Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ram bildigim kadari ile micro marka 4gb 1333.ben bugun g-skill 4gb aldim ve taktim.makine ucuyor resmen.
  • hb deki hesabiniza girdiginizde siparislerime girince banka onayi bekleniyor diyordur.orada sol tarafta online banka onayi diye bir sey var.oraya girerek yapabilirsiniz.eger internet bankasini kullaniyorsaniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ossssy

ram bildigim kadari ile micro marka 4gb 1333.ben bugun g-skill 4gb aldim ve taktim.makine ucuyor resmen.

Evet micro marka 1333 mhz.
    Bende kingston aldım yanına arkadaş olarak yalnız kalmasın diye çok iyi anlaşıyorlar
  • Arkadaşlar tek modül 4 gb ram takılı olarakmı geliyor yoksa 2x2 mi geliyor. İlave etmek lazım.

Özellikle ekran kartı için ve 4 hoperlörü için alacağım . Bir diğer aklıma takılanda bu makina i7 yi soğutamaz gibime geliyor haklı değilmiyim. 45W TDP kolay değil işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayWaLker--3

quote:

Orijinalden alıntı: sprewellll

eksen bilgisayarda,

9 * 185,01 TL = 1.665,09 TL world bonus ve axess e

pc iyi de çözünürlük az geldi biraz açıkçası o kdr özellik koyuyosun sunu 1080 full hd yap arkadaş 1366 * 768 nedir

Hocam kapıda ödemede dediğin gibi 1665 lira mı gerçekten ?
    2hafta sonra alıyorum öyleyse .

bu fiyat lcln yrn son gun ondan sonra 1750 tl sevlyeslne döner kaplda odemede 10 tl kargo ucretl eklenlo ayrlca

• hepsiburada'da da indirim bugün bitiyormuş. arkadaşa alacaktık fakat bazı sebeplerden dolayı kaçırdık. bir alabilsek de kurcalasam şu makineyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 22 Mayıs 2011; 9:14:30 >
  • hp'nin ürünün yanında cd vermeme işi çok saçma. makinayı webdenal.com'dan 1620 liraya aldım, daha dvd'ye yedeğini alamadan yarım saat içinde recovery partition silindi kendi kendine.. şimdi işin yoksa uğraş dur..

alacaklara tavsiyem ilk açılıştan hemen sonra dvd'leri hazırlayıp yedek almaya bakın.. benim gibi "nasıl olsa çökmez kolay kolay, sonra alırız" demeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayseri/ankara -- 22 Mayıs 2011; 11:21:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayseri/ankara

hp'nin ürünün yanında cd vermeme işi çok saçma. makinayı webdenal.com'dan 1620 liraya aldım, daha dvd'ye yedeğini alamadan yarım saat içinde recovery partition silindi kendi kendine.. şimdi işin yoksa uğraş dur..

alacaklara tavsiyem ilk açılıştan hemen sonra dvd'leri hazırlayıp yedek almaya bakın.. benim gibi "nasıl olsa çökmez kolay kolay, sonra alırız" demeyin..

recovery bölümü kendiliğinden silinmez.. siz farklı bir işletim sistemi kurmaya çalıştıysanız o ayrı.. farklı işletim sistemi kurmadıysanız eğer recovery partition sağlam çalışır vaziyettedir. çalışmadığını nereden anladınız onuda öğrenebilirsem size yardımcı olmaya çalışayım..
  • quote:

quote:

quote:

eksen bilgisayarda,

9 * 185,01 TL = 1.665,09 TL world bonus ve axess e

pc iyi de çözünürlük az geldi biraz açıkçası o kdr özellik koyuyosun sunu 1080 full hd yap arkadaş 1366 * 768 nedir

Hocam kapıda ödemede dediğin gibi 1665 lira mı gerçekten ?
    2hafta sonra alıyorum öyleyse .

bu fiyat lcln yrn son gun ondan sonra 1750 tl sevlyeslne döner kaplda odemede 10 tl kargo ucretl eklenlo ayrlca

Ah ah 2hafta sonraya ne güzel alıcaktık 1665'e artık napalım, kısmet değilmiş .

