Şimdi Ara

HP Pavilion dv7-4100 st

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun Bir Yazı Olacak Ama Baştan Başlamak İstiyorum.

Tam Olarak 2 Yıl Önce 2010/09/18 Tarihinde Bimeksten Hp Pavilion Dv6 3020et Marka Laptopu 1500 Tl Karşılığında Satın Aldım. Üzerinden 3 Ay Geçer Geçmez Laptop Aşırı Isınma Nedeniyle Kapanmaya Başladı Bende Garantiye Yolladım Isınma Nedeniyle Günlerce Bekledim Parça Beklediklerini Söylediler 30 Gün Doldu Tamir Edemediler. Ve Para İadesimi Yoksa Başka Bir Ürün İsteyip İstemediğimi Sordular. Bende Başka
    Ürün İstedim Önce Kötü Bir Laptop Önerselerde Kavga Dövüş Dv7-4100 St Model Laptopu Aldım.22/03/2011 Tarihinde Elime Ulaştı. Gayet İyi Kullandım Aşırı ısınmaya başladı 5 Ay sonra Hp'yi Aradığımda Bana Pc Kapanmıyorsa sorun Yoktur Biz Birşey Yapamayız dediler.

Bilgisayarı O Sıcaklıkta Kullanmaya Devam Ettim. Bugün Laptopu Kullanırken Çat diye Bir Ses Geldi Ve Kasanın Sol Arka Köşesindeki Hava Çıkış Deliğinin Çatladığını Gördüm. Gözlerime İnanamadım hangi Mantıkta Bir Laptop Sıcaktan Çatlar anlıyamıyorum Isı Degerlerine Baktığımda İşlemci 104 Derece Erkan Kartı 94 Dereceyi Görünce Şok Oldum. Hpyi Aramama Rağmen Mesai Saatleri Dolduğundan Ulaşamadım.

Yarın Müşteri Hizmetlerini Arayıp Hakkımı Arıycam Sormak İstiyorum Ne Yapmam Gerek Az Kavga Etmedim ama haklarım Nedir Neler Yapmalıyım Lütfen Yardım Edin Dh Ahalisi

• yardım edecek en azından fikir söylecek kimse yokmu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.