Şimdi Ara

Hp pavilion dv6 6020st 2 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 2 tane sorunum var yardımı dokunan dokunmayan herkese teşekkürler şimdiden..

1-Ses sorunu ama bu fan sesi falan değil mekanik bi ses laptopu aşağı yukarı hızlı bi şekilde sarsıyorum kesilip tekrar başlıyor bunu nasıl çözebilirim

2-1 ay kadar önce format attım bilgisayara ve sonra okullar falan başladı internet bağlatamadım daha eve kullanmadım 1 ay internet sadece oyun falan oynadım sorun şu ki:Özellikle chrome da sürekli çökmeler yaşıyorum video falan izlerken tam ekran yapınca donuyor esc basıp geri döndüğümde bazen devam ediyor video bazen etmiyor donup çöküyor chrome.

2. sorunun 1.den sonra başlaması sesi yapan tahminim hdd veri akışında falan bi sıkıntı varda 2. ye sebep oluyor gibime geldi.Yardımcı olursanız çok sevinirim

• 1 google chrome da sorun yaşaman gayet normal zaten sorunlu bir tarayıcı hiç stabil çalışmıyor ani kapanmalar yapıyor onun yerine başka bir tarıyıcı kullanmanı tavsiye ederim opera veya firefox işi fazlası ile görür
    2 diz üstü bilgisayarını o şekilde sallamaya devam edersen hdd bozarsın ses gelebilir şünkü içinde bir çok mekanik parça var
    3 hdd bir sorun olsaydı sadece tarayıcıda sorun yaşamazdın işletim sisteminin tümünde sorun yaşardın ve hdd de bir sorun olursa belli eder merak etme için rahat olsun bence bir sorunun yok
  • yok yav ses geldikten sonra salladım rastgele :D yoksa hobim değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanerkmen

yok yav ses geldikten sonra salladım rastgele :D yoksa hobim değil yani

neyse yani çalışırken sallaman pek iyi değil sonuçta mekanik bir parçanın sesidir olabilir eğer işletim sisteminin çalışmasında bir sıkıntı yaşamıyorsan hdd de bir şey olduğunu sanmıyorum
  • peki teşekkürler
  • Hiren boot cd'de her türlü donanım için test araçları mevcut
    bilgisayarının hdd sini kontrol etmek istersen
    vd den boot et
    dos program / harddisk tools / mhdd programını çalıştır
    harddiskinin numarasını seç mesela hdd yi 6 diye gösterir sende 6 ya bas tanımlama bittiğinde iki kere f4 tuşuna basarak testi başlatabilirsin
    ama biostan hdd çalışma modunu ahci ise ide moduna almalısın
    zaten ses hdd ile alakalı ise test sırasında ses çıkartır
  • 1 - chrome çok sağlam bir tarayıcı indirmediisen son sürümünü indir.
    2 Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hdd test yapabilirsin. Bad sektör taraması yap. Hdd regenerator 2011 işini fazlasıyla görecektir . Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.