Şimdi Ara

Hp Pavilion dv6805et ve dv6825et--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu hp nin dv6805et modeli nasılacaba sizce yeni oyunlar oynanırmı (pek oyun oynamam ama )

özellikler şunlar :

İşlemci türü
    AMD Turion™ 64 X2 Mobil Teknolojisi TL-64

• , Düzey 2 önbellek 512 KB + 512 KB, AC/DC Modunda 35 Watt ile çalışan, en çok 1600 MHz sistem veriyolu

Yüklü işletim sistemi
    Orijinal Windows Vista® Home Premium 32 bit

Standart bellek
    2048 MB

Bellek düzeni
    (2 x 1024 MB)

Dahili sürücüler

Dahili sabit disk sürücüsü
    160 GB

Sabit disk denetleyicisi
    SATA Sabit Disk Sürücüsü

Sabit disk sürücüsü hızı
    5400 rpm

Optik sürücü türü
    Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)

Sistem özellikleri

Bellek kartı aygıtı
    Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu

Modem
    Yüksek hızlı 56K modem

Ağ arabirimi
    Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN

Kablosuz teknolojileri
    802.11b/g WLAN

Kablosuz yeteneği
    Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi

Harici G/Ç bağlantı noktaları
    3 USB 2.0, 1 HDMI konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ11 modem konektörü, 1 RJ45 Ethernet konektörü, S-video TV çıkışı, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, uzaktan kumanda kızılötesi bağlantı noktası (uzaktan kumanda isteğe bağlıdır), kablo yerleştirme konektörü

Video yakalama arabirimi
    IEEE 1394 Firewire® Arabirimi

Genişletme yuvaları
    1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)

Ekran boyutu
    15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen
    Ekran çözünürlüğü
    1280 x 800
    Video adaptörü
    NVIDIA® GeForce™ 8400M GS
    Video RAM
    256 MB atanan olmak üzere en çok 1023 MB Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği
    Kontrol paneli
    HP QuickPlay ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik ve DVD düğmeleri
    Ergonomik özellikler
    Tümleşik parmak izi okuyucusu
    Web kamerası
    Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam
    Uzaktan kumanda
    HP Mobile Uzaktan Kumanda
    Dahili ses
    3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
    Hoparlörler ve mikrofon
    Altec Lansing® hoparlörler
    Klavye
    101 tuşlu, uyumlu klavye
    İşaret aygıtı
    Açma/Kapatma düğmesi , özel dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi ayarlama ve ses kapatma düğmeleri, 2 Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey
    Güç kaynağı türü
    90 W AC Güç Adaptörü

Ağırlık
    2,80 kg (6,14 lbs)
    Paket ağırlığı
    4,45 kg
    Boyutlar (G x D x Y)
    35,70 cm (U) x 25,70 cm (G) x 2,54 cm (min Y) / 3,96 cm (maks Y)
    Paket boyutları (G x D x Y)
    485 x 112 x 360 mm
    Garanti bildirimi
    2 yıllık, yerinden alma ve yerine teslim, parçalar ve işçilik
    Sınırlı garanti kapsamı ve istisnaları
    Garanti süresi 1 yıl uzatılabilir (HP Care Pack U4817E). Daha fazla bilgi için lütfen HP satıcınızla görüşün.

BİDE BİMEKSTE DV6750ET VAR ÇOK UCUZ GÖZÜKÜYO BİDE ONA BAKIYORUM SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ ..??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoq -- 19 Mayıs 2008; 20:10:26 >

• Bİrde eklemek istedim şu amd nin önbellekleri 512+512kb sorun fln çıkarırmı
  • Merhaba. Bende bu laptopu bimeks ten aldım 1333ytl ye.
    1 hafta kadar oldu alalı.

Özellikleri gerçekten çok iyi.

Şöyle bir sorunum var. Autocad kullanıyorum genellikle. Programı açtıgım da ve kapadığımda 5-7 sn arasında donuyor makine tamamen mouseyi bile kıpırdatamıyorum. Aynı şey kendi QuickPlay yazılımını açtığımdada oluyor. Bugün bimeks e gidip oradaki görevlilerle görüşeceğim sanırım aynı makinenin intel olanında bir deneme yaparım muhtemelen sorun bana amd den kaynaklıymış gibi geliyor. Bakalım görecez.

