Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.100
Cevap
26
Favori
929.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: turkay23

ewt çat diye değiştirdiler yalnız benim makinadan hiç hoparlör sesi duymuyorum bu makina bimekse yeni geldi biizm burdakine acaba düzelttilermi yoksa benmi duymuyorumçok şükür şimdi sorun yok

Ses kartının yazılımına baktın mı? Orda işaretli mi harici anfi güç kesimi falan filan bi ayar vardı.
  • arkadaşlar şu ekran kartının mhz leriyle hangi programla oynayabiliriz geçen sayfada bir arkadaş verdi atitool diye ama çalışmıyor uyumlu değil dedi eğer bulursam bi denemek istiyorum daha değiştirmedim cihazı değiştirmeden bi deneyelim bakalım normal frekanslarında nasıl çalışacak
  • turkay kardeş sen nereden aldın? peşinde %5 indirim varmış.siz birazını karrtan cektirdiginiz için uygunalmadı di mi indirim??hayırlı olsun..
  • gpu için o/c programları vardı hocam onalra bak bi. Samsung kulübünde vardı sanırım. Ben pek denemek istemiyorum şu anda oc yapmayı
  • arkadaşlar makinayı maltepe bimeksten aldım.maximum kartla 2000 ytlye verdim 200 ytl puan kazandım.192ytlyedi nakit verdim ama indirimden haberim yoktu herhalde tümünü nakit verirsen olur. bana makina puanı felan düşünce 1990 ytlye geldi.yani baya iyi bir fiyat aldım.yazılımcı o ses yerine bakmadım ama yaklaşık makinayı 6-7 saat kullandım hiç ses sorunuyla karşılaşmadım yani hiç en ufak ses gelmedi hatta ölü piksel çıkanda vardı bunda hiç gelmedi ses
  • Bende 2 saat kadar önce Bimeks ten siparişimi verdim. (12 taksit + %10 Maxipuan) 2-3 güne elimde olur inşallah. Bu arada bu o/c işi ekran kartının driver ıylada ilgili. Driver'ın o/c ye izin vermesi gerekiyor. Genelde laptop lar için özel çıkarılan driver larda o/c olayına izin verilmiyor. Rivatuner la bir deneyin bakalım. Onunla olmazsa sorun driver dadır. Bir çaresine bakacağız artık. Laptop gelsin de :)
  • IDT HD Sound programı kullanılıyorsa programın ana menüsünden Tercihler sekmesine tıklayın ve sol taraftaki genel bölümünden gelen penceredeki Güç yönetimini etkinleştir ve harici amplifikatör kapatmasını etkinleştir seçeneklerinin yanındaki tiki kaldırın.Ben yaptım eskiden gelen cızırtı sesi ortadan kalktı.1-2 gündür hiç gelmiyor bende
    OC istiyorsanız önereceğim program rivatuner'dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

arkadaşlar makinayı maltepe bimeksten aldım.maximum kartla 2000 ytlye verdim 200 ytl puan kazandım.192ytlyedi nakit verdim ama indirimden haberim yoktu herhalde tümünü nakit verirsen olur. bana makina puanı felan düşünce 1990 ytlye geldi.yani baya iyi bir fiyat aldım.yazılımcı o ses yerine bakmadım ama yaklaşık makinayı 6-7 saat kullandım hiç ses sorunuyla karşılaşmadım yani hiç en ufak ses gelmedi hatta ölü piksel çıkanda vardı bunda hiç gelmedi ses

hayırlı olsun hocam ekledim lsiteye seni de. Ses gelmiyorsa negüzel güle güle kullan

• bende bugun dv6 1115et sahibi oldum:) ben peşin 1970 liraya aldım bide hp orjinal çanta hediye ettiler saolsunlar.Sizce iyimi ettik kötümü ettik?
  • Bence çok iyi etmişsiniz. Şu anda piyasadaki en iyi f/p ürünü olmasada, yinede f/p ürünü diyebiliriz. Malzeme kalitesi diğer birçok laptop a göre çok üst düzeyde. Ayrıca kullanılan donanımlarda çok üst düzeyde. Peşin 1970'e iyi almışsınız. Birde çanta. Oh valla. Bana 2.200'e çantasız kakaladılar. 12 taksitle bu kadar ne yapalım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: like.eternal

bende bugun dv6 1115et sahibi oldum:) ben peşin 1970 liraya aldım bide hp orjinal çanta hediye ettiler saolsunlar.Sizce iyimi ettik kötümü ettik?