• arkadaslar uzun süredir piyasayı inceliyorum . bu ürün gercekten f/p oranı bakımından cok basarılı.

almayı düşünüyorum ama bi kaç kafam takılan birşey var .

1. diger dv6 modellerinde ekranda dalgalanma ve karıncalanma problemni yaşayanlar olmuş .
    böyle bir problemle karşılaşan vbar mı ?

2. Malum ısınma konusu . 2 3 gün pc yi hiç kapatmayan bir insanım . bir sorun yaratır mı ?
    5 6 saat oyun oynarken sıkıntı yaratır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaGGeR_ALi

arkadaslar uzun süredir piyasayı inceliyorum . bu ürün gercekten f/p oranı bakımından cok basarılı.

1. diger dv6 modellerinde ekranda dalgalanma ve karıncalanma problemni yaşayanlar olmuş .

2. Malum ısınma konusu . 2 3 gün pc yi hiç kapatmayan bir insanım . bir sorun yaratır mı ?

Merhaba ;
    öncelikle ben dv6-6010et modelini kullanıyorum ekranda dalgalanma falan kesinlikle yok makinede.
    Cuma günü akşam 7 saat crysis2 oynadım fan sıcak üflüyor ama bilek altınız rahatsız olacak kadar ısınmadı i7 dede sanırım o kadar ısınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbg_ant2

Arkadaşlar tek modül 4 gb ram takılı olarakmı geliyor yoksa 2x2 mi geliyor. İlave etmek lazım.

Özellikle ekran kartı için ve 4 hoperlörü için alacağım . Bir diğer aklıma takılanda bu makina i7 yi soğutamaz gibime geliyor haklı değilmiyim. 45W TDP kolay değil işi.

- Evet tek modül 4GB geliyor (MT16JSF51264HZ-1G4D1).
    - Soğutma konusunda ise işlemci koduna bakarsan i7-2630QM. Buradaki 'M' mobil anlamına geliyor. Yani i7nin notebooklar için optimize edilmiş sürümü. Intel laptopların soğutamayacağı bir işlemciyi piyasaya sürebilir miydi sence? Hele ki bu cihazın normal işlemlerde buz gibi olup elleri üşüten, yüklü işlemlerde ise hafif derecede hissedilebilecek kadar ısınan alüminyum bir kasası, HPnin soğutma için özel yazılımı olan HP CoolSense yazılımı ve sol tarafında cihazı battaniye üzerinde kullansan bile fan hava girişinin kapanmayacağı bir soğutma mekanizması var.

• tamam cok tesekkürler cevaplar için
    quote:

Orijinalden alıntı: ImJuNNy

quote:

Orijinalden alıntı: DaGGeR_ALi

arkadaslar uzun süredir piyasayı inceliyorum . bu ürün gercekten f/p oranı bakımından cok basarılı.

Merhaba ;
    öncelikle ben dv6-6010et modelini kullanıyorum ekranda dalgalanma falan kesinlikle yok makinede.
    Cuma günü akşam 7 saat crysis2 oynadım fan sıcak üflüyor ama bilek altınız rahatsız olacak kadar ısınmadı i7 dede sanırım o kadar ısınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

Orijinalden alıntı: kayseri/ankara

hp'nin ürünün yanında cd vermeme işi çok saçma. makinayı webdenal.com'dan 1620 liraya aldım, daha dvd'ye yedeğini alamadan yarım saat içinde recovery partition silindi kendi kendine.. şimdi işin yoksa uğraş dur..

recovery bölümü kendiliğinden silinmez.. siz farklı bir işletim sistemi kurmaya çalıştıysanız o ayrı.. farklı işletim sistemi kurmadıysanız eğer recovery partition sağlam çalışır vaziyettedir. çalışmadığını nereden anladınız onuda öğrenebilirsem size yardımcı olmaya çalışayım..

