Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.100
Cevap
26
Favori
930.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • parmak izi yerine parmağımı getirdiğimde hiçbirşey olmuyo driverindanmı yoksa başka bişeymi
  • yüksek performans modunda.

/>

quote:

Orjinalden alıntı: b.bounce

parmak izi yerine parmağımı getirdiğimde hiçbirşey olmuyo driverindanmı yoksa başka bişeymi

parmak izi okuyucusunu kullanabilmen için yazılım yüklemen lazım, sürücü donanımı tanıtmak için yazılım ise kullanabilmen için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 23 Mayıs 2009; 15:01:12 >
  • pazarlama stratejileri beni bilgisayar almaktan alıkoyuyor
  • arkadasım tamam da oldu bikere işte olan oldu bile bile silmedim sonucta recovery i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.bounce -- 25 Mayıs 2009; 10:49:10 >
  • driverları ordan indirdim arkadasım zaten saol. su an sadece parmak izini çalıştıramıyorum ve aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar bölümünde bi tane bilinmiyen aygıt var
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.bounce

parmak izi yerine parmağımı getirdiğimde hiçbirşey olmuyo driverindanmı yoksa başka bişeymi

parmak izi okuyucusunu kullanabilmen için yazılım yüklemen lazım, sürücü donanımı tanıtmak için yazılım ise kullanabilmen için.
  • yazılımı nerden yüklücez yardımcı olabilirmisin
  • birde aygıt yöneticisindeki depolama ile disk sürücüleri arasındaki diğer aygıtlarda ne var. orda bende bi tane bilinmeyen aygıt gözüküyo

• http://www.digitalpersona.com , bu bizim hp nin yükleidği programın sayfası. Aslında iilla bunu kullanacaz diye bişey yok. Başka yazılımlarda kullanabilirsin. Nette ara bi kalasör şifreleyen yazılımlar da var. Ücretli tabi bunlar ama ilaçı içinde mevcut oluyor. Diver yükledikten sonra yazılım pek önemli değil. İstediğini kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 23 Mayıs 2009; 15:16:54 >
  • Arkadaşlar Xp krumayı düşünen oldumu yada kuran varmı ?
    Ben xp kurarken mavi ekran alıyorum tam diskleri seçme yerinde.

Bu arada bence biostan buton seslerini kapatın daha güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMusTim -- 23 Mayıs 2009; 15:16:17 >
  • yazılımcı online arkadasım cok saol bende depolama ile disk sürücüleri arasında diğer aygıtlar diye bişey var ve bi alt klasörü var oda bilinmeyen aygıt ne olduğunu nie olduğunu anlamadım acaba olmayan şeylerin driverlarınımı yükledimde oldu nedir anlayamadım. bide vermiş olduğun bu yazılım sitesi paralı sanırım
  • ben bu bilgisayarı çözemicem en iyisi recovery yapmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.bounce -- 25 Mayıs 2009; 10:51:17 >
  • bu acnoris ile nası böelecez nereye ne yazacaz yav 110gb bırakacam C ye

ok çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 23 Mayıs 2009; 16:11:27 >
  • hallettim arkadaşlar. Ama bölme biraz uzun süreceğe bnziyor. Şimdi reset attı dos ekranına döndü %1 de daha. Niye bukadar yavaş anlamadım.
  • yazılımcı kardeşim ben sana bu hani bu vistanın kendi içinde bölme şeyi varya onla yapcam ben bu program sakat geliyor bana.o vistanın kendi şeyiyile böldüğümzde recovery yaptığımızda gidiyormu bizim yaptığımız kısım acil cvb bekliyorum zahmet olmazsa
  • yazılımcı online arkadasım parmak izini hallettim sayende cok saol şimdi bi tek bilinmeyen aygıt kaldı. yardımların için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.bounce -- 25 Mayıs 2009; 10:52:09 >
  • Ben şimdi vatandan geliyorum T4400 işlemcili olana baktım. Bilgisayar açık hiç işlem yapmıyor duruyor sol tarafa elimi bi koydum deli sıcak hava üflüyo.

Üstelik adamların teşhir olarak açtıkları ürün 2.0 işlemcili T4400 modelimi ne. Kasa olarak aynı sadece diğerlerinden açmamışlar bundan koymuşlar. Vista puanı 4.7 falan. İntel Pentium yazıyo kasanın üstünde. O düşük işlemci bile o kadar sıcak hava üflüyosa 2.66 nasıl üfler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmrn35

Ben şimdi vatandan geliyorum T4400 işlemcili olana baktım. Bilgisayar açık hiç işlem yapmıyor duruyor sol tarafa elimi bi koydum deli sıcak hava üflüyo.

Üstelik adamların teşhir olarak açtıkları ürün 2.0 işlemcili T4400 modelimi ne. Kasa olarak aynı sadece diğerlerinden açmamışlar bundan koymuşlar. Vista puanı 4.7 falan. İntel Pentium yazıyo kasanın üstünde. O düşük işlemci bile o kadar sıcak hava üflüyosa 2.66 nasıl üfler?

bence t9550 çok performanslı olmaz bu makinada aşırı ısınma ypar gibime geliyor
  • Dediğim gibi aynı kasalı ancak T9550 açmamışlar. T4400 mü ne ondan koymuşlar teşhir olarak. O bile hiç işlem yapmadan fandan o kadar sıcak hava çıkıyor. T9550 olsa ne olur acaba?

Birde bu T9550 çok ısındı diyelim ne zararı olur? Çok fazla ısınınca performansı düşerse o zaman P8700 den artısı ne? Yani ısındığı zaman P8700 ün performansına inmezmi?
  • ısınırsa makinanın parçalarıda otomatikman ısınır ve makiandna bence büyük bir güç kaybı olur benim masaüsütnde bile olduğuna göre laptopda hayli hayli olur.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.