Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 6030et deki hdd 5400 rpm 5.9 puan veriyor.

Bu arada 6030et teknosada 2550tl olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 23 Mayıs 2011; 18:09:10 >
  • bu kadar pinpirikli olmaya gerek yok.sonucta bir bilgisayar bu.kaldiki ekran karti piysadaki bs lerden cok daha iyi.3 gundur metro2033 cod black ops oynuyorum hic bir isinma yok.anliycaginiz asustan eksigi yok fazlasi var.
  • yok arkadaş yok
    daha düne kadar bu pc 1650 liraydı
    nasıl şimdi 2100 lira olabiliyor anlayamıyorum indirim yaptık olayı bahane pc tuttu hadi fiyatı arttıralım dediler
    zaten bizim ülkede herkes alışmış kolay para kazanmaya insanların sırtından

geçen bimekste 120gb lik ssd 580 liradan indirimle 430 indi
    sen bunu nasıl bir karla satıyordun önceden aklım mantığım almıyor
    demiyor vatandaş yararlansın gençler teknolijiye doysun gavur hepsi
    vergi yüksek bu ülkede lafları bahane canım bahane

• quote:

Orijinalden alıntı: agonim1453

yok arkadaş yok
    daha düne kadar bu pc 1650 liraydı
    nasıl şimdi 2100 lira olabiliyor anlayamıyorum indirim yaptık olayı bahane pc tuttu hadi fiyatı arttıralım dediler
    zaten bizim ülkede herkes alışmış kolay para kazanmaya insanların sırtından

geçen bimekste 120gb lik ssd 580 liradan indirimle 430 indi
    sen bunu nasıl bir karla satıyordun önceden aklım mantığım almıyor
    demiyor vatandaş yararlansın gençler teknolijiye doysun gavur hepsi
    vergi yüksek bu ülkede lafları bahane canım bahane

katılıyorum ama bu fiyattan çok satmayınca eski fiyatına çekcekler merak etmeyin

• inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBI-007 -- 23 Mayıs 2011; 19:59:18 >
  • VALLA BIRAZ INER BELKI AMA O FIYATA DEGIL.BUTUN FIRMALAR DA AYNI.ASUS TA AYNISINI YAPIYOR.MARKA TUTTU DIYE FIYATINI IYICE SISIRDI.NERDEYSE FIYATLAR LAPTOPLARIN ILK CIKTIGI FIYATLARA DDONDU

• siparişi verdik ama bugün kargoya verilmedi. sanıyorum ürün şuan için stokta yok. bu ürün tekrar ne zaman stoklara girer bilgisi olan varmı? hepsiburadaya soruyorum bana hep aynı cevabı veriyor. "3 gün içinde tedarik edilip gönderilmeye çalışılır" tarzında mesajlar gönderiyor. farklı bir haber alkan var mı?

bundan sonraki indirimlerde fiyatın yaklaşık 1800-1850 tl civarında tutulacağını daha aşağıya çekilmeyeceğini düşünüyorum ben şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_metu

siparişi verdik ama bugün kargoya verilmedi. sanıyorum ürün şuan için stokta yok. bu ürün tekrar ne zaman stoklara girer bilgisi olan varmı? hepsiburadaya soruyorum bana hep aynı cevabı veriyor. "3 gün içinde tedarik edilip gönderilmeye çalışılır" tarzında mesajlar gönderiyor. farklı bir haber alkan var mı?

bundan sonraki indirimlerde fiyatın yaklaşık 1800-1850 tl civarında tutulacağını daha aşağıya çekilmeyeceğini düşünüyorum ben şahsen.

hocm ben hepsiburadan ufacık bişe aldım 1 hafta sonra elime gecti. istanbuldan kocaeliye. aynı gün letvonyadan ebay ile alısvriş yaptım ptt ile geldi. o ürün bile hepsiburadan daha eren gelmişti. hepsiburada.com cok geç gönderiyor.. alısveriş yapacaklar eksen ve sadecenotebook gibi yerlerden yapmalarını tavsye ediyorum. herhangi bi durumda direk satıcı ile meşgul oluyorsunuz elemana dert anlatmassınız

• quote:

Orijinalden alıntı: runo15

fiyatlar normal 1750 den başlıyor

fiyat burda bıraz daha dusuk fakat arkadaşım sadecenotebook denilen site guvenılırmı bazı siteler bılgısayarlarla oynuyorda.. bılgılendırırsen sevınırım daha once alışveriş yaptıysan eger

• quote:

Orijinalden alıntı: anlc_93

quote:

fiyat burda bıraz daha dusuk fakat arkadaşım sadecenotebook denilen site guvenılırmı bazı siteler bılgısayarlarla oynuyorda.. bılgılendırırsen sevınırım daha once alışveriş yaptıysan eger

evet alısveriş yaptım aldın gün kargoya veriyorlar ertesi gün elinde. ve sattıkları ürünleri disbiritör den direk temin ediyorlar ve sattıkları tüm ürünler 2 yıl disbiritör garantisi altında. üzerinde herhangi bi değişiklik yapmaları söz konusu değil hatta kutuyu bile açmıyorlar.dispiritörden nasıl geldiyse aynen öle size ulaşıyor.. ayrıca sattıkları ürünlerin arkasındalar. ister sitesinden online destek kısmından ister telefonla haberleşin odlukca ilgililer.

• b2 olayı fos çıkınca fiyatları bindirdiler. düne kadar kendileri bile sattıkları cihazın ne olduğundan emin olamadıklarından hemen iade alıyorlardı. bence kimse almasın arkadaşlar bu modellerin fiyatları bu değil. bunların enayisi olmayın, bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

b2 olayı fos çıkınca fiyatları bindirdiler. düne kadar kendileri bile sattıkları cihazın ne olduğundan emin olamadıklarından hemen iade alıyorlardı. bence kimse almasın arkadaşlar bu modellerin fiyatları bu değil. bunların enayisi olmayın, bekleyin.

+1
  • Eee napicaz şimdi yani ? Fiyatlar artmış, nasıl nerden alacağız ? Kaça alacağız ?
    Başka bir notebook'a mı bakmak daha akıllıca ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

b2 olayı fos çıkınca fiyatları bindirdiler. düne kadar kendileri bile sattıkları cihazın ne olduğundan emin olamadıklarından hemen iade alıyorlardı. bence kimse almasın arkadaşlar bu modellerin fiyatları bu değil. bunların enayisi olmayın, bekleyin.

sence ne kadar duşer arkadaşım bu pc'nın fiatı ve kaç gun ıcınde duser bı bılgın veya onceden deneyımın varsa paylaşırsan sevınırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anlc_93

quote:

evet alısveriş yaptım aldın gün kargoya veriyorlar ertesi gün elinde. ve sattıkları ürünleri disbiritör den direk temin ediyorlar ve sattıkları tüm ürünler 2 yıl disbiritör garantisi altında. üzerinde herhangi bi değişiklik yapmaları söz konusu değil hatta kutuyu bile açmıyorlar.dispiritörden nasıl geldiyse aynen öle size ulaşıyor.. ayrıca sattıkları ürünlerin arkasındalar. ister sitesinden online destek kısmından ister telefonla haberleşin odlukca ilgililer.

yinede biraz beklemek en akıllıcası galıba

• pazar günü indirimdeyken almıştım. tedarik sürecindeydi bugün ürün stoklara girmiş sanırım. şuan çıkışa hazır olarak görünüyor. ama saat 17 den beri yaklaşık 5-6 saattir kargoya verilmedi hala. bugün yetişmedimi acaba kargoya? yarınamı kaldı şimdi ?
  • Arkadaşlar usb den 3.5 inçlik adaptörlü harddisk takınca alette sanki elektriklenme oluyor. Dokunmatik kısımda yok. Boş kısımlarda oluyor. Usbyi çıkarınca normale dönüyor. Neden olabilir sizce bu? Sizlerde de oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihonline

Arkadaşlar usb den 3.5 inçlik adaptörlü harddisk takınca alette sanki elektriklenme oluyor. Dokunmatik kısımda yok. Boş kısımlarda oluyor. Usbyi çıkarınca normale dönüyor. Neden olabilir sizce bu? Sizlerde de oluyor mu?

WD 1TB kullanıyorum bende usbden bağlıyorum.Elektriklenme derken nasıl oluyor,çıt çıt çarpıyor mu elini metal kısım?Ben sık sık kullanıyorum öyle bir şeye rastlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.