Şimdi Ara

HP Pavilion DV7-2210ET incelemesi (3-4mb resim vardır) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle bilgisayarınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Bende DV7 kasası olan bir model almayı düşünüyorum. Ancak bazı endişelerim var.
    DV6 kasaların havalandırma sistemi çok kötüydü, soğuk havayı alttan alıp yine alta üflüyordu. DV7 lerde alttan soğuk hava alıp yana ve arkaya sıcak hava üflüyor gibi görünüyor. DV6 lar masa üstünde bile kullanırken ısnıyor altına bir yükseklik koymanızı gerektiriyordu. DV7 de bu sorunu hissettiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkysoft

Öncelikle bilgisayarınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Bende DV7 kasası olan bir model almayı düşünüyorum. Ancak bazı endişelerim var.
    DV6 kasaların havalandırma sistemi çok kötüydü, soğuk havayı alttan alıp yine alta üflüyordu. DV7 lerde alttan soğuk hava alıp yana ve arkaya sıcak hava üflüyor gibi görünüyor. DV6 lar masa üstünde bile kullanırken ısnıyor altına bir yükseklik koymanızı gerektiriyordu. DV7 de bu sorunu hissettiniz mi?

merhabalar öncelikle teşekkür ederim, dediğiniz gibi havayı alttan alıyor fan ve sıcak havayı yandan ve arkadan üflüyor ama tam yan ve tam arka değil kasanın altında kalıyor(ama eğimli yapmışlar tam altındada değil yani). fakat laptopun ayakları yüksek eğilip baktığında hem havalandırma delikleri hem altını çok rahatça görebiliyorsun. 3boyutlu oyun çok oynamama rağmen bariz bir ısınma görmedim özellikle tuş takımını elliyorum ılık. ama sıcak hava üflüyor yani sıcak havayı iyi tahliye ediyor. dv7 seri 17" olduğu için kasa büyük belki onunda soğutmaya etkisi mutlaka vardır. tek olumsuz özelliği işlemci ve ekran kartının olduğu bölgeyi açamıyoruz yani altta o kısım için kapak yok. kapak olsa en azından fan kirlendiğinde temizleme yapmak rahat olacaktı. mutlaka sökülüyordur ama uğraştıracaktır. valla iyiki dv7 almışım 15.6" lar bile küçücük kalıyorlar artık.

• merhaba 5.1 desteği varmı acaba? gördüğüm kadarıyla 3 tane output var ses kartında tahmin ediyorumki destekliyor 5.1 ses sistemi? birde geforce 9600gt ekran kartıyla bu hd4650 arasında ati öne çıkıyor sanırım birazdaha değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

merhaba 5.1 desteği varmı acaba? gördüğüm kadarıyla 3 tane output var ses kartında tahmin ediyorumki destekliyor 5.1 ses sistemi? birde geforce 9600gt ekran kartıyla bu hd4650 arasında ati öne çıkıyor sanırım birazdaha değilmi

3tane çıkış değil 2 kulaklık çıkışı 1 mikrofon girişi; 2 tanesi aynı anda kulaklık girişi olarak kullanılıyor. diğeri mikrofon. çıkış olarak hiç 5+1 bağlamadım. bende ev sinema sistemi olduğu için bu bağlantıyı tek çıkış olarak yapabiliyorum. analog olarak 5+1 bağlamadım açıkca. hdmi çıkışı var sesi ordanda rahatlıkla verebilirsiniz. ama masaüstü bilgisayarıma 5+1 bağlı analog olarak, eğer isterseniz sizin için deneyebilirim yalnız p.tesi yada salı günü olabilir 2-3gün görevdeyim evde değilim.
    ekran kartı olarak ati4650, 9600gt ye göre çok üstün bir kart. yalnız hp deki 4650 nin saat hızları samsunglara göre biraz daha düşük (ama overclockla aynı hızda çalışabiliyor hatta daha üst hızlarda çalışabiliyor çünkü ekrankartı üzerindeki ramler aynı büyük ihtimal pili daha uzun gitsin diye düşürmüş olabilirler) ben tüm oyunları filtrelerde açık 1600*900 çözünürlükte çok rahat oynayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wings35 -- 23 Ocak 2010; 19:45:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nurettinbc

http://www.incehesap.com/hp_pavilion_dv72210et_notebook-762-12016.html

bu sitede uygun fiyata buldum

nasıldır bu site güvenilir mi ?

ayrıca bu ürün oyun performansı için nasıl bir takılmalıı ?

dediiğin sitede sanırım stok yok buraya bakabilirsin
    http://www.canbilisim.com/?urun-detay_33280_HP_Pavilion_DV7-2210ET_VT324EA_Notebook.html

• Ben de DV7-2210ET sahibiyim.Eskiden DV-2620ET vardı ama servise gitti ve 30 gün boyunca gelmedi.Sonunda DV7-2210ET'yi yolladılar.Bilgisayarın oyun performansı mükemmel.Ekranı çok büyük ve oyun oynarken farkı hissettiriyor.Ancak Hp'nin önceden yüklenmiş programları bilgisayara azap çektiriyor.Onları da kaldırabilirsiniz zaten.Ses performansı da normalin üzerinde.Ancak 64bit Windows 7 bazen sorun çıkartabiliyor.Örneğin IIS(Internet Information Services) ayarlarını yapmakta ve bazı 32bit programları çalıştırmakta güçlük çekebilirsiniz.Ancak 64bit işletim sisteminin hız farkını Winrar 64bit gibi programlarda açık bir şekilde görebilirsiniz.Call of Duty:Modern Warfare 2 gibi bir oyunu 1600*900 gibi bir çözünürlükte oynamak gerçekten dehşet verici.Unutmadan Hp Pavilion bilgisayarınızı aldığınız anda Recovery Disc oluşturmanızı tavsiye ederim.Hayırlı olsun...

• çok güzel bilgisayar bendede dv6 1340 et var aynı özellikler
  • Kardeş merhaba hayırlı olsun bilgisayarın bu laptoptan almayı bende düşünüyordum ama geçn ati 4650 sayfasını dolaşırken senin yazmış olduğun ben düşük skorlarla oynuyorum kelimesi benim kafamı karıştı 3d mark puanına baktığımda diğer laptoplara göre düşük olduğunu görüyorum kardeş sana sorum ben oyun oynamak istiyorum bana bu laptopumu samsung r620 yimi yoksa pb modellerinden birinimi önerirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.