Şimdi Ara

HP PAVILION DV6-6C04ET A7N36EA ALACAĞIM YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://pcdepo.com/hp-pavilion-dv6-6c04et-a7n36ea-notebook-urun7176.html

bu ürünü pcdepodan satın alcağım. Fiyatı 1900 liraya kadar düşmüş ve özellikleri iyi gibi gözüktü özellikle oyun için kullanacağım. Bu fiyata bunun yerine önerebiliceğiniz leptop var mı ? ya da bunu tavsiye eder misiniz ? Bir de pcdepodan ilk defa alışveriş yapıcağım için nasıl olduğunu bilmiyorum bi sorun çıkar mı ? Herkese teşekkürler şimdiden...

• bende bunu düşünüyorum ben tavsiye ederim pcdepoda güvenilir heralde reklamları felan var forumda
  • evet gördüm ben de ondan dedim güvenilir sanki.. bu ilehttp://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-822xtr-notebook-urun7533.html bunun arasında kaldım açıkcası ^^
  • ekran kartı hp nin biraz daha iyi ama buda iyi freedos ama işte işletim sistemi yüklemen gerek
  • evet evet . ya kısmetse bu akşam alıcam ama yorum yazan yok gibi...
  • Bu bilgisayar bu fiyata çok güzel duruyor ve fiyatı hızla düşüyor. 2000 altına en iyi i7 işlemci, 8gb ram ve geforce 555-635 seviyesinde ekran kartı fazla iyi duruyor. Ya stokları eritmeye çalışıyorlar yada bunda bi iş var diyorum. Çok rağbet görmesi gerekirdi bu modelin. Yeni laptop almaya karar verince ilk bunu düşünüyordum sonra başka modellere yöneldim. Bu modelle ilgili bir kaç sürücü-ısınma-mavi ekran yorumu geldi forumlarda. O başlığı bul bence. Benim mesaj listemde vardı ama kaybolmuş nasıl olduysa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafeshan

Bu bilgisayar bu fiyata çok güzel duruyor ve fiyatı hızla düşüyor. 2000 altına en iyi i7 işlemci, 8gb ram ve geforce 555-635 seviyesinde ekran kartı fazla iyi duruyor. Ya stokları eritmeye çalışıyorlar yada bunda bi iş var diyorum. Çok rağbet görmesi gerekirdi bu modelin. Yeni laptop almaya karar verince ilk bunu düşünüyordum sonra başka modellere yöneldim. Bu modelle ilgili bir kaç sürücü-ısınma-mavi ekran yorumu geldi forumlarda. O başlığı bul bence. Benim mesaj listemde vardı ama kaybolmuş nasıl olduysa.

hocam o hataların çoğunu çözmüşler ısınma sorunuda yok diyorlar bende baştan sonra kadar okudum o konuyu ama bilmiyorum yinede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
    14 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6-1375ET 899$+KDV
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran karti surucu sorunu hala duruyor diye biliyorum. Karti cok guzel aslinda ama ati ve hp tarafindan yeteri kadar destek goremiyor. Ayrica oyun icin hp ye pek guvenmiyorum. Bu modeli heryerde aradim. Soyle guzel ayrintili bir incelemesini bulamadim yabanci kaynaklarda. Bize ozel mi yapmislar nedir.
  • her marka ve model de ısınma olabilir oyun oynucaksan performansı zorluyosun dolayısıyla soğutucu fan ile kullanmakta fayda var. bu model için herkes ısınma sorunu var diyor ancak kimisi kulaktan dolma soyluyor onun dısında f/p iyi son zamanlarda da şikayet eden yok
  • istanbulda yerlerinden teslim alanlar var
  • Demem o ki. bu model bu ozellik ve fiyatla oldukca populer olmaliydi. Benzer ayardaki msi620dx ler degil/ Sorun yoksa daha alinasi bir model yok o fiyatlarda.
  • Bende pcdepo'dan Asus SX078D modelini aldım bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri çok iyi bir müşteri olarak her soruma sabır ve anlayışla cevap verdiler. Sipariş geçtim bir sonraki güne kargom teslim edildi.
  • Ben aldım gerçekten iyi diyebilirim. Ekran kartı zaten gayet güzel , ısınma problemi ise çözülmüş gibi duruyor fena değil diğer markalarda bu özellkte cihazlarla kıyaslandğında ısınma olayı gayet iyi.
  • ucuz olmasının sebebi milletin artık uyanıp hp almaması bence...ancak soğuk bir iklimde yaşıyorsanız hp çok işinize yarayabilir...doğalgaz faturalarını yüzde 50 düşürür en az...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.