bende kendiliğinden silinmez diyordum.. yedekleri dvd'leri çekeyim derken, recovery manager programında seçeneğin inaktif olduğunu görmemle fark ettim. bilgisayarımda da kaybolmuş, disk management ile bakınca da sadece 14,5 gb kapladığı yer duruyor.

artık kumar oynayıp orayı disk management ile etkin kısım olarak atayıp bilgisayarı baştan başlatıcam, yedekleri çekicem, sonra tekrar büyük kısmı etkin hale getirebilirsem ne ala, yoksa dvd'lerden kurucam tekrar. eğer etkin kısım olarak atayıp da dvd'leri çekemezsem o zaman hapı yuttuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulubatlısinan

quote:

Bu ürün için kapıda ödeme yapabileceğim bir yer var mı ?
    Uygun fiyatlı.

Hocam şimdi bu 1.855,90 TL mi yoksa 1.572,80 TL mi ?

1.572,80 tl kdv dahil olmayan fiyatı..kdv hariç yani..983,00 $' ın karşılığı fiyat.. kdv eklenince 1.855,90 tl oluyor..
    kredi kartı, havale eft ya da kapıda nakit olarak total fiyatı öderim diyosan bu sefer 1.633,20 tl
    1.670,31 tl ise bonus ve world kart'a 9 taksit, axess'e 12 taksit fiyatı...

Kapıda ödeyeceğim, yani KDV dahil olması gerekir heralde.
    1633,20 TL'ye alıcağım yani kapıda ödemede ?

• Beyler hb den alan varmı ,cumartesi verdim siparişi tedarik sürecinde stoklarında yok galiba çok beklermiyizki.. bu arada bilgisayar muadillerine göre çok iyi bence kaçırmamak gerek bence fiyat 2000 üzerine çıkmadan çünkü baya bi talep varmış :)
  • Arkadaşlar bu cihazın i5 işlemcili olanını kullanan varmı kullanan varsa o cihazdaki ısı değelerlerini buraya yazabilirmi( yük altında ve boşta gibisinden)
  • Arkadaşlar kusura bakmayın konuyla pek alakası yok galiba ama geçen yıl i9 işlemcileri ballandıra ballandıra anlatıyordu şirketler.Daha çıkmayacak mı?Sözde geçen yıl mayıs-haziran gibi çıkacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killrooxit

Beyler hb den alan varmı ,cumartesi verdim siparişi tedarik sürecinde stoklarında yok galiba çok beklermiyizki.. bu arada bilgisayar muadillerine göre çok iyi bence kaçırmamak gerek bence fiyat 2000 üzerine çıkmadan çünkü baya bi talep varmış :)

bende hb den sipariş verdim cuma günü ama hala banka onayı bekleniyor. siz nasıl yaptınız ödemeyi banka onayına takılmamışsınız. sesli yanıt sistemi gibi seçeneklerde vardı. onlar müşteriyi arayıp kredi kartı bilgilerini alıyormuş. acaba onu denesem yine banka onayı istenecek mi yoksa gerek kalmıcak mı ? bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. bugun son gun indirim kaçırmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_metu -- 22 Mayıs 2011; 19:49:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_metu

quote:

Orijinalden alıntı: killrooxit

Beyler hb den alan varmı ,cumartesi verdim siparişi tedarik sürecinde stoklarında yok galiba çok beklermiyizki.. bu arada bilgisayar muadillerine göre çok iyi bence kaçırmamak gerek bence fiyat 2000 üzerine çıkmadan çünkü baya bi talep varmış :)

bende hb den sipariş verdim cuma günü ama hala banka onayı bekleniyor. siz nasıl yaptınız ödemeyi banka onayına takılmamışsınız. sesli yanıt sistemi gibi seçeneklerde vardı. onlar müşteriyi arayıp kredi kartı bilgilerini alıyormuş. acaba onu denesem yine banka onayı istenecek mi yoksa gerek kalmıcak mı ? bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. bugun son gun indirim kaçırmak istemiyorum.

bir bilgim yok ama indirimin son günü denemekte yarar var.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.