Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar takmayın aleminyum kasası olan çoğu laptop çarpar ama öldürmez :D

ayrıca eski ASUS n53 kullanıcılarinin ilgisini ceker belkı.. hoparlörden gelen çızırtının kaynağı hoparlörün patlak olması değil klavye.. ne alaka diyenler olabilir.. ben farketttim ve paylastım. sorunu yaşayan bir arkadaşımızda denedi ve sonuç; çızırtı kayboldu.. merak eden olursa linkteki sayfadan itibaren konuyu bi inceler.

http://forum.donanimhaber.com/m_47779387/mpage_38/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo15 -- 25 Mayıs 2011; 23:55:16 >

• yok zaten fazla takmıyorum sadece ilk defa başıma geldiği için bi soruyum dedim diğerlerinde de oluyor mu diye :)

bu arada ben nfs carbon kurdum ama tam ekran oynayamıyorum. Sağ dan ve soldan siyahlar çıktı. Ayarlardan 1024x768 en son çözünürlük ayarı yaptım yine düzelmedi. Ne yapabilirim tam ekran oynamam için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patrone

Arkadaşlar Selam, Artık deliricem windows 7 x86 pro kurdum fakat bir türlü driverleri tanıtamıyorum farklı modelimi var bunu nedir allah aşkına biri yardımcı olsun hp nin sitesindeki driverleri kuruyorum ekran kartı , wi-fi ve diğer gözükmeyen driverler hata veriyor gerçekten atıcam aşşa az kaldı.

EMAILINI VER GONDEREYIM SANA TUM DRIVERLARI
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihonline

yok zaten fazla takmıyorum sadece ilk defa başıma geldiği için bi soruyum dedim diğerlerinde de oluyor mu diye :)

bu arada ben nfs carbon kurdum ama tam ekran oynayamıyorum. Sağ dan ve soldan siyahlar çıktı. Ayarlardan 1024x768 en son çözünürlük ayarı yaptım yine düzelmedi. Ne yapabilirim tam ekran oynamam için?

çözünürlüğü ne kadar açarsan aç 1366x768 yapmadığın sürece ekranı kaplamaz. ben DotA oynarken regedit'ten ayarları değiştirip tam ekran yapıyordum ama carbonda böyle birşey var mı bilmiyorum. yapabileceğin birşey yok carbonu böyle oynayacaksın. carbon yerine hot pursuit falan bul yeni oyunlar 1366x768 çözünürlüğnde

• quote:

Orijinalden alıntı: barisgucuk

quote:

yok zaten fazla takmıyorum sadece ilk defa başıma geldiği için bi soruyum dedim diğerlerinde de oluyor mu diye :)

çözünürlüğü ne kadar açarsan aç 1366x768 yapmadığın sürece ekranı kaplamaz. ben DotA oynarken regedit'ten ayarları değiştirip tam ekran yapıyordum ama carbonda böyle birşey var mı bilmiyorum. yapabileceğin birşey yok carbonu böyle oynayacaksın. carbon yerine hot pursuit falan bul yeni oyunlar 1366x768 çözünürlüğnde

benim masaüstü oyunları kaldırmadığı için son oyunlar yoktu bende :) artık son çıkanları alırım ama carbonu da seviyordum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barisgucuk

quote:

benim masaüstü oyunları kaldırmadığı için son oyunlar yoktu bende :) artık son çıkanları alırım ama carbonu da seviyordum :)

öyle artık eskiden oynadığın oyunları o şekilde yarım ekran gibi oynayabiliyorsun. 6770m gerçekten iyi bir ekran kartı en yeni oyunları en kastıranları bile high oynatabiliyor. artık yeni oyunlarla gözün bayram etsin

• webdenal.com da bu ürünün fiyatı peşin 1640tl, taksitle 1760tl civarında. sitenin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum ama fiyat çok uygun bence linki verdim.