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan
    Bilgisayar oldukça iyi sorun yaşatmaz..
  • EYVALLAH. ALLAH utandırmaz İNŞALLAH... Kullanan herkeze hayırlı uğurlu olsun.Sağolun yorumlarınız için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

gpu için o/c programları vardı hocam onalra bak bi. Samsung kulübünde vardı sanırım. Ben pek denemek istemiyorum şu anda oc yapmayı

aslında bende düşünmüyorumda oc yapmayı makinayi değiştirmeden bi değerlere bakalım dedim ne kadarlık bir fark olacak ortada ısınma fln nasıl olucak
    değiştirince ypamam zaten oc bana yetiyor performansı
  • arkadaşlar güzel bir çanta önerir misiniz. Herşeyini içine alabilecek spor ve güzel görnümlü bişey. 100 lirayı aşmasın ama Birsürü gözü olsun cd dvd falan koyabilecek. Şarj aleti koyabilecek. Çokta bavul gibi olmasın tabi.
  • like.eternal arkadaşım sen nereden aldın?? ben çanta sordum vermiyorlardı.ben de ona göre alayım:) hayılrı olsun..
    quote:

Orjinalden alıntı: like.eternal

bende bugun dv6 1115et sahibi oldum:) ben peşin 1970 liraya aldım bide hp orjinal çanta hediye ettiler saolsunlar.Sizce iyimi ettik kötümü ettik?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mecker

quote:

Peki bu bilgisayarı alınca güncellemelerini nerden bulacağız...Ayrıca test programları olarak hangi programları öneriyorsunuz?z

Yardımcı olabilecek var mı??
  • quote:

Peki bu bilgisayarı alınca güncellemelerini nerden bulacağız...Ayrıca test programları olarak hangi programları öneriyorsunuz?z

Güncelleme derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama bahsettiğiniz şey yeni Driver lar vb. şeyler ise :

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=3938785&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&lang=tr&cc=tr&submit=%C2%BB&y=0&x=0

Şahsen ben test programı kullanmam. Sadece o/c denemelerimin ne kadar etki bıraktığını ölçmek için çok nadir kullanırım. O da 3DMard06 olur genelde. 3DMark serileri, genel anlamda grafik kartının kapasitesini ölçmek için kullanılan en yaygın ve en iyi test programıdır diyebiliriz. Physx gibi bir etmen dolayısıyla Nvidia kartlarınının haksız olarak daha fazla puan almasına sebebiyet verse de, dediğim gibi en yaygın test programı olması dolayısıyla size 3DMark06'yı önerebilirim. Genel PC performansı içinse, yine 3DMark'ı yapan firma olan Futuremark'ın başka bir test programı olan PCMark05'i önerebilirim.

• cellat ses icin ugrasmısın saolasın ben aldıgımdan beri is güc vakit bile bulamadım bgn haberim oldu cözmüsün saol varol

saygılarımla
  • Öncelikle herkese merhabalar...

Tam Acer AS6930G ve Acer AS6935G arasında gidip gelirken burdakileri okumamla beraber zannedersem bu makinadan bende alacağım demeye başladığım(Çoğumuzda olan HP antipatisine rağmen)...

Tek sorunum çok yakınen tanıdığım bilgisayarcı arkadaşlarımın ATI 4650 DDR3 bile olsa , Nvidia 9600 GT ve üstü modellerden aldığın performansı alamazsın telkinleri...
    Tabii HP'nin kronik ısınma problemleride kafamı kurcalamıyor değil (Gerçi çoğu arkadaş ısınmanın olmadığından bahsetmiş ama insan gene de teredüt etmiyor değil.)

Bu ik ikonuda (Ekran kartı ve Isınma) detaylı bilgi verecek arakadaş varsa çok memnun olurum.(Özellikle 9600 GT serisini kullanıp daha sonra bu bilgisayarı kullanan varsa yada diğer ihtimalin Acer olduğunu düşünürsek eski Acer kullanıcıları varsa)...

ama büyük ihtimal aranıza katılacağım...
    Şimdiden teşekkürler...

Muhabbetle

EDİT : BİMEKS Antalya şubesi ile yaptığım görüşmede temsilci arkadaşın beyanı aynen şöyledir : 9600 GT ile ATI 4650 DDR3 aynı performansı verir..
    Sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anteos -- 20 Mayıs 2009; 11:29:22 >

• DV6-1146ET sonunda Vatan Bilgisayar stoklarına girmiş gözüküyor, alacak olanlar acele etsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36528

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 20 Mayıs 2009; 12:04:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.