı oyun oynarken ısınıyor.Rahatsız edici daha 1 hafta olmadı..İlerde fan tozlanınca daha fazla ısınma olucaktır...Zaten laptopta herşeyi sol tarafa konulmus.sağ tarafta elimizde koydugumuz yerde dvd-rom oldugu için hiç ısınmıyor sağ taraf..Özetle ürünün sol tarafı ısınıyor..eliniz bu ısıyı rahatlıkla hissediliyor..
    asus i7 n61jq kullanmıstım herhangi bir ısınma olmuyordu..hp yine ısınma konusunda başarısız..

oyun oynarken normaldir bilgisayarınız tam kapasitede çalısır ve bilgisayar ısınır.. ısınmadan dolayı kapanırsa ozaman sorun olarak algılayabilirsiniz.. tercih sizindir yinede..

SaygıLar..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.