Sonucu tekrar burada paylaşırım. Aynı makineyi alıp böyle bir sorun yaşayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marvell -- 18 Mayıs 2008; 15:00:50 >
  • slmlR HERkeze sonuda dün aldım fakat 6825 intel işlemcili olanı aldım çok hoş güzel bir makine eksende sordum 6805 i amd işlemciyi önermediler bu ise gayet güzel bir makine herşeyi ile çok iyi eksenden 1400 çivarı bi fiyata aldım almak isteyenlere tavsiye ederim hem uygun fiyatı var heemde performansını çok beğendim (beğenmeyenler için en azından benim için çok uygun oldu) ileride fotoğraf isterseniz ekleyebilirim....

bu forumu takip edicem...soru sorabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadoq

slmlR HERkeze sonuda dün aldım fakat 6825 intel işlemcili olanı aldım çok hoş güzel bir makine eksende sordum 6805 i amd işlemciyi önermediler bu ise gayet güzel bir makine herşeyi ile çok iyi eksenden 1400 çivarı bi fiyata aldım almak isteyenlere tavsiye ederim hem uygun fiyatı var heemde performansını çok beğendim (beğenmeyenler için en azından benim için çok uygun oldu) ileride fotoğraf isterseniz ekleyebilirim....

bu forumu takip edicem...soru sorabilirsiniz...

hayırlı olsun, dv6825 in piyasa fiyatı 1900 ytl civarı, 1400e mi veriyor eksen?

düzeltme: benim hatam, epey fiyat farklılıkları var, olabilir, yine de iyi almışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indie -- 18 Mayıs 2008; 21:20:46 >
  • HP PAVİLİON DV6825ET fotoğraflar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    13 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
    14 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6 Laptop
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlginiz için herkeze teşekkür ederim 6825 ile ilgili ssorularınızı sorabilirsiniz merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz....
  • Sadoq,hayırlı olsun.

Bende Hp Pavilion 6825 almayı düşünüyorum,fakat fiyatı biraz yüksek geliyor bana ancak çok zarif bir cihaz,çok fazla üstün nitelikli oyunlar ve de programlar yüklemeyeceğim,sadece klasik bir ev kullanıcısı olacağım,bu nedenle işimi çok rahatlıkla göreceğine inanıyorum ancak tek endişelendiğim konu ise,yetkili servis durumu,kısacası bir sorun oldğunda yetkili servisten sorunlar yaşamak istemiyorum.Acer 'ların servisine de iyi diyenleri okudum ve de özelliklerine göre fiyatları Hp Pavilion'un aşağısında ve çok kampanya yapılıyor Acer üzerinden,sen ne dersin,bir önerin var mı bana,çok teşekkürler.
  • Banada başta teknosada acer önerdiler kafak bluetooth vb. şeyleri yoktu bnmde hoşuma gitmedi.
    hp servisiyle bir sorun yaşayıcagını düşünmüyorum gayet güzel bir bil. ve ayrıca hp nin sitesine girersen kampanya var +1yıl garanti veriyor bnce kaçırma
    fiyatı eğer sizi aşıyorsa ve işlemci önemli değilse dv6805 sizin için uygundur FAKAT siz en iyisi bir mağzaya gidip konuşun..
  • Teşekkürler Sadoq,

Hp Pavilion modelleri,Acer 5920 'lere göre oldukça zarif ve portatif görünüyor,fakat geçtiğimiz hafta Bimekse gittim.Satış danışmanı olan personel bana Hp'lerde daha düşük donanım(Ram,işlemci v.s)olmasına rağmen fiyatının daha yüksek olduğunu belirtti,buna göre de Acer 5920'lerin fiyatları çok ama çok cazip,örneğin bu hafta içi (ve hala da devam ediyor) Teknosada Acer 5920(2.2 ghz,2048 mb 15.4" v.s)modeli 1623 ytl idi,indirmişler ama Hp 'ler için bu durum epey bir yüksek kalıyor.Fiyat farkı oldukça var.Neyse bakalım,yeniden hayırlı olsun,mutlu günlerde kullan,artık darısı bana,iyi düşünüp bir karar vereceğiz.
  • aybı urunu 6805 i 1395 e aldım bimeks den biraz once.sanırım dolar kuru fark etmiş..

