Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.100
Cevap
26
Favori
930.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bence de soru soracaksa insan kimseyi kötülemeden sormalı.ALLAH razı olsun benim sorularımla tek tek ilgilendiler burdakı arkadaşlar.çok teşekkür ediyorum hepsine.özellikle de yazılımcı kardeşime...yaşar çok cahilane bir soru olacak ama profosyonel olmadıgım için soruyorum bu konularda, win 7 daha çıkmadı netten test sürümünü felan mı indirdiniz?
  • hewalita

estağfurullah hocam win 7 nin son türkçe sürümü orjinalden pek farkı yok sadece beta oluyor işte bende pek anlamam ama bizim oradaki abimizden aldım yükledim çok hoşuma gitti gerçekten

bu sürümler tanıtım amaçlı oluyor açkcası usta ellere veriyor microsoft diyorki bunu inc. varsa bir sıkıntı giderelim diyor yani orj. sürümü sürmeden bir ön eleştiri için diyebiliriz ben bu kadar biliyorum acıkcası
  • peki hocam onu yükleyince garanti dışına girmiyor mu?
  • bnde aldım we cok menunum.bnde windows 7 yükledim ama parmak izi driverlarını bulamadım.yardımcı olursanz sewinirm
    quote:

Orjinalden alıntı: y@s@r

hewalita

estağfurullah hocam win 7 nin son türkçe sürümü orjinalden pek farkı yok sadece beta oluyor işte bende pek anlamam ama bizim oradaki abimizden aldım yükledim çok hoşuma gitti gerçekten

bu sürümler tanıtım amaçlı oluyor açkcası usta ellere veriyor microsoft diyorki bunu inc. varsa bir sıkıntı giderelim diyor yani orj. sürümü sürmeden bir ön eleştiri için diyebiliriz ben bu kadar biliyorum acıkcası
  • y@s@r , saçımı başımı yolduracaksın bana arakdaş 675/ 800 de 7400 nasıl olur yav aynısını ben yapıyorum 6700 alabildim o değerlerde 675 / 820 yaptım 3dmark da canavarlı bölümde dondu testi iptal etti, 650 / 800 yaptım durum yine aynı. BEnde sürekli 3dmark dan atıp durdu. En son en stabil olarak 666/800 de çalıştı. 5-10 puan üstüne çıktığım amda hemen 3dmark donuyor windowsa dünüo, windowsta da uyar çıkıyor grafik işlemci çalışmayı durdurdu diye. Senin PC de özel bişeyler mi var anlamadım vallaha iade edeyim diye düşündüm bir ara bilgisayarı

HDD yi böldüm recovery geri yükledim, heriey mis gibi şu anda güncellemeleri yaptım, gerekli programlarımı kurdum, kutusna kaldırdım 1 hafta boyunca eşek gibi ders çalışacam. PC açık olunca dayanamıyorum ya , habire test overclock dün 4saat test yaptım işte 6700 aldığım en fazla puan

hewalita , overclk dışında isteidğin herşeyi yap yazılımsal olarak garanti dışı kalmaz. Recoveryi silersen , o garanti kapsamında değil, her pc için 1adet yapıldığından başkalarından almak korsan ve illegal oluyor. HP bunu bilgisayara 95 liraya yüklüyor tekrardan. Bu yüzden artık imzama da yazdım ki alan herkes aldığı gibi recovery disikini oluştursun diye. :) Overclock dışında hangi yazılımsal müdahele ile garanti dışı kalır aklıam gelmiyor.

• sağolasın yazılımcı.bu arada sabah 5 e kadar msj yazmışsınız foruma ve halen burdasınız bu ne pc aşkıdır yaaa :) uyku yok sizde maşALLAH..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hewalita

sağolasın yazılımcı.bu arada sabah 5 e kadar msj yazmışsınız foruma ve halen burdasınız bu ne pc aşkıdır yaaa :) uyku yok sizde maşALLAH..

sabah 6-7 gibi yattım 11 de kaktım tkerar foruma. Şimdi starda programım başladı onu izliyorum her pazar kaçırmadan izlerim Ondan sonra da artık ders açlışacam habire bukadar duramam herhalde. Şu vizeyi atlatayım yine sabahlara kadar forumda olacam

• arkadaşlar bu acronisle bödüğümzde recovery yaptığımızda böldğümüz kısım gidiyormu?ğer gdiyorsa belki yaparken bir ayarı felan varmı hani gitmesin diye felan.eğer vistanın kendi özelliğiyle bölsem recovery yapsamda o bölüm siliniyormu fabrika ayarlarınamı dönüyor bir yardımcı olun lütfen arkadaşlar
  • acronis ile disk bölme işlemi. ALıntıdır kendi anlatımım değil bende böyle yaptım çalışıyor, recovery de geri yükledim dün sıfırladı herşeyi C ye frmat attı kurdu baştan. HDD bölündüğü gibi kaldı.

Yanlız doğacak sorunlardan sorumlu değilim. Kendinize güveniyorsanız yapın. Mesuliyet kabul etmem.

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 24 Mayıs 2009; 14:18:58 >

• Yazılımcı Online hocam 3d hakkında bir pm yolladım okuyun deneyin bakalım
  • dv6-1115-et alacak arkadaşlar !!! bu cihazı dün bimeksten peşin 2.000 YTL ye aldık kardeşime yanında da 188 YTL hediye çeki verdiler onunlada kablosuz modem, logitech nano mouse + temizleme kiti aldık yani makine ortalama 1.850 liraya gelmiş oldu bence güzel fırsat düşünenler alsın derim cihaz harika, bugün oyun testlerini yapıcaz bakalım. :)
  • Bir arakdaşım GTA yüklemiş, bana ekran görüntüsü attı. 20 FSP de oynayabiliyormuş oyunu.

quote:

Orjinalden alıntı: cowboy

dv6-1115-et alacak arkadaşlar !!! bu cihazı dün bimeksten peşin 2.000 YTL ye aldık kardeşime yanında da 188 YTL hediye çeki verdiler onunlada kablosuz modem, logitech nano mouse + temizleme kiti aldık yani makine ortalama 1.850 liraya gelmiş oldu bence güzel fırsat düşünenler alsın derim cihaz harika, bugün oyun testlerini yapıcaz bakalım. :)

Hediye çekimi hay şansıma modeme de 120 lira verdim ban ya Neyse mouse vardı fazladan a4 oyuncu mouse'u x750f Hayırlı olsun arkadaşım Yeni alanlar oldu isimlerni ana sayfaya ekliyeceğim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 24 Mayıs 2009; 15:42:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cowboy

dv6-1115-et alacak arkadaşlar !!! bu cihazı dün bimeksten peşin 2.000 YTL ye aldık kardeşime yanında da 188 YTL hediye çeki verdiler onunlada kablosuz modem, logitech nano mouse + temizleme kiti aldık yani makine ortalama 1.850 liraya gelmiş oldu bence güzel fırsat düşünenler alsın derim cihaz harika, bugün oyun testlerini yapıcaz bakalım. :)

sitede 2.152 TL yazıyor..2.000 e nasıl iniyorlar..
  • Ben alırken peşin fiyatı 2170 liraydı, alışveriş yaaprken sistem otomatik 50 lira indirdi ben peşin fiyata 8 taksit ile 2120 ye almış oldum. Hem 2000 lira hemde 180 lira hediye çeki çok iyi vallaha. Bu bimeks süper ya. GErek müşteri hizmeti gerek fiyatları. Sürekli ordan alıyorum artık ihtiyaçlarımı, tanıdılar da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 24 Mayıs 2009; 16:02:06 >
  • Oyunlarda FSP oranı düşük oluncamı iyi yüksek oluncamı? 20 mi iyi 60 mı?
  • yüksek olunca. frame per second saniyede gösterilen kare sayısı anlamna gelir 20 ve üstü iyidir.
  • GTA 4 kasıyormu peki? Yani kasıyomu azmı kasıyo çokmu kasıyo yoksa kasmadan süper akıcı şekilde oynatıyomu?
  • arkadaşlar bunun kumandası nasıl takılıyor yaa bi el atın valla çözeyim şunu
  •  //HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\

şu anki kullandığım win 7 teması gerçekten çok güzel tavsiye ederim hdd yi üçe böldüm resimde görüldüğü gibi vista duruyor onuda silmedim her ihtimale karşı

• arkadaşım yanlış bilgilendirme olmuş onu düzeltmek istedim recoveryden sonra hdd kaç parça olursa olsun tek parça oluyor demişsin ama öle olmuyor ben bizzet denedim önceki sayfalardada bahsetmiştim dediğim gibi yaparsanız hard diskinizdeki sadece c sürücüsü yani windowsun içinde olduğu sürücü formatlanır diğer sürücüler aynı şekilde kalır bizzat denedim.

quote:

Orjinalden alıntı: isimbulamadim

Evet, aynen öyle. Hatta diski 3'e 5'e bölmüş olsanız bile hepsi ilk geldiğinde nasılsa aynen öyle oluyor. HDD tümden sıfırlanıyor. Formattan da beter yani. Öyle C'yi formatlayayım, D'dekiler aynen dursun olayı yok. En kötü olayda bu zaten.

Bu arada 850 Mhz de dediğin gibi görüntüde bozukluklar oluşuyor. Hoş bir olay değil. 825 Mhz stabil gibi ama. Aslında normal değeri olan 800 Mhz en güzeli. Zaten karar verdim, artık 575/800 kullanıcam kartı. Ne çok fazla, ne çok eksik. Bu değerlerde hem çekirdek, hem de ram gayet stabil olarak çalışıyor. Çekirdek hızını 600 Mhz yapınca da ısınma ve görüntüde problem çıkmıyor ancak bunun bir laptop olduğunuda unutmamak lazım diye düşünüyorum. İlkbahar ve sonbaharda 600/800 , kışın ve yazın 575/800 yaparım herhalde. Arada Crysis vari kasıntı oyunlar oynayacak olursam da, artık alttaki soğutucuyu açar 625/825 e dayarım aleti öyle oynarım.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.