www.webdenal.com
    HP Pvl Ll045ea Dv6-6020 I7-2630qm 4gb 500gb 15.6
    http://www.webdenal.com/hp-pavilion-dv6-6020et-ll045ea-i7-2630qm-4-gb-500g_325441.html

• Selam , Sitede ssl var bence güvenli bir site zaten bahside çok geçmektedir korkmadan alışveriş yapılabilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_metu

webdenal.com da bu ürünün fiyatı peşin 1640tl, taksitle 1760tl civarında. sitenin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum ama fiyat çok uygun bence linki verdim.

www.webdenal.com
    http://www.webdenal.com/hp-pavilion-dv6-6020et-ll045ea-i7-2630qm-4-gb-500g_325441.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Patrone

Selam , Sitede ssl var bence güvenli bir site zaten bahside çok geçmektedir korkmadan alışveriş yapılabilir.
    quote:

webdenal.com da bu ürünün fiyatı peşin 1640tl, taksitle 1760tl civarında. sitenin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum ama fiyat çok uygun bence linki verdim.

www.webdenal.com

bende bu iki site arasında gidip geliyorum bende,birisinde hediyeler var diğerinde fiyat peşinde daha uygun kararsızım !!

• Arkadaşlar bende pc açıldığında direkt olarak "performanslı ekran kartı" ile açılıyor, bunu her açılışta "güç tasarruflu gpu" ile değiştirip duruyorum.Sabit kalmasını sağlayamazmıyım?Yani hep güç tasarruflu gpu ile çalışsın.
  • Selam , tabi yapabilirsin. Catalyst Control Center dan Güç yönetimine gel sora değiştirilebilir grafikler e geç. Oradan (intel güc tasarrufluyu sec ) daha sora rtada Pille calistiginda otomatik guc tasarrufu modunu deaktif et klick i kaldır uygula tamamdır. Yannız oyun oynarken acman gerek yoksa performans alamazsın...

quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

Arkadaşlar bende pc açıldığında direkt olarak "performanslı ekran kartı" ile açılıyor, bunu her açılışta "güç tasarruflu gpu" ile değiştirip duruyorum.Sabit kalmasını sağlayamazmıyım?Yani hep güç tasarruflu gpu ile çalışsın.
  • Bu arada Catalyst control center yok ise

linkteki driveri inidirip kurman gerekli. AMD HD driver.

quote:

Arkadaşlar bende pc açıldığında direkt olarak "performanslı ekran kartı" ile açılıyor, bunu her açılışta "güç tasarruflu gpu" ile değiştirip duruyorum.Sabit kalmasını sağlayamazmıyım?Yani hep güç tasarruflu gpu ile çalışsın.

quote:

• kargo dağıtıma çıkmış. benim Hp dv6 6020 birazdan elimde olur. şimdi arkadaşlar bu benim ilk laptopum sırayla hangi işlemlerı yapmam lazım bir yardımcı olsanız sevinirim. yanlış bişey yapmıyım. aşağıda yazdığım gibimi yapmalıyım?

1) ilk olarak laptopu açıp windows 7 kurulumu sonlandırmak
    2) bataryasındaki elektrik bitene kadar bilgisayarı açık tutmak
    3) batarya bittikten sonra bilgisayarı 24 saat sarz etmek (sarz ederken bilgisayar acıkmı olacak? kapalı mı?)
    4) bir gün şarz olduktan sonra recovery dvd si oluşturmak
    5) yeni bir format atarak gerek olmayan programları kaldırmak

bu işlemler doğrumudur? eksik olan yada sıralama yanlış olan bişey varmı? recovery dvd sini ilk olarakmı yapmalıyım? yorumlarınız için teşekürler şimdiden
  • quote:

kargo dağıtıma çıkmış. benim Hp dv6 6020 birazdan elimde olur. şimdi arkadaşlar bu benim ilk laptopum sırayla hangi işlemlerı yapmam lazım bir yardımcı olsanız sevinirim. yanlış bişey yapmıyım. aşağıda yazdığım gibimi yapmalıyım?

1) ilk olarak laptopu açıp windows 7 kurulumu sonlandırmak
    2) bataryasındaki elektrik bitene kadar bilgisayarı açık tutmak
    3) batarya bittikten sonra bilgisayarı 24 saat sarz etmek (sarz ederken bilgisayar acıkmı olacak? kapalı mı?)
    4) bir gün şarz olduktan sonra recovery dvd si oluşturmak
    5) yeni bir format atarak gerek olmayan programları kaldırmak

bu işlemler doğrumudur? eksik olan yada sıralama yanlış olan bişey varmı? recovery dvd sini ilk olarakmı yapmalıyım? yorumlarınız için teşekürler şimdiden

1)Doğru
    2-3)Batarya için bunların hiçbirini yapmana gerek yok tak prize çalışsın,eskidendi öyle batarya bitsin 18 saat şarjda kalsın aman dokunma,oynama.Boşuna beklemiş olursun.
    4)recovery dvdsi hemen oluştur,4 dvd gerekiyor bunun için yaklaşık 1 saat sürüyor.
    5)Yeni formata gerek yok zaten sıfır geliyor işletim sistemi,gerek olmayan programda göremedim ben.
    En güzeli geldiği gibi recovery oluştur sonra zevkini çıkarmaya bak,fasa fisoyla uğraşma.

• arkadaşlar yardım lütfen 6020 min dvd sürücüsünün alt kısmı yere doğru esniyor galiba tırnağı kırıldı içinde aradım hp yi arıza kaydı açtılar ama kullanıcı hatası derlermi merak ediyorum bu konularda yaklaşımları nasıldır daha önce böyle bir deneyim yaşayan oldumu yada kullanıcı hataları kriterleri nelerdir sorunu tekrar anlatayım dvd sürücüsünün sabit kısmı ile ona birleşen dış parça dvd nin aşağıya yakın kısmında ayrılıyor ve 2-3 milim açılıor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunta_16

arkadaşlar yardım lütfen 6020 min dvd sürücüsünün alt kısmı yere doğru esniyor galiba tırnağı kırıldı içinde aradım hp yi arıza kaydı açtılar ama kullanıcı hatası derlermi merak ediyorum bu konularda yaklaşımları nasıldır daha önce böyle bir deneyim yaşayan oldumu yada kullanıcı hataları kriterleri nelerdir sorunu tekrar anlatayım dvd sürücüsünün sabit kısmı ile ona birleşen dış parça dvd nin aşağıya yakın kısmında ayrılıyor ve 2-3 milim açılıor

nasıl bir esneme resmini çekip yükleme imkanın var mı? ona göre yorum yapabilirim
  • Bi video çekebilir misiniz laptopu kullanırken ?

Oyun filan . Müzik dinlerken ?
  • dostum resim çektim ama bluetooth ile bilgisayara bağlanamıyorum bi türlü dvd sabit kısmı ile ayrılabilen parçada sorun birleşme noktası alt tarafta 2-3 mm ayrılıyor sanki oranın tırnağı kırılmış gibi
  • cevap verenlere teşekkür ederim. laptop geldi arkadaşlar. yalnız windows kurulumunu sonlandırırken ürün anahtarı falan istemedi. istemesi gerekmiyomuydu? birde kutudan hiç cd/dvd çıkmadı. yüklemem gereken driver falan varsa link verebilirmisiniz?
  • quote:

cevap verenlere teşekkür ederim. laptop geldi arkadaşlar. yalnız windows kurulumunu sonlandırırken ürün anahtarı falan istemedi. istemesi gerekmiyomuydu? birde kutudan hiç cd/dvd çıkmadı. yüklemem gereken driver falan varsa link verebilirmisiniz?

webdenal dan mı aldın kardesim sen pc'yi ?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.