ilk izlenimlerim gayet gusel we zarf bi cihaz oyun canavarida denilebilir. gorunutunun netliğine inanamadim bi acer 5315 kullanicisi olarak.
  • Hayırlı olsun,iyi günler de kullan,Pavilion zarif cihazlar üretiyor,ilgimi çekiyor benim de
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadoq

Banada başta teknosada acer önerdiler kafak bluetooth vb. şeyleri yoktu bnmde hoşuma gitmedi.
    hp servisiyle bir sorun yaşayıcagını düşünmüyorum gayet güzel bir bil. ve ayrıca hp nin sitesine girersen kampanya var +1yıl garanti veriyor bnce kaçırma
    fiyatı eğer sizi aşıyorsa ve işlemci önemli değilse dv6805 sizin için uygundur FAKAT siz en iyisi bir mağzaya gidip konuşun..

+1 yıl garanti için link verebilir misiniz ben bulamadım hp sitesinde.
  • sanırsam süresi dolmş bnde bulamadım hp -acer karşılaştırmasında hp6825 i bn 1400 e aldığımı söyledim ve 2gbram -2.16ghz intel centrino -15.4inc. ve ayrıca parmak izi okuyucusu-dokunmatik ses dvd vb. kontrol düğmeleri var bnce bu teknolojiye bu fiyat iyi geldi bNA
  • Arkadaşlar Hp Pavilion dv6825et notebook yeni aldım windows xp turkce kurdum fakat wireless driveri haricinde hiç bir driver bulamadım kendi sitesinde bile yok sizden yardımlarınızı rica ediyorum...
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Müşterime 6805et notebook aldık.Ama recovery disc oluşturmadan makınaya format atmış akıllı müşterim.hp teknik servis ile görüştüğümde 95 ytl ücret karşılığı verebiliceklerini soylediler.Buradaki mesajları incelediğimde bazı arkadaşlarda 6805et oldugunu farkettim.Bu müşteriden kurtulmamın tek yolu 6805et notebook'u olan arkadaşlar.sizden rica ediyorum lütfen.recovery disc oluşuran arkadaşlar diski upload edebilirmisiniz.İlginiz ve alakanız için şmdiden hepinize teşekkur ederim.Saygılar.
  • Arkadaşlar,

Sizce Hp Pavilion'un 6805 modeli nasıldır ?

Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.Bimeksde şimdilik oldukça ucuza görünüyor bu laptop özelliklerine nazaran fakat amd işlemcisi bir önyargılı olarak bakıyorum sanki,kuşkuluyum.Sadece internet ve klasik olaylar için kullanacağım.Oyun,program üstün nitelikli kurmayacağım.Sizce nasıldır arkadaşlar,bir önerinizi bekliyorum.Fiyatına 1450ytl dediler.Bilgisayar oldukça zarif ve de özellikleri de iyi bence ucuz olması da AMD'den kaynaklanıyor çünkü amd müşteri üzerinde kötü izlenimini değiştirmek istiyor.Teşekkürler,bekliyorum.
  • msendogan33 bende dv6825 i almadan önce 6805 e bakıyordum eksene sordum ve bana amd işlemciyi önermediler bu 1 di 2.si amd işlemcili laptoplar çok ısınıyor bana amd mi intelmi deseler kesin intel derim amd ye karşı önyarğım şundan kaynaklanıyor çok ısınıyor onun için işlemci çabuk yanıyor bunula ilgili videoları bulabilirsin. ve önbellekleri 512+512 bunu bi araştır derim.. ama amd isterim bişi olmaz dersen amd li işlemci al
  • Hp6825 'i ucuza almışsınız,şu anda görünen fiyat ytl bazında 1600ytl 'ye geliyor.Ama gerçekten özellikleri iyi,her neyse arkadaşlar haftaya bugün bimeksde babalar günü kapsamında bir kampanya yapacakları bilgisini aldım.Dilerim benim için de yararlı olur.Hp'yi tercih etmemin en büyük ve en önemli nedeni zarif cihazlar üretiyor olması,Acer donanım ve fiyat bazında Hp'ye göre çok çok iyi ama bazı istemediğim tarafları var,büyük kasalı görünüyor ayrıca hediye çanta durumu yok,fabrikadan direk olarak o şekilde geldiğini söylüyor satış danışmanları...

Herkese kolay gelsin,mutlu